تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/06/27 - 09:20
کد خبر: 482009

بازنده طلبکار بعد از ادامه حسرت بزرگ فوتبال ایران!

بازنده طلبکار بعد از ادامه حسرت بزرگ فوتبال ایران!

سندروم عجیب فوتبال ایران که به رضا عنایتی، روی نیمکت تیم امید هم رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «حسرت المپیک» زمانی فقط ۴‌سالش بود، بعدتر شد یک طفل ۸‌ساله، نوجوان ۱۲ساله و بعدتر ۱۶‌ساله، سپس یک جوان برومند ۲۰و ۲۴‌ساله و این قصه همینطور ادامه یافت تا حالا که به میانسالی ۴۸‌ساله تبدیل شده است. بله؛ تیم ملی فوتبال زیر ۲۳‌سال ایران بار دیگر موفق به کسب جواز حضور در مسابقات المپیک نشد و این بار حتی زودتر از هر زمان دیگری آب پاکی را روی دست هواداران ریخت. المپیک پاریس از دست رفت و حالا تیم ملی امید ایران برای رسیدن به این بازی‌ها باید تا سال ۲۰۲۸و المپیک لس‌آنجلس صبر کند.

به فرودگاه هم نرسیدیم

سرمربی پیشین تیم ملی امید، پس از آنکه باشگاه‌ها همکاری نکردند و سفر تیم به مسابقات کشورهای اسلامی لغو شد، در یکی از آخرین مصاحبه‌هایش گفت: «پاریس که هیچ، با این تیم به فرودگاه هم نمی‌رسیم.» به این ترتیب تیم ملی ایران در مسابقات انتخابی جام ملت‌های آسیا زیر ۲۳‌سال برابر ازبکستان شکست خورد و حتی نتوانست به مرحله نهایی صعود کند. تیم ایران در ۲دیدار ابتدایی برابر رقبای ضعیف خود یعنی هنگ‌کنگ و افغانستان با ۳و ۴‌گل به پیروزی رسید که البته برتری‌های چشمگیری نبود. ازبکستان هر دو تیم را پرگل‌تر برد و نهایتا با برتری یک بر صفر برابر ایران در یک مسابقه کاملا مسلط، به‌عنوان تیم صدرنشین به دور بعد رسید. ایران منتظر ماند تا نتایج سایر گروه‌ها مشخص شود که البته این انتظار پایان خوشایندی نداشت. شاگردان رضا عنایتی به‌دلیل دریافت کارت‌های زرد بیشتر نسبت به مالزی، در جمع ۴‌تیم برتر دوم قرار نگرفتند و از صعود باز ماندند. به همین راحتی حسرت حضور در فوتبال المپیک برای ایران ۴‌سال دیگر تمدید شد؛ افسوسی که حالا دیگر هیچ‌کس را متعجب نمی‌کند.

ممنونیم آقای عنایتی!

از همه عجیب‌تر اما واکنش رضا عنایتی به این ناکامی بسیار بزرگ است. او گفته: «تمام تلاشم را کردم. هیچ‌کس جرأت نداشت این تیم را بگیرد. من ریسک کردم چون واهمه‌ای از این اتفاقات ندارم. به‌خاطر ۲‌کارت زرد حذف شدیم و می‌دانستیم شرایط سختی داریم.» خب این حرف‌ها یعنی چه؟ یعنی سر فوتبال ایران منت گذاشتید که تیم امید را گرفتید و اوت کردید؟ آن هم از مرحله مقدماتی جام ملت‌های آسیا؟ شما که زورتان به ازبکستان نمی‌رسید و نمی‌توانستید هنگ‌کنگ و افغانستان را پرگل‌تر ببرید، در مرحله بعد و برابر رقبای قدرتمندتر می‌خواستید چه کنید؟ مسلما خیلی از مربیان آرزو داشتند هدایت تیم امید را به‌دست بگیرند. حتی حمید درخشان (فارغ از خوب و بد بودن این گزینه) به انتخاب عنایتی اعتراض هم کرد. بعد چطور آقا رضا می‌گوید هیچ داوطلب دیگری در کار نبوده؟ به‌نظر می‌رسد ما با یک سندروم عجیب به نام مقصران طلبکار مواجه شده‌ایم؛ سریالی که نقطه اوجش برخورد مهدی تاج با منتقدان بعد از شکست‌های تیم ملی در جام‌جهانی بود و حالا یکی مثل رضا عنایتی هم از آن الگو برمی‌دارد. نکنید از این کارها. نتیجه را باختید، لااقل احترام افکار عمومی را حفظ کنید.

منبع: روزنامه همشهری

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توضیح سازمان سنجش درباره قطعی برق در یکی از حوزه‌های کنکور
مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
مردم بنزین نمیخورند! اما شما سفره مردم را بلعیده‌اید!
حملات توپخانه‌ای اسرائیل به جنوب لبنان
وقتی دانشگاه قربانی هیاهوی جنگ روانی دشمن شد
پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود
پرونده کنکور ۱۴۰۵ بسته شد
انفجار در یکی از بزرگ‌ترین پالایشگاه‌های روسیه
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top