تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/07/05 - 16:46
کد خبر: 483046

لغو بازدید از مسجدالاقصی توسط سفیر عربستان در فلسطین

لغو بازدید از مسجدالاقصی توسط سفیر عربستان در فلسطین

سفیر غیر مقیم عربستان سعودی در فلسطین که در رام‌الله به سر می‌برد، امروز اعلام کرد بازدیدش از مسجدالاقصی را لغو کرده است. هاآرتص دلیل آن را، هراس از اعتراض فلسطینی‌ها عنوان کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «نایف بن بندر السدیری» سفیر غیرمقیم عربستان سعودی در فلسطین که صبح دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ سپتامبر)، وارد رام الله شده بود، قرار بود امروز به مناسبت بزرگداشت میلاد رسول اکرم (ص)، از مسجدالاقصی بازدید کند.

وبگاه «عرب ۴۸»، امروز نوشت: هیأت سعودی در رام‌الله، امروز به طور ناگهانی برنامه بازدید از مسجدالاقصی به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)، را لغو کرد و سفیر غیرمقیم عربستان سعودی اعلام کرد که در سفرهای بعدی به فلسطین، به مسجدالاقصی خواهد  رفت.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز گزارش داد که السدیری به میزبانان خود در رام‌الله اطلاع داده که قصد ندارد به مناسبت مراسم جشن میلاد پیامبر اکرم (ص)، که امروز و فردا در مسجدالاقصی برگزار می‌شود، از آن بازدید کند، اما در سفر آتی، حتما چنین برنامه‌ای خواهد داشت.

به ادعای هاآرتص، دلیل لغو بازدید سفیر عربستان سعودی از مسجدالاقصی، نگرانی از  وقوع تنش و درگیری در جریان این بازدید السدیری و اعتراض فلسطینی‌ها به حضورش در بیت‌المقدس عنوان کرد و نوشت که تشکیلات خودگردان فلسطین نیز نگران این مسئله بود.

به نظر می‌رسد در سایه زمزمه‌های ریاض و تل‌آویو در خصوص عادی‌سازی روابط و مخالفت مردم فلسطین با دادن هرگونه امتیاز و مشروعیت به رژیم موقت که به شدت با خطر فروپاشی از درون مواجه است، بعید نیست که در صورت ورود سفیر عربستان به مسجدالاقصی، نمازگزاران فلسطینی به حضور او اعتراض کنند.

دیروز (سه‌شنبه، ۲۶ سپتامبر)، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، استوارنامه االسدری را به عنوان سفیر و سرکنسول جدید عربستان سعودی در قدس اشغالی دریافت کرد.

هیأت دیپلماتیک سعودی در حالی به رام‌الله سفر کرده که نمایندگان این کشور آخرین بار در سال ۱۹۹۳ به هنگام توافق اسلو به فلسطین سفر کرده بودند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عقب‌نشینی محدود ارتش رژیم صهیونیستی از ارتفاعات علی الطاهر
وداع باشکوه مردم زاهدان با شهدای عملیات ضد تروریستی سراوان
رایزنی‌های منطقه‌ای پس از تعویق نشست تنگه هرمز در صلاله
تریتا پارسی: فقط ۲ درصد نظامیان آمریکا از جنگ با ایران حمایت می‌کنند
گزارش بقایی از سفر به لامرد/ زخم‌های این جنایت شنیع التیام نخواهد یافت
ادعای فرمانده سنتکام: آمریکا با کمبود مهمات مواجه نیست
تلاش یمنی‌ها برای ساخت موشک با استفاده از هوش مصنوعی
هجدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس +عکس
پزشکیان: هماهنگی، پایداری، مقاومت و نوآوری از محورهای اجلاس بریکس بود
عراقچی: توافق ایران و عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
داربی سرخابی‌ها با VAR برگزار می‌شود
تغییر تاریخ شروع کلاس‌های نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه الزهرا(س)
فیدان: اقتصاد جهانی پس از وقایع تنگه هرمز دچار بحران شده است
ترامپ: جنگ با ایران پیش از انتخابات یا پس از آن پایان خواهد یافت!
علیرضا داوودنژاد بدترین فیلمش هم «سینما» است
پزشکیان: آماده برگزاری کمیسیون اقتصادی ایران و آفریقای جنوبی هستیم
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
غش فرنگی خانم بازیگر و دریافت نشان بی‌فرهنگی
برنامه‌های صنعت برق برای عبور از زمستان اعلام شد
برخورد بانک مرکزی با روسای شعب متخلف در بازار ارز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top