تاریخ انتشار: شنبه 1402/06/04 - 14:41
کد خبر: 480187

تب دمای هوا در عراق فروکش می‌کند

تب دمای هوا در عراق فروکش می‌کند

هواشناسی عراق اعلام کرد که دمای هوا در این کشور از اواخر هفته آینده رو به کاهش می‌نهد، همزمان سازمان گذرگاه‌های عراقی بر تردد روان زائران و آمادگی برای خدمات‌دهی به آنها تاکید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیش‌بینی‌های هواشناسی در عراق حاکی از آن است که این کشور پس از گذران دو ماه سوزان و ثبت دمای بالای ۵۰ درجه هوا، به زودی فصل تابستان را پشت سر می‌گذارد و دمای هوا کاهش می‌یابد.

صادق عطیه، کارشناس هواشناسی در اظهارات تلویزیونی اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود دمای هوا در بغداد و تمامی استان‌های عراق در پایان ماه جاری کاهش یابد و به زیر ۵۰ درجه سانتی‌گراد برسد.

وی افزود: دمای هوای بغداد در پایان ماه جاری بین ۴۱ تا ۴۲ درجه سانتیگراد و در بصره و همچنین شهرهای جنوب ۴۴ تا ۴۵ درجه سانتیگراد و در شهرهای شمالی یقینا کمتر از این میزان خواهد بود.

عطیه پیش بینی می‌کند از ابتدای ماه آینده میلادی(جمعه دهم شهریور ماه) بسیاری از شهرها به خصوص در شمال عراق شاهد هوای بارانی هم باشند.

استاندار کربلای معلی امروز جمعه اعلام کرد که از چهارشنبه هفته پیش رو برابر با هفتم شهریور ماه(13 ماه صفر و 30 آگوست) استان کربلا به مناسبت اربعین تعطیل رسمی می‌شود.

تعطیلی استان کربلای معلی تا هجدهم شهریور برابر با نهم سپتامبر ادامه دارد.

سالروز اربعین امام حسین(ع) پانزدهم شهریور ماه جاری است که سالانه با حضور میلیون‌ها نفر از ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت سلام الله علیهم برگزار می‌شود.

رزاق محبیس السعداوی، وزیر حمل و نقل عراق نیز دیروز طی بازدید از استان نجف اشرف از وضعیت فعالیت اداره حمل و نقل خصوصی این استان و بخش راه آهن در ایام اربعین مطلع شد.

وی با تاکید بر اینکه امسال تعداد زائران اربعین امسال بیش از سال‌های گذشته خواهد بود، گفت: ما 700 دستگاه اتوبوس، 20 رام قطارو بیش از 150 کامیون حمل بار و تعداد زیادی خودروی بخش خصوصی را برای ارائه خدمات کامل به زائران به کار گرفته‌ایم.

سازمان گذرگاه‌های مرزی عراق نیز با بیان اینکه این روزها گذرگاه‌های مرزی در حال ارائه خدمات شبانه‌روزی به زائران هستند، اعلام کرد که  عمر عدنان الوائلی، رئیس کمیته گذرگاه‌های مرزی  با  بازدید از از گذرگاه مرزی زرباطیه در استان واسط (مهران در استان ایلام) با سفیر ایران دیدار کرد.

شماری از مقامات استانی و فرماندهان امنیتی هم در جریان این بازدید تاکید کردند که  همه امکانات برای تسهیل ورود و خروج زائران به کار گرفته شده و خودروهای کافی برای انتقال زائران به کربلای معلی و نجف اشرف در نظر گرفته شده است.

منبع: فارس

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top