تاریخ انتشار: جمعه 1402/07/07 - 18:46
کد خبر: 483198

ارسال ۱۷۸ میلیون صورت حساب الکترونیکی در سامانه مؤدیان مالیاتی

مهدی موحدی بکنظر، در مورد سامانه مودیان مالیاتی گفت:‌ تاکنون ۴۱ هزار و ۷۴۲ شخص حقوقی به این سامانه پیوسته‌اند که ۴۷۰ شرکت بورسی، ۹۵ شرکت دولتی و ۴۱ هزار و ۱۷۷ شخص حقوقی دیگر به این سامانه ملحق شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مهدی موحدی بکنظر، در مورد سامانه مودیان مالیاتی گفت:‌ تاکنون 41 هزار و 742 شخص حقوقی به این سامانه پیوسته‌اند که 470 شرکت بورسی، 95 شرکت دولتی و 41 هزار و 177 شخص حقوقی دیگر به این سامانه ملحق شدند.

وی گفت: شرکت‌های حقوقی صورت حساب‌های فروش خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در قالب صورت حساب الکترونیکی ارسال می‌کنند و تاکنون تعداد 178 میلیون صورت حساب الکترونیکی از طریق سامانه مودیان ارسال شده است.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی در مورد اینکه چگونه 41.7 هزار اشخاص حقیقی، اما تعداد صورت حساب‌ها بیش از 178 میلیون است، اظهار داشت: اشخاص حقوقی برای هر یک از معاملات خود صورت حساب الکترونیکی جداگانه برای هر فروش ارسال می‌کنند و برخی از این شرکت‌ها معاملات زیادی دارند که صورت حساب آنها به شکل الکترونیک ارسال شده است.

موحدی بکنظر در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه آیا ارسال صورت حساب‌های الکترونیک به شکل برخط است، گفت: فروش‌هایی که در شرکت‌های حقوقی انجام می‌شود، به شکل سیستمی صورت‌ حساب آنها برای سازمان امور مالیاتی ارسال می‌شود که بر این اساس مشخص می‌شود چه میزان مالیات ارزش افزوده باید بپردازند. همچنین اعتبار خرید بر اساس شناسه کالا برای شرکت‌ها مشخص می‌شود و اینکه چه میزان از درآمد آنها مشمول مالیات خواهد شد.

وی در مورد سامانه مودیان گفت: در حال حاضر این سامانه پذیرانه صورت حساب‌های الکترونیکی مودیان است و مشکلی ندارد. آنچه که در قالب لایحه ارسال شده مربوط به تسهیل تکلیف مودیان است که طبق آن اشخاص حقوقی از اول مهرماه 1402 ملزم به ارسال صورت حساب الکترونیکی و سایر اشخاص از اول دی ماه 1402 ملزم به ارسال صورت حساب الکترونیکی می‌شوند که این لایحه در حال حاضر در مرحله اصلاحات در کمیسیون اقتصادی مجلس قرار دارد و پس از آن برای تأیید شورای نگهبان ارسال می‌شود.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی در مورد اینکه گفته می‌شود افزایش درآمد مالیاتی در سال جاری منجر به فشار به مودیان خرد می‌شود، گفت: سهم مالیات اصناف کلا بین 5 تا 6 درصد است که امسال هم این سهم تغییر پیدا نکرده است و افزایش درآمد مالیاتی ناشی از شناسایی اشخاص حقیقی و دانه درشت‌ها است.

موحدی بکنظر بر این نکته تأکید کرد که افزایش درآمد مالیاتی به خاطر رشد نرخ مالیات نبوده، بلکه اتفاقا معافیت مالیاتی اشخاص حقیقی هم وجود داشته است، اما افزایش درآمد مالیاتی از محل شناسایی مودیان جدید بوده است.

وی افزود: در حال حاضر در 6 ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته و تکلیف 6 دوازدهم قانون بودجه از رشد 60 درصدی درآمد مالیاتی برخوردار شده است.

به گزارش فارس، یکی از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و سیاست‌های قانون برنامه افزایش سهم درآمد مالیاتی از درآمدهای دولت و کاهش اتکای بودجه دولت به نفت است. در این زمینه دولت ملزم به شناسایی موارد فرار مالیاتی شده است و افزایش درآمد مالیاتی از سیاست‌های کلی کشور به‌شمار می‌رود که مورد اتفاق عمده کارشناسان قرار دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top