تاریخ انتشار: شنبه 1402/06/18 - 09:48
کد خبر: 481142

زمان رونمایی از خریدهای جدید استقلال

زمان رونمایی از خریدهای جدید استقلال

عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال درباره جذب بازیکن جدید و خارجی نیز توضیحاتی ارایه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فرشید سمیعی عضو هیئت مدیره استقلال در گفتگو با شبکه ورزش و در واکنش به حضور جنجالی حجت کریمی در برنامه شب‌های فوتبالی گفت: این بیشتر لطف و توجه شبکه‌های تلویزیونی به مدیران، حال، گذشته و خیلی گذشته استقلال است. تیم‌های دیگری هستند که در همین شرایط قرار دارند و باشگاه‌های دیگری در این کشور وجود دارند که مدیران عامل سابق آنها مدت‌هاست در صف انتظار هستند تا به خدمت شما (صداوسیما) برسند که سعادت نداشتند.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم اختلاف نظر موجود در ارکان باشگاه را تکذیب کنیم و حضور مدیران عامل سابق استقلال در برنامه‌های تلویزیونی، به سود باشگاه نیست و اگر کسی دلسوز استقلال است، الآن برای تعامل تلاش کند وگرنه صحبت کردن و اختلاف ایجاد کردن کاری ندارد. آقای خطیر بعد از مدت‌ها صحبت کرد و تصمیم دارند فعلا حرفی نزنند. چون هوادار به شفاف سازی نیاز داشتند.

سمیعی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود جواد نکونام قصد دارد در یک برنامه تلویزیونی شرکت کند، گفت: من فکر می‌کنم که کادرفنی و مدیران باشگاه باهوش‌تر از این هستند که در این دام بیفتند. همه باید دست به دست هم بدهند تا تیم برای حضور در دربی آماده شود. بازیکن خارجی اول (گوستاوو بلانکو) برسد و خارجی دومی نیز ان‌شاءالله معرفی و تأیید شود تا برای جذب او نیز در اسرع وقت اقدام شود. همه باید دست در دست هم بدهیم. تیم نتایج خوبی گرفت، آقای نکونام به همراه بچه‌ها عالی کار کردند و از آنها متشکریم، حمایت کامل هیئت مدیره را نیز دارند.

عضو هیئت مدیره استقلال درباره جذب بازیکن جدید و خارجی نیز توضیح داد: فعلا 2 بازیکن مدنظر است و اگر نیاز به ترمیم تیم باشد، در نیم فصل این کار را انجام می‌دهیم. اولین بازی به زودی می‌رسد. بنا بر دلایلی که پیش آمد، جذب عمر وردة صورت نگرفت. باشگاه و کادرفنی برای جذب بازیکن دوم در تعامل هستند و هر کسی که مدنظر سرمربی است جذب می‌شود و منتظریم این کار انجام بگیرد.

سمیعی در پاسخ به سوالی درباره افزایش بیانیه نویسی‌ها گفت: استقلال هیچ گاه و هیچ موقع آغاز کننده نبوده است. هواداران ما از باشگاه انتظار دارند و همین الآن نیز ما را مورد مواخذه قرار می‌دهند. ما ساعت‌ها منتظر می‌مانیم ولی اتفاقی رخ نمی‌دهد. چطور زمانی که آقای ساپینتو صحبتی کردند، 15 دقیقه بعد محروم شد؟

او گفت: زمانی که تیمی بیانیه می‌دهد یا مدیران برخی باشگاه‌ها استوری یا توئیتی منتشر می‌کنند و ساعت‌ها و روزها می‌گذرد و خبری نمی‌شود، نباید انتظار داشت که باشگاه استقلال که وکالت هوادارانش را برعهده دارد، از منافعش دفاع نکند.ما نمی‌توانیم پاسخ ندهیم. ما منتظر می‌مانیم تا ارکان قضایی ورود کنند. ولی متأسفانه فقط در مورد استقلال ورود می‌کنند. قبلا چند بار تیم‌های مختلف تعهد دادند ولی این مسئله اجرایی نمی‌شود اما اگر یک بار برخورد شود، هیچ تیمی آغازکننده بیانیه نویسی نخواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی تنها یک قطعه از پیکر باقی مانده بود
بازگشت به مدرسه پس از تعطیلی/ چرا برخی کودکان مقاومت می‌کنند؟
دویستمین شب بعثت مردم تهران امشب برگزار می‌شود
استارشیپ با ۲۶ ماهواره برای نخستین بار به مدار زمین می رود
آمادگی ۵۰۰ نیروی عملیاتی تهران برای مقابله با سیلاب
پیام هشدارآمیز یمن خطاب به خلبانان سعودی: مراقب باشید
ترفـیع استادان پیام‌نور مشروط شد/ جزئیات امتیازهای جدید اعلام شد
زاکانی: فرهنگسراها باید حلقه پیوسته مساجد، مدارس و خانواده باشند
ال‌نینو بیشترین اثر را در پاییز دارد
صادق: ۷۰۰ هزار متقاضی واقعی در انتظار مسکن هستند
تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا به دلایل امنیتی
آمادگی ۲۶ درصد داوطلبان جان فدا برای کار نظامی
افتتاحیه کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای در تبریز +عکس
هشدار وزیر علوم درباره دیکتاتوریِ نامرئی حاصل از هوش مصنوعی
روایت جدید از هزینه‌کرد ۱.۵ میلیارد تومانی در شرکت بارز/چرا هزینه مراسم به حساب مدیر حراست واریز شد؟
دویست شب مجاهدت مردم خیابان
هدف‌گیری امنیت ملی در شرایط جنگی
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top