تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/22 - 21:34
کد خبر: 481684

آژانس بین‌المللی انرژی: تولید نفت ایران به ۳.۱۴ میلیون بشکه رسید

آژانس بین‌المللی انرژی: تولید نفت ایران به ۳.۱۴ میلیون بشکه رسید

اوپک در جدیدترین گزارش خود با استناد به منابع ثانویه اعلام کرده است، تولید نفت ایران در ماه آگوست ۲۰۲۳ برابر با مرداد ۱۴۰۲ به ۳ میلیون بشکه در روز رسیده که نسبت به ماه پیش از آن ۱۴۳ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش ماهانه ماه سپتامبر که امروز منتشر شد، اعلام کرد، ایران در ماه گذشته میلادی یعنی آگوست (مرداد ماه) روزانه 3.14 میلیون بشکه تولید کرده که نسبت به ماه جولای افزایش 100 هزار بشکه‌ای را نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش این نهاد بین‌المللی، میزان تولید نفت ایران در ماه جولای 3.04 میلیون بشکه بوده است.

بر اساس این آمار، ایران چهارمین تولیدکننده نفت اوپک است و برای گرفتن جایگاه سومی از امارات به تولید 80 هزار بشکه نفت در روز نیاز دارد.

این درحالی است که بر اساس گزارش اوپک که دیروز منتشر شد، ایران جایگاه سوم اوپک را از آن خود کرده است.

اوپک در جدیدترین گزارش خود با استناد به منابع ثانویه اعلام کرده است، تولید نفت ایران در ماه آگوست 2023 برابر با مرداد 1402 به 3 میلیون بشکه در روز رسیده که نسبت به ماه پیش از آن 143 هزار بشکه در روز افزایش یافته است.

از این رو تولید نفت ایران از امارات که بر اساس آن گزارش 2.913 میلیون بشکه در روز است، پیشی گرفته و ایران جایگاه سوم اوپک را به دست آورده است.

بر اساس گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، ظرفیت پایدار تولید نفت ایران 3.8 میلیون بشکه نفت در روز است. ظرفی پایدار بنا بر توضیح این گزارش، ظرفیتی است که طی 90 روز به دست خواهد آمد و برای مدت طولانی حفظ خواهد شد.

بر اساس برآورد این نهاد بین‌المللی، تولید نفت اوپک در ماه آگوست 27.96 میلیون بشکه در روز بوده است که نسبت به ماه جولای 90 هزار بشکه در روز افزایش یافته است. اوپک در ماه جولای 27.87 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرده بود.

در عین حال، عربستان در این ماه روزانه 9.98 میلیون بشکه و روسیه 9.48 میلیون بشکه نفت تولید کرده‌اند.

بر این اساس تولید نفت عربستان 100 هزار بشکه در روز در ماه آگوست کاهش یافته و تولید نفت روسیه نسبت به ماه گذشته تغییر نکرده است.

گروه اوپک پلاس در ماه آگوست 42.75 میلیون بشکه در روز نفت تولید کرده‌اند که این رقم در ماه گذشته یعنی جولای 42.62 میلیون بشکه در روز بوده است.

تولید اعضای اوپک پلاس که در توافق کاهش تولید حضور دارند نیز در ماه آگوست نیز 35.99 میلیون بشکه در روز اعلام شده است که کاهش 20 هزار بشکه‌ای نسبت به ماه قبل را نشان می‌دهد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top