تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/06/22 - 22:57
کد خبر: 481695

سرلشکر باقری اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز جمهوری آذربایجان را رد کرد

سرلشکر باقری اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز جمهوری آذربایجان را رد کرد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید مجدد بر سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تعلق منطقه قره باغ به خاک جمهوری آذربایجان، آمادگی جمهوری اسلامی را برای هرگونه مساعدت در حل و فصل مناقشه این منطقه اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی ستاد کل نیروهای مسلح،  ژنرال ذاکر حسن اف وزیر دفاع جمهوری آذربایجان عصر امروز با سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.

در این گفت‌وگو، وزیر دفاع جمهوری آذربایجان ضمن تشکر از رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به دلیل اعزام هیئت و برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های نظامی، برگزاری رزمایش‌های مشترک بین نیروهای مسلح دو کشور را پیشنهاد و اعلام کرد: جمهوری آذربایجان بر حق حاکمیت کشورها طبق اصول بین‌الملل پایبند بوده و هیچ‌گونه چشم داشتی به خاک همسایگان ندارد.

سرلشکر باقری نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با قدردانی از میزبانی خوب جمهوری آذربایجان از هیئت اعزامی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر اعزام و تقویت نیروهای نظامی در مرز آذربایجان را رد کرد و اظهار کرد: خوشبختانه امنیت خوبی در مرزهای مشترک دو کشور برقرار است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید مجدد بر سیاست نظام جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تعلق منطقه قره باغ به خاک جمهوری آذربایجان، آمادگی جمهوری اسلامی را برای هرگونه مساعدت در حل و فصل مناقشه این منطقه اعلام کرد.

طرفین همچنین در این گفت‌وگو مخالفت خود را با حضور و مداخله کشورهای بیگانه در امور منطقه اعلام کردند.

در پایان این گفت‌وگوی تلفنی وزیر دفاع جمهوری آذربایجان مجدداً از سرلشکر باقری برای سفر به جمهوری آذربایجان دعوت به عمل آورد.

گفتنی است، سفر اخیر هیئت نظامی جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی رئیس اداره روابط بین الملل ستاد کل نیروهای مسلح به آذربایجان در قالب توافقات دیدارهای حضوری و گفتگوی تلفنی ماه گذشته سرلشکر باقری با ژنرال ذاکر حسن اف انجام پذیرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top