تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/06/02 - 22:55
کد خبر: 480077

ترامپ می‌گوید امروز بازداشت می‌شود

ترامپ می‌گوید امروز بازداشت می‌شود

رئیس‌جمهور سابق آمریکا می‌گوید تا ساعاتی دیگر برای تفهیم اتهام در یکی از پرونده‌های قضایی تحت بازداشت قرار خواهد گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا اعلام کرد ساعت ۱۹:۳۰ به وقت محلی در پرونده تلاش برای ابطال نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ در ایالت جورجیا بازداشت خواهد شد. 

دادستان منطقه‌ای بخش «فالتون» به ترامپ و ۱۸ نفر دیگر از متهمان این پرونده تا ظهر جمعه برای تسلیم خود در برابر مسئولان این پرونده وقت داده بود. 

ترامپ هفته گذشته به ۱۳ فقره جرم در ارتباط با تلاش برای ابطال نتیجه انتخابات در ایالت جورجیا در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ متهم شده است. این یکی از چهار پرونده قضایی مفتوح علیه ترامپ است. 

یک قاضی در آتلانتا که مسئولیت پیگیری این پرونده علیه ترامپ را به عهده دارد از تعیین وثیقه ۲۰۰ هزار دلاری خبر داده است. 

در این توافق مقرر شده ترامپ تا زمانی که برای ارعاب یا تهدید شهود اقدام نکند می‌تواند  زمان محاکمه آزاد باشد. 

مسئولان پرونده پیش از این تأیید کرده‌اند که از او انگشت‌نگاری خواهد شد و عکسبرداری‌های قبل از بازداشت نیز از او انجام خواهد شد. از میان ۴ پرونده‌ای که علیه ترامپ باز است این نخستین بار است که از او عکسبرداری می‌شود. 

شبکه سی‌ان‌بی‌سی گزارش داده بیش از نیمی از متهمان در این پرونده خودشان را تحویل بازداشتگاه منطقه فالتون کرده‌اند.

«مارک میدوز»، رئیس ستاد کارکنان ترامپ آخرین فرد متهم در این پرونده است که عصر پنجشنبه برای ساعاتی بازداشت و سپس آزاد شد. 

رودی جولیانی، سیدنی پاول، جینا الیس، جان ایتسمن، کنث چیزبرو و ری اسمیث دیگر وکلای طرفدار ترامپ هستند که پیش از این خودشان را تسلیح قانون کرده‌اند. 

او در پرونده دیگری به نگه داشتن اسناد محرمانه آمریکا بعد از ترک کاخ سفید متهم شده است. این پرونده، نخستین اتهام کیفری فدرال علیه یک رئیس‌‌جمهور سابق آمریکا است که ترامپ در آن به ۳۷ فقره جرم از جمله نگهداری آگاهانه اطلاعات حساس دفاعی و مانع‌تراشی در اجرای عدالت متهم شد. چند هفته بعدتر، دادستان‌ها سه فقره جرم دیگر به اتهامات ترامپ در این پرونده اضافه کردند تا اتهامات او در این پرونده به ۴۰ برسد.

پرونده دیگر علیه ترامپ، به تلاش‌ او برای ابطال نتیجه انتخابات قبل از شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱ مربوط می‌شود. در این شکایت‌نامه که در آن 4 اتهام مطرح شده ترامپ به جرایمی مانند توطئه برای فریب دولت و توطئه برای مانع‌تراشی در تأیید رئیس‌جمهوری جو بایدن توسط کنگره متهم شده است.

علاوه بر اینها ترامپ در ماه مارس به نخستین رئیس‌جمهور ایالات متحده تبدیل شد که به دلیل پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن در سال ۲۰۱۶ و دستکاری اسناد تجاری با اتهامات کیفری مواجه شد. 

او در دادگاه ۳۴ اتهام مطرح‌شده علیه خود در این پرونده را رد کرد. در این پرونده هر یک از اتهامات علیه ترامپ با محکوم شدن به حبس تا ۴ سال قابل مجازات است.

 ترامپ در مطلبی در رسانه اجتماعی‌اش تروث‌سوشال نوشت که عصر پنجشنبه ساعت ۱۹:۳۰ خودش را تسلیم قانون خواهد کرد. او نوشته بود که آماده است باشگاه گلف خود در نیوجرسی را ترک کند و روانه آتلانتا شود. 

ترامپ پیش از این اتهامات خود در این پرونده را رد کرده و گفته که درخواست او از وزیر امور داخلی ایالت جورجیا برای یافتن آراء مأخوذه‌ای که ادعای تقلب در انتخابات را اثبات کنند اشتباه نبوده است. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دقیق‌تر از همیشه / روایتی جدید از شکست محاسبات واشنگتن
بخش‌ کمتر دیده شده کارنامه اکبر عبدی
اگر شریان اینترنت جهان در باب‌المندب قطع شود
بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حرم امام علی (ع) برگزار شد
اکونومیست: حمله زمینی آمریکا به ایران نامحتمل است
دانشگاه نسل سوم و پایان عصر مدرک‌گرایی
شانس یک مدال طلا برای ایران/ ۳ فرنگی‌کار حذف شدند
دانش‌آموزان بازمانده مدرسه میناب بورسیه شدند
عارف: توسعه علم و فناوری، راهبرد اصلی دولت در دوران پساجنگ است
مسکو: ایران از توانمندی‌های لازم برای دفاع از خود برخوردار است
اسامی اپلیکیشن‌های دوراپزشکی غیرمجاز منتشر شد
بازداشت هسته‌های وابسته به اوکراین و عامل حمله به تأسیسات عراق
ضدانقلاب به قربانی جنایت زلنسکی «جاویدنام» نمی‌گوید؟
پهپادهای ما با موفقیت به اهداف خود در عربستان اصابت کردند
تغییر چراغ خاموش آمار تلفات نظامیان آمریکا در جنگ علیه ایران
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت
برخی متخصصان از بیان صریح «سرطان پستان» پرهیز می‌کنند
سواد سلامت و مراجعه به موقع موجب تشخیص و درمان سرطان پستان می شود
منتظر اعلام زمان صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان از سوی پلیس هستیم
آمارسازی نهاد تروریستی سنتکام علیه ایران
در حال مذاکره با ایران هستیم!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top