تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/06/14 - 09:06
کد خبر: 480934

تلاش‌های آمریکا و اروپا برای کاهش تبادلات تجاری امارات با روسیه

تلاش‌های آمریکا و اروپا برای کاهش تبادلات تجاری امارات با روسیه

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد که مسئولان آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا برای اعمال فشار بر امارات طی هفته جاری با هدف توقف ارسال کالاهایی که ممکن است به روسیه در جنگ علیه اوکراین کمک کند، برنامه ریزی می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد که مسئولان آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا برای اعمال فشار بر امارات طی هفته جاری با هدف توقف ارسال کالاهایی که ممکن است به روسیه در جنگ علیه اوکراین کمک کند، برنامه ریزی می‌کنند.

بر اساس گزارش این روزنامه، مسئولانی از سوی آمریکا و چند کشور اروپایی سفر خود را از روز دوشنبه به امارات آغاز کرده تا وارد تلاش‌های بین المللی و گروهی با هدف دور نگه داشتن تجهیزات کامپیوتری و الکترونیکی دارای ۲ کاربرد نظامی و غیرنظامی از دست روس‌ها شوند.

این تلاش‌ها بعد از آن صورت می‌گیرد که امارات در کنار اکثر کشورهای غیر عضو در گروه جی ۷ با پیوستن به تحریم‌های اعمال شده از سوی آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفت کردند.

مسئولان آمریکایی و اروپایی از اینکه کالاهای ساخت کشورهای غربی از طریق امارات به دست روسیه برسد ابراز نگرانی کرده اند. آمریکا به همراه کشورهای اروپایی تلاش کرده اند بر دیگر کشورها از جمله همسایگان روسیه نظیر ارمنستان برای محدود کردن تجارت با مسکو اعمال فشار کنند.

در همین راستا سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که مسئولان این کشور از تمام کشورها می‌خواهند برای آن که کالاهای ممنوعه به دست روس‌ها نرسد با آنها همکاری کنند.

همچنین فرستادگان آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا به صورت مشترک و جداگانه به کشورهایی نظیر ترکیه و قزاقستان با هدف اعمال فشار بر مقامات این کشور در راستای محدود کردن تجارت با روسیه و عدم ارسال کالاهای دارای ۲ کاربرد نظامی و غیرنظامی به مسکو سفر کرده اند.

این در حالیست که تجارت میان روسیه و برخی کشورها نظیر چین بعد از آغاز جنگ اوکراین گسترش پیدا کرده به طوریکه ارزش تجهیزات مداری ارسال شده از سوی چین به روسیه به ۳۰۰ میلیون دلار می‌رسد. این در حالیست که ارزش تجهیزات ارسال شده مذکور از چین به روسیه طی سال گذشته ۲۳۰ میلیون دلار بوده است.

با وجود آنکه امارات که شریک آمریکا در خاورمیانه به شمار می‌رود چندین نوبت لشکرکشی به اوکراین را در سازمان ملل محکوم کرد اما در عین حال می کوشد از روابط خود با روسیه به عنوان بخشی از راهبرد سیاست خارجه خود محافظت کند.

دنیز مانتوروف وزیر صنایع و تجارت روسیه در فوریه گذشته اعلام کرده بود که تجارت دو جانبه میان روسیه و امارات افزایش یافته است. بر اساس گزارشات جمع آوری شده توسط اوکراین، امارات تجهیزات کامپیوتری به ارزش ۱۴۹ میلیون دلار طی پنج ماه نخست سال جاری میلادی به روسیه صادر کرده است. ارزش صادرات امارات در این زمینه به روسیه طی سال گذشته به ۶۴ میلیون دلار می‌رسید. همچنین ارزش صادرات تجهیزات برقی و الکترونیکی از یک میلیون دلار به ۲۰ میلیون دلار رسیده است.

ارمنستان نیز طی چهار ماه نخست سال جاری میلادی نزدیک به یک میلیون و ۲۰۰ هزار دلار تجهیزات کامپیوتری به روسیه صادر کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تعرض به زیرساخت‌های ما بنای هژمونی شما را نابود می‌کند
ایران برای پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکا آماده است
پاسخ ایران محدود به منطقه نخواهد بود
از همه ابزار خود برای اعمال حق ذاتی دفاع مشروع استفاده می‌کنیم
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top