تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/07/04 - 16:51
کد خبر: 482915

اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر

 اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، علی‌حسین رعیتی‌فرد معاون روابط کار وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی ظهر امروز در همایش استانی کارگران طلائیه دفاع مقدس ‌در بابل برگزار شد با بیان اینکه در تنظیم روابط کار بین کارگر و کارفرما تصمیم‌گیری‌های بدون جهت‌گیری را دنبال می‌کنیم اظهار داشت: به دنبال این هستیم تا  اجحاف صورت نگیرد و از ایجاد مشکل در جامعه کارفرمایی و جامعه کارگری پیشگیری کنیم.

رعیتی فرد از اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای کارگاه‌های بالای 50 نفر خبر داد و تصریح کرد: این مسئله سبب می‌شود کارگران شاغل با دریافت عادلانه‌بودن مزد، با انگیزه بالا فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه بر اینکه 21 هزار واحد حفاظت کمیته فنی در کشور تشکیل شده است خاطرنشان کرد: این واحدها از حوادث ناشی از کار و حوادث منجر به فوت پیشگیری می‌کند.

معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در ادامه یادآور شد: برای افزایش تولید در کارگاه‌ها بستر سازی مناسب باید ایجاد شود که نیازمند ورود تشکل‌های کارگری و کارفرمایی است.

وی با بیان اینکه سالانه 400 هزار پرونده دعاوی بین کارگر و کارفرما رسیدگی می‌شود گفت: دستورالعمل سازش درون کارگاهی با مشورت دیوان عدالت اداری بازنویسی شد.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با بهبود روابط میان کارگر و کارفرما مشاوران در واحد‌های صنعتی و تولیدی حضور پیدا می‌کنند تا دعاوی  را رسیدگی کنند.

وی با تاکید بر اینکه سال گذشته حوادث منجر به فوت 11 درصد کاهش یافت اظهار کرد: میانگین حوادث ناشی از کار در ایران از میانگین جهانی کمتر است و ما به دنبال کاهش حوادث ناشی از کار هستیم.

رعیتی فرد تصریح کرد: بیشترین حادثه شغلی در کارگاه‌های ساختمانی بوقوع می‌پیوندد و باید گفت آمار 38 درصدی حوادث را شاهدیم  و 5� درصد فوتی‌ها در این بخش ایجاد می‌شود.

معاون روابط کار وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: با راه‌اندازی کمیته‌های بازرسی از کارگاه‌های ساختمانی در استان‌ها درصدد کاهش وقوع هر نوع پیشامدی هستیم  و با کمک سازمان نظام مهندسی و شهرداری امیدواریم شاهد کاهش حوادث باشیم.

وی از تدوین بسته ارتقا ایمنی کار خبر داد و یادآور شد: 6 بسته ارتقای ایمنی در حوزه کار تهیه شد.

وی بعد از حوادث ساختمانی بیشترین حوادث کار را در حوزه صنایع و معادن عنوان و تصریح کرد: 2 درصد حوادث کار در حوزه معادن به وقوع می‌پیوندد.

رعیتی‌فرد با اشاره به وجود 23 هزار کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در کشور ادامه داد: برخی از وزارتخانه‌ها مانند وزارت نفت امیدواریم بتوانیم از حوادث نشت گاز پیشگیری کنیم.

وی به انجام بازرسی‌های انجام شده در سطح مشاغل هم اشاره کرد و گفت: بازرسان کار 820 هزار بازرسی را از سطح کارگاه‌ها انجام داده‌اند.

وی افزود: 840 بازرس در حوزه روابط کار داریم که قراردادهای کارگری، ایمنی و حوادث و امنیت شغلی کارگران  را بررسی می‌کنند.

معاون روابط کار وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از فعالیت  900 هیئت دعاوی کارگری و کارفرمایی خبر داد و تصریح کرد: 600 هیئت تشخیص و 300 هیئت حل‌اختلاف و تجدیدنظر هستند.

وی گفت: دولت سیزدهم به دنبال توسعه سه‌جانبه‌گرایی در حوزه روابط کار است و در این دولت تعداد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی به ١5 هزار مورد افزایش یافت.

وی ادامه داد: این تشکل‌ها توسعه کمی و کیفی آموزش‌ها و ارتقای فرهنگ و مطالبه جامعه کارگری را پیگیری می‌کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ اواخر مرداد اعلام می‌شود
پزشکیان درخشش تیم ملی المپیاد هوش مصنوعی ایران را تبریک گفت
پوشش رسانه‌ای حج، عمره، اربعین و اعتاب مقدسه، روایت مجموعه‌ای از لحظه‌هاست
هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای اخراج آمریکا از خلیج فارس
چطور «نه به اعدام» به بازتولید خشم و قتل مداح جوان منجر شد؟
مردی که خبرنگاری در ایران را صاحب دانش کرد
پیش‌بینی افزایش ۲۵ درصدی حضور زائران در دهه پایانی ماه صفر در مشهد
حل معضل آلودگی هوای تهران نیازمند تصمیم‌گیری در سطح ملی است
خبرنگاران در خط مقدم جهاد تبیین و صیانت از انسجام ملی هستند
عکاسان و خبرنگاران در دفاع مقدس +عکس
مومنی: رسانه می‌تواند امنیت‌ساز باشد
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
صالحی: خبرنگاران در سخت‌ترین شرایط کنار ملت بودند
ظرفیت‌های علمی دانشگاه فردوسی برای میزبانی از زائران دهه پایانی صفر
تشکیل تیم کارآگاهان زبده برای دستگیری عاملان قتل رجب‌زاده
آماده‌سازی مواکب برای میزبانی از زائران رضوی +عکس
هانتر بایدن: سرطان جو بایدن به استخوان‌هایش سرایت کرده است
تاکید صریح همتی بر تشدید نظارت بر بانک‌ها
حضرتی: رسالت خبرنگار کشف و نشر حقیقت است
انصاری: خسارت‌های زیست‌محیطی جنگ در خلیج فارس را مطالبه‌ می‌کنیم
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top