تاریخ انتشار: جمعه 1402/06/24 - 23:05
کد خبر: 481812

فرد مهاجم به سفیر ایران در دانمارک مجرم شناخته شد

فرد مهاجم به سفیر ایران در دانمارک مجرم شناخته شد

دادگاه کپنهاگ با صدور حکمی، فرد مهاجمی را که پارسال به‌صورت غیرقانونی و مسلح به سلاح سرد وارد محوطه سفارت ایران در دانمارک شد و درصدد سوء قصد به «افسانه نادی‌پور» سفیر کشورمان بود، مجرم شناخت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، فرد مهاجم به سفیر ایران در دانمارک مجرم شناخته شد

به گزارش روز جمعه ایرنا، آندرس لارسن دادستان ویژه پرونده اعلام کرد که این مرد به درمان در بخش روانپزشکی محکوم شده و حداکثر زمان مشخصی برای درمان وی نیز تعیین نشده است.

وی در کیفرخواستی که ارائه کرده بود، خواستار مجازات مهاجم بر اساس اقدام فیزیکی با ماهیت بسیار تهاجمی، وحشیانه و خطرناک علیه یک دیپلمات شده بود. دادگاه کپنهاگ نیز با درخواست دادستان موافقت کرد و فرد مهاجم را بر اساس کیفرخواست مجرم شناخت.

پانزدهم مهر ۱۴۰۱، فرد محکوم شده ضمن بالا رفتن از دیوار سفارت جمهوری اسلامی ایران در دانمارک با چاقو به سفیر کشورمان حمله‌ور شد که بعد از ناکامی در این حمله، به آسیب رساندن به اموال سفارت و کارکنان پرداخت و پس از حضور پلیس در محل، خود را به آنها تسلیم کرد.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان پارسال در پی وقوع این حادثه با سفیر کشورمان در دانمارک تلفنی گفت‌وگو کرد. وی اظهار داشت: مایه تاسف است که در قلب اروپا چنین تعرضی به یک خانم و سفیر دارای مصونیت دیپلماتیک انجام می‌شود و پلیس نیز به موقع در محل حضور پیدا نمی‌کند.

هم‌زمان (۱۵ مهر ۱۴۰۱) سفیر دانمارک در ایران توسط مدیرکل اروپای غربی به وزارت امور خارجه احضار شد. در این دیدار مراتب اعتراض رسمی به عدم تأمین امنیت سفارت و دیپلماتهای کشورمان به اطلاع سفیر دانمارک رسید و تأکید شد وفق کنوانسیون وین مسئولیت دولت میزبان در این باره روشن است و قویا انتظار می رود دولت دانمارک به تعهدات بین‌المللی خود در مورد تامین امنیت اماکن دیپلماتیک پایبند باشد.

سفیر دانمارک در پاسخ، ضمن عذرخواهی از اتفاق به‌وقوع پیوسته تاکید کرد تمهیدات امنیتی پس از این حادثه تقویت شده و ادامه خواهد یافت. ساعاتی بعد، پلیس دانمارک با صدور بیانیه‌ای تائید کرد که تدابیر لازم را در خصوص تامین امنیت سفارت ایران و کارکنان آن صورت داده و با همکاری سرویس امنیت و اطلاعات دانمارک سرگرم بررسی ابعاد این حادثه است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top