تاریخ انتشار: شنبه 1402/07/15 - 17:46
کد خبر: 483883

هاشمی:

در برخی رشته‌ها شاهکار کردیم، برخی هم انتظارات را برآورده نکردند

در برخی رشته‌ها شاهکار کردیم، برخی هم انتظارات را برآورده نکردند

وزیر ورزش و جوانان گفت: در برخی از رشته‌ها نتوانستیم توقعات مردم را برآورده کنیم ولی در برخی از رشته‌ها هم شاهکار کردیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، کیومرث هاشمی در خصوص عملکرد کاروان ایران در روز سیزدهم گفت: ابتدا از خانواده رسانه که سنگ تمام گذاشتند و کمک کردند، تشکر می‌کنم. حضور رسانه یک فرصت برای جامعه ورزش است و اگر رسانه نباشد این همه افتخارات و تلاش‌های بچه‌ها منعکس نمی‌شود‌. به سهم خودم از رسانه ملی، رسانه‌های مکتوب، خبرگزاری‌ها و خبرنگاران حاضر در این مسابقات تشکر می‌کنم.

وی افزود: امروز روز خوب ما بود و 4 مدال طلا (سه طلا در کشتی و یک مدال در شطرنج) به دست آوردیم. یکی از روزهای خوب ما بود و باعث شد تا این لحظه تا جایگاه هفتم صعود کنیم.

وزیر ورزش و جوانان تأکید کرد: کم و کاستی‌هایی در مدال‌آوری وجود داشته و در برخی از رشته‌های ورزشی خیلی خوب بودیم و دور از انتظار ظاهر شدیم. در برخی از رشته‌ها نتوانستیم توقعات مردم را برآورده کنیم و انتظار داشتیم مدال‌های خوشرنگ‌تری بگیرند. در برخی از رشته‌ها از قبل مشخص بود که ظرفیت ما همین هست و هدف  حضور بوده به خصوص در برخی از بخش‌ها که مربوط به بانوان بوده است و برخی رشته‌ها که نیاز به تقویت دارند مانند سوارکاری.

هاشمی یادآور شد: اجازه می‌خواهم ارزیابی دقیق را به بعد از جلسات مشترک با کمیته ملی المپیک موکول کنیم. ستاد این بازی‌ها در گذشته تشکیل شده و من مدت محدودی است که مسئولیت پذیرفته‌ام و شاید الان قضاوت زود است. باید حرف‌های فدراسیون‌‌ها را بشنویم، اما آنچه حائز اهمیت بود در برخی از رشته‌ها کاری کردیم کارستان و شاهکار کردیم مانند مدال ژیمناستیک، دوچرخه‌سواری، شطرنج، تنیس روی میز و شطرنج و اسکیت فری‌استایل. شاید در سنگ‌نوردی مدال داشتیم هرچند این مدال هم ارزشمند بود.

وزیر ورزش و جوانان افزود: کمتر از 10 ماه دیگر بازی‌های المپیک را در پیش داریم و کار بسیار سختی خواهیم داشت. رشته‌های مدال‌آور ما در المپیک خیلی محدود هستند. در رشته‌ای مانند کشتی که همواره اعتقاد داشته و داریم جُورکِش ورزش کشور است، باید توجه بیشتری داشته باشیم. باید نگاه مسئولان در تمام بخش‌ها نسبت به این رشته‌ها تغییر کند‌. وظیفه ما حمایتی است و فدراسیون‌ها هم وظیفه فنی و آماده‌سازی را دارند.

وی با اشاره به اینکه کم و کاستی‌هایی در بخش‌های مختلف وجود دارد و باید بررسی کنیم، گفت: شاید من قضاوت و ارزیابی شخصی داشته باشم، اما‌ موکول می‌کنم به بررسی کارشناسی. از نقدهای رسانه‌ها هم استفاده می‌کنیم. بخصوص رسانه‌هایی که در جریان این مسابقات حضور داشتند و می‌توانند کمک کنند. امیدواریم در سال‌های آینده شرایط ما در رشته‌های مختلف بهتر شود. واقعیت این است که علاوه بر تلاشی که ما می‌کنیم کشورهای دیگر هم کار و سرمایه‌گذاری می‌کنند، چه در بخش زیرساختی و چه در بُعد فنی در حال کار و تلاش هستند؛ بنابراین باید تلاش خود را بیشتر کنیم تا بتوانیم نتایج بهتری را کسب کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top