تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/06/30 - 00:02
کد خبر: 482367

رقابت گوگل با «چت‌جی‌پی‌تی» جدی‌تر می‌شود

رقابت گوگل با «چت‌جی‌پی‌تی» جدی‌تر می‌شود

شرکت گوگل که به دنبال قدرتمندتر کردن برنامه هوش مصنوعی مولد خود است اکنون ۳ ویژگی جدید اضافه شده به آن را معرفی کرده‌است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، رقابت گوگل با «چت‌جی‌پی‌تی» جدی‌تر می‌شود
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، شرکت آلفابت  (مادر گوگل) روز سه‌شنبه اعلام کرد که بارد، هوش مصنوعی مولد این شرکت، توانایی بررسی پاسخ‌های خود و تجزیه و تحلیل داده‌های شخصی کاربران را خواهد داشت.

به گفته شرکت تحلیلی وب سایت سیمیلاروب، بارد در ماه آگوست(مرداد-شهریور)، 183 میلیون بازدید داشت که 13 درصد از آنچه چت‌جی‌پی‌تی دریافت کرده بود است.

از آنجایی که گوگل به دنبال به دست آوردن جایگاه در فضای رو به رشد هوش مصنوعی است، برنامه های افزودنی بارد را ارائه می کند و به کاربران امکان می دهد داده های خود را از سایر محصولات گوگل وارد کنند. برای مثال، کاربران می‌توانند از بارد بخواهند فایل‌هایشان را در گوگل درایو جستجو کند یا خلاصه‌ای از صندوق ورودی جیمیل کاربر ارائه دهد. جک کراوچیک، مدیر ارشد محصول گوگل، گفت: در حال حاضر، کاربران بارد فقط می‌توانند اطلاعات را از برنامه‌های گوگل دریافت کنند، اما گوگل با شرکت‌های خارجی کار می‌کند تا برنامه‌های آنها را در آینده به بارد متصل کند.

یکی دیگر از ویژگی های جدید در بارد به دنبال کاهش ویژگی توهم و جواب های نادرست هوش مصنوعی مولد است. کاربران بارد می‌توانند ببینند که کدام بخش از پاسخ‌های بارد با نتایج جستجوی گوگل متفاوت است.

کراوچیک گفت: «ما بارد را به گونه‌ای ارائه می‌کنیم که وقتی در مورد پاسخی مطمئن نیست آن را بپذیرد.»

سومین ویژگی جدید به کاربران اجازه می دهد تا دیگران را به مکالمات بارد دعوت کنند.

انتشار چت‌جی‌پی‌تی، ربات گفت و گوی شرکت اپن ای آی تحت حمایت مایکروساف، باعث شد تا رقابتی در صنعت فناوری برای دسترسی کاربران به فناوری هوش مصنوعی مولد ایجاد شود. در آن زمان، چت‌جی‌پی‌تی سریعترین برنامه در حال رشد بود و اکنون یکی از 30 وب سایت برتر در جهان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top