تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/05/31 - 17:47
کد خبر: 479910

تارتار:

جایگاه ملوان و فولاد پایین جدول نیست

جایگاه ملوان و فولاد پایین جدول نیست

سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی تأکید کرد که جایگاه ملوان انزلی و فولاد خوزستان در پایان فصل بهتر از جایگاه فعلی آنها خواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  مهدی تارتار در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال ملوان بندر انزلی مقابل فولاد خوزستان در هفته سوم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: به تیم فولاد و علیرضا منصوریان که از دوستان قدیمی من است، خوش‌آمد می‌گویم. دیدار فردا، مسابقه بسیار پراهمیتی برای هر دو تیم است. انصافاً ملوان و فولاد با توجه به بازی‌هایی که انجام دادند، جایگاه‌شان اینجای (پایین) جدول نیست و مطمئنم پس از پایان فصل در جایگاه بهتری خواهند بود.

«ما میزبان هستیم و باید به نحو احسن استفاده کنیم.» وی با بیان این جمله افزود: باید از هواداران‌مان تشکر کنم که پس از باخت مقابل استقلال در صفحات مجازی و شهر حمایت و کمک‌مان کردند که تمرینات خوبی در این هفته داشته باشیم. از آنها می‌خواهیم فردا ما را تنها نگذارند و دوست دارم ورزشگاه پُر شود تا با یک یار اضافه برابر فولاد بازی کنیم. می‌خواهیم فولاد را شکست دهیم و راه‌مان برای ادامه مسیر هموار شود. روی نقاط ضعف و قوت فولاد کار کرده‌ایم و امیدوارم فردا روز کم اشتباه ما باشد.

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی در مورد مشکل گلزنی تیمش تصریح کرد: ما گل زده‌ایم و موقعیت‌های زیادی ایجاد کرده‌ایم. ما به تیم‌های سرسختی برخورد کرده‌ایم، به ذوب‌آهنی خوردیم که آماده بود و سپس با استقلال بازی کردیم. فردا هم برابر فولاد بازی خواهیم کرد. از هفته پنجم دو، سه بازیکن به ما اضافه می‌شوند و شرایط‌مان بهتر خواهد شد. امیدوارم در دو دیدار آینده امتیاز لازم را بگیریم و از تیم‌های دیگر عقب نمانیم. به این تیم خیلی امیدوارم. امیدوارم استارت‌مان برای بازی فردا زده شود و با حمایت پرشور هواداران اولین سه امتیاز فصل را بگیریم.

تارتار راجع به غایبان تیمش در بازی با فولاد و آخرین وضعیت محمدرضا خانزاده گفت: بعد از مدت‌ها سهیل فداکار را در لیست‌مان خواهیم داشت. خانزاده دچار سرماخوردگی شدید شده است و استراحت می‌کند. صحبت‌هایی نیز مطرح است که به تیم‌های دیگر برود. او پیشنهاداتی دارد و باید ببینیم کارش به کجا می‌رسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مدافع ملی‌پوش از پرسپولیس جدا شد
فیلم| انهدام و جمع‌آوری لاشه پهپاد MQ۹ ارتش تروریست امریکا در عسلویه
کولیوند: بازگشایی بیمارستان ایرانیان دبی باید پیگیری شود
مرادی: «یک ساعت همراهی ملی» مرهمی بر گرمای جنوب و پاسخی به دشمن است
وزیر نیرو: خسارات حملات دشمن را فورا جبران می‌کنیم
وزیر نیرو: آمریکا ۴ خط انتقال ۴۰۰ ‌کیلوولت برق را هدف قرار داد
ورود پژوهشگاه ارتباطات به همکاری های فناورانه «بریکس»
المیادین: وزیر کشور ایران عازم پاکستان است
خسروپناه: صعود تیم ملی به جام جهانی یک صعود پهلوانانه بود
وزیر راه از خطوط ریلی آسیب دیده هرمزگان بازدید کرد
حسنخانی: بازیکنان ایران در جام جهانی عملکرد درخشانی داشتند
مدیر کل راهداری هرمزگان: تمامی جاده‌های هرمزگان باز است
دومین پیروزی برای تیم واترپلو جوانان ایران با غلبه بر هنگ‌کنگ
عملیات انهدام بمب‌های عمل نکرده جنگ رمضان در ارتفاعات تهران
انتقاد آمریکایی‌ها از اقدام فیفا برای فروش چمن ورزشگاه فینال جام جهانی
مشخصات دوربین آیفون ۱۸ پرومکس فاش شد
عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد
جلسه علنی مجلس سه‌شنبه برگزار می‌شود
اعلام فراخوان مشمولان اعزامی مرداد ۱۴۰۵
محکومیت حمله رژیم تروریستی آمریکا به سایت هسته‌ای دارخوین
مسیرهای جایگزین تنگه هرمز؛ بلوف رسانه‌ای یا تهدید واقعی؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top