تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/06/27 - 09:20
کد خبر: 482009

بازنده طلبکار بعد از ادامه حسرت بزرگ فوتبال ایران!

بازنده طلبکار بعد از ادامه حسرت بزرگ فوتبال ایران!

سندروم عجیب فوتبال ایران که به رضا عنایتی، روی نیمکت تیم امید هم رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «حسرت المپیک» زمانی فقط ۴‌سالش بود، بعدتر شد یک طفل ۸‌ساله، نوجوان ۱۲ساله و بعدتر ۱۶‌ساله، سپس یک جوان برومند ۲۰و ۲۴‌ساله و این قصه همینطور ادامه یافت تا حالا که به میانسالی ۴۸‌ساله تبدیل شده است. بله؛ تیم ملی فوتبال زیر ۲۳‌سال ایران بار دیگر موفق به کسب جواز حضور در مسابقات المپیک نشد و این بار حتی زودتر از هر زمان دیگری آب پاکی را روی دست هواداران ریخت. المپیک پاریس از دست رفت و حالا تیم ملی امید ایران برای رسیدن به این بازی‌ها باید تا سال ۲۰۲۸و المپیک لس‌آنجلس صبر کند.

به فرودگاه هم نرسیدیم

سرمربی پیشین تیم ملی امید، پس از آنکه باشگاه‌ها همکاری نکردند و سفر تیم به مسابقات کشورهای اسلامی لغو شد، در یکی از آخرین مصاحبه‌هایش گفت: «پاریس که هیچ، با این تیم به فرودگاه هم نمی‌رسیم.» به این ترتیب تیم ملی ایران در مسابقات انتخابی جام ملت‌های آسیا زیر ۲۳‌سال برابر ازبکستان شکست خورد و حتی نتوانست به مرحله نهایی صعود کند. تیم ایران در ۲دیدار ابتدایی برابر رقبای ضعیف خود یعنی هنگ‌کنگ و افغانستان با ۳و ۴‌گل به پیروزی رسید که البته برتری‌های چشمگیری نبود. ازبکستان هر دو تیم را پرگل‌تر برد و نهایتا با برتری یک بر صفر برابر ایران در یک مسابقه کاملا مسلط، به‌عنوان تیم صدرنشین به دور بعد رسید. ایران منتظر ماند تا نتایج سایر گروه‌ها مشخص شود که البته این انتظار پایان خوشایندی نداشت. شاگردان رضا عنایتی به‌دلیل دریافت کارت‌های زرد بیشتر نسبت به مالزی، در جمع ۴‌تیم برتر دوم قرار نگرفتند و از صعود باز ماندند. به همین راحتی حسرت حضور در فوتبال المپیک برای ایران ۴‌سال دیگر تمدید شد؛ افسوسی که حالا دیگر هیچ‌کس را متعجب نمی‌کند.

ممنونیم آقای عنایتی!

از همه عجیب‌تر اما واکنش رضا عنایتی به این ناکامی بسیار بزرگ است. او گفته: «تمام تلاشم را کردم. هیچ‌کس جرأت نداشت این تیم را بگیرد. من ریسک کردم چون واهمه‌ای از این اتفاقات ندارم. به‌خاطر ۲‌کارت زرد حذف شدیم و می‌دانستیم شرایط سختی داریم.» خب این حرف‌ها یعنی چه؟ یعنی سر فوتبال ایران منت گذاشتید که تیم امید را گرفتید و اوت کردید؟ آن هم از مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا؟ شما که زورتان به ازبکستان نمی‌رسید و نمی‌توانستید هنگ‌کنگ و افغانستان را پرگل‌تر ببرید، در مرحله بعد و برابر رقبای قدرتمندتر می‌خواستید چه کنید؟ مسلما خیلی از مربیان آرزو داشتند هدایت تیم امید را به‌دست بگیرند. حتی حمید درخشان (فارغ از خوب و بد بودن این گزینه) به انتخاب عنایتی اعتراض هم کرد. بعد چطور آقا رضا می‌گوید هیچ داوطلب دیگری در کار نبوده؟ به‌نظر می‌رسد ما با یک سندروم عجیب به نام مقصران طلبکار مواجه شده‌ایم؛ سریالی که نقطه اوجش برخورد مهدی تاج با منتقدان بعد از شکست‌های تیم ملی در جام‌جهانی بود و حالا یکی مثل رضا عنایتی هم از آن الگو برمی‌دارد. نکنید از این کارها. نتیجه را باختید، لااقل احترام افکار عمومی را حفظ کنید.

منبع: روزنامه همشهری

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
«فرزندآوری لاکچری»؛ چگونه فضای مجازی، فرهنگ قناعت را در خانواده‌ها تضعیف می‌کند؟
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
عزاداری قبیله «بنی‌عامر» در کربلا
عملیات انهدام مهمات در شرق تهران
ماجرای کاروانی در مشایه کربلا که چند مرجع تقلید در آن حاضر بودند
مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب، نصب العین همه مسئولان نظام باشد
آیا مرجعیت «پدر» در برابر نسل زد دچار بحران شده است؟
آیا هوش مصنوعی جای طراح سایت و متخصص سئو را می‌گیرد؟
اهمیت انتخاب یک قالیشویی مجرب
اسکن سه بعدی قطعات صنعتی؛ مسیر سریع‌تر صنایع برای بازطراحی، تولید و نوآوری
سوله دست دوم - صفر تا صد ساخت سوله های دست دوم با رباط فولاد غرب
وضعیت شیوع آنفلوانزا در کشور
اختلافات وزیر جنگ و ستاد ارتش صهیونیستی به رسانه ها کشیده شد
پرسپولیس حالا آماده قهرمانی در لیگ برتر ایران است
ادعای جدید وزیر جنگ آمریکا درباره ایران
واکنش رسانه‌های غربی به عقب‌نشینی مجدد ترامپ مقابل ایران
دو جاسوس موساد اعدام شدند
در حال حاضر مذاکره‌ای با آمریکا نداریم
افزایش تورم و کاهش رشد اقتصادی آمریکا و اروپا بدلیل جنگ علیه ایران
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نحوه انجام پروپوزال + چجوری یک پروپوزال بنویسیم «فوری و تخصصی»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top