تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/09 - 17:12
کد خبر: 483413

مرگ کارگر جوان در درگیری ساختمان نیمه‌کاره شرق تهران

 مرگ کارگر جوان در درگیری ساختمان نیمه‌کاره شرق تهران

یک کارگر جوان در درگیری ساختمان نیمه‌کاره شرق تهران به کام مرگ فرو رفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  ظهر روز گذشته هشتم مهرماه، درگیری مرگباری در یکی از ساختمان‌های نیمه‌کاره محله پاسداران از سوی چند کارگر به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 گزارش داده شد.

با اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به همراه موسی رضا‌زاده؛ بازپرس ویژه قتل شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی، برای تحقیقات میدانی راهی خانه موردنظر شدند و جسد مرد جوان اهل کشور افغانستان را مشاهده کردند که هدف ضرب و جرح قرار گرفته بود؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد، متوفی که کارگر بوده با یکی از دوستان خود درگیر شده و در جریان این نزاع هدف ضرب و جرح قرار گرفته است.

بدین ترتیب متهم با دستور قضایی بازداشت شد و در بازجویی‌های اولیه به تیم جنایی گفت: مشغول کار بودیم که به دلایل شخصی با متوفی درگیر شدم و در جریان این نزاع یک سیلی به صورتش زدم البته ناگفته نماند که او بیماری داشت و گاهی اوقات تشنج می‌کرد.

در گام بعدی مأموران تیم تشخیص هویت اقدام به انگشت‌نگاری از روی جسد کردند و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی نیز مأموریت یافتند تا با بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف ساختمان و اقدامات اطلاعاتی تحقیقات خود را در رابطه با این حادثه دهند.

با دستور بازپرس رضازاده از شعبه یازدهم دادسرای جنایی تهران، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم برای  تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top