تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/06/19 - 17:15
کد خبر: 481304

تصمیم برای واردات خودروهای کارکرده چه زمانی قطعی می‌شود؟

 تصمیم برای واردات خودروهای کارکرده چه زمانی قطعی می‌شود؟

به دنبال اعلام یکی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس مبنی بر اینکه امروز (یکشنبه ۱۹ شهریور ماه) درباره آیین‌نامه واردات خودروهای کارکرده تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد، احتمالا این موضوع امروز نهایی می‌شود و طی یک الی دو هفته، آیین‌نامه مصوب و ابلاغ خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، پنجشنبه هفته گذشته (۱۶ شهریور ماه)، لطف‌الله سیاهکلی- عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه آیین‌نامه واردات خودروهای کارکرده در وزارت صمت نهایی و به دولت ارسال شده است، اظهار کرد: دولت در حال بررسی این آیین‌نامه است و تاکنون چندین جلسه کارشناسی برای بررسی آن در دولت برگزار شده است اما هنوز نیاز به کارشناسی لازم دارد.

وی اعلام کرد: احتمالا روز یکشنبه (امروز)، کمیسیون اصلی امور زیربنایی در دولت تشکیل و در خصوص آیین‌نامه واردات خودروهای کارکرده تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد و انتظار می‌رود ظرف دو هفته آتی این آیین‌نامه نهایی و برای اجرا ابلاغ شود. تلاش ما بر این است که آیین‌نامه تصویب و اجرایی شود که اهداف قانون‌گذار را نیز تامین کند. گروه‌ها و افرادی مخالفت‌هایی نسبت به این موضوع داشته و مطالبی را مطرح می‌کنند که مورد تایید کمیسیون نیست؛ فلذا در تلاش هستیم که آیین‌نامه نهایی قانون نوشته شده را به درستی پوشش دهد.

براین اساس امروز می‌توان، منتظر نهایی شدن تصمیم‌گیری‌ها برای آیین‌نامه مذکور باشیم تا تصویب و سپس در حن علنی مجلس شورای اسلامی ارائه و در صورت موافقت نمایندگان به تصویب برسد.

پس از تصویب این آیین‌نامه در صحن علنی مجلس، آیین‌نامه مصوب به وزارت صنعت، معدن و تجارت برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

هفته گذشته، دستورالعمل واردات خودروهای کارکرده و لیست برندهای مجاز که تحت شرایط اعلام شده می‌توان از آن‌ها خودرو وارد کشور کرد، هم توسط سازمان ملی استاندارد منتشر شد.

هدف از تدوین این دستورالعمل، تعیین رویه برای ارزیابی و صدور تاییدیه وسائل نقلیه دست دوم وارداتی بر اساس الزام‌ها و ضوابط فنی بوده است.

در بند ششم این دستورالعمل شرایطی که بایستی وسائل نقلیه دست دوم وارداتی حداقل یکی از آن‌ها را دارا باشد، مورد اشاره قرار گرفته است که مهمترین آن‌ها از این لینک قابل مشاهده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ترامپ پیشنهاد ایران برای باز شدن تنگه هرمز را رد کرد!
ظفرقندی: ایران با چالش‌های زیادی در حوزه بهداشت محیط مواجه است
تایلند دوباره جایگاه ششمی را از ایران گرفت
مربی روس: ایران به ما کمک می‌کند قدرت واقعی روسیه را بشناسیم
نقره تاریخی زهرا زارعی در ۴۰۰ متر
مشکلات خانواده‌های شهدا باید ریشه‌ای حل شود
زمان بازی ایران و روسیه تغییر کرد
اطلاعیه شعام درباره اخبار خلاف واقع در موضوع حمل و نقل هوایی
آزمایشگاه مرجع تخصصی امنیت سایبری راه‌اندازی می‌شود
بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سید حسن نصرالله
پزشکیان: آماده گفتگو درباره تنگه هرمز هستیم اما قلدری را نمی‌پذیریم
تکرار ادعای ترامپ علیه برنامه هسته‌ای ایران
فشار آمریکا بر کشورها برای همراه کردن آنها با تحریم‌های ایران
اردوغان: جای جنایتکار جنگی در دادگاه است نه پشت تریبون سازمان ملل
نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
استقبال از رئیس جمهور در بازگشت از نیویورک +عکس
مجلس اعلای اسلامی عراق: بغداد نباید در محاصره هوایی ایران مشارکت کند
وقتی اراده زن ایرانی حریف غول‌ها می‌شود
اورسجی: دختران و پسران ایران قدرتمند ظاهر شدند
بغداد: در حال مذاکره با آمریکا برای از سرگیری پروازهای ایران هستیم
کاهش محسوس دمای تهران تا دوشنبه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top