تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/16 - 10:51
کد خبر: 483950

عملیات «طوفان الاقصی»؛

تنش در مرز لبنان و اراضی اشغالی/ حزب‌الله ۳ مرکز راداری و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را منهدم کرد

 تنش در مرز لبنان و اراضی اشغالی/  حزب‌الله ۳ مرکز راداری و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را منهدم کرد

جنبش حزب‌الله لبنان اعلام کرد ۳ موضع رژیم صهیونیستی را در منطقه مزارع شبعای اشغالی هدف حمله قرار داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ صبح امروز،‌ یکشنبه مواضع ارتش دشمن صهیونیستی در «رویسات العالم» و «رادار» در مزارع اشغالی شبعا در لبنان هدف قرار گرفت. حزب‌الله لبنان اعلام کرد، سه مقر اشغالگران صهیونیست را در مزارع شبعای اشغالی لبنان هدف قرار داده است.

حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «گروه‌های شهید سردار حاج عماد مغنیه از مقاومت اسلامی صبح امروز یکشنبه سه نقطه از مواضع اشغالگران رژیم صهیونیستی در منطقه مزارع شبعای لبنان را هدف گرفتند.»

پاسگاه پلیس رژیم صهیونیستی در سدیروت بعد از حمله امروز حزب الله لبنان

 تنش در مرز لبنان و اراضی اشغالی/  حزب‌الله 3 مرکز راداری و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را منهدم کرد

این حزب افزود: «در راستای آزادسازی مناطق باقی مانده تحت اشغال لبنان و نیز همبستگی با مقاومت و ملت پیروز، مبارز و صبور فلسطین سایت‌های الرادار و زبدین و رویسات العالم را با تعداد زیادی گلوله توپخانه و موشک‌های بالدار هدف قرار دادیم و این حملات به مواضع مورد نظر اصابت کردند.»

در راستای تنش به وجود آمده و باز شدن جبهه شمالی خبرنگار النشره در حاصیبا گزارش داد که گلوله باران متقابل مواضع رژیم صهیونیستی در مزارع شبعا و حومه شهرک‌های کفر شوبا، شبعا و مزارع بسطرا متوقف شده زیرا گزارش شده که مقر فرماندهی اشغالگران در مزارع شبعا آتش گرفته است.

تصاویر حزب‌الله لبنان از حمله به اهداف صهیونیستی در مزارع شبعا

همچنین شبکه الجزیره گزارش داد که ارتش رژیم اشغالگر چادری را که حزب‌الله لبنان متهم به برپا کردن آن در مزارع شبعاست، بمباران کرد.

در عین حال یک هواپیمای جاسوسی رژیم صهیونیستی حریم هوایی لبنان در مزارع شبعا را نقض کرد. ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: با پهپاد به زیرساخت‌های حزب‌الله در مزارع شبعا حمله کردیم.

پیشتر پس از حملات توپخانه‌ای از خاک لبنان، فرماندهی ارتش اشغالگر در جبهه شمالی دستور بستن تمام استراحتگاه‌های گردشگری در نزدیکی مرز با لبنان را صادر کرد. رادیو رسمی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در واکنش به این حملات، ارتش اشغالگر حملات توپخانه‌ای به اهدافی در جنوب لبنان را آغاز کرده است.

رسانه‌های عبری در این باره گزارش دادند: جبهه شمالی باز شد و گلوله‌های خمپاره به سمت سایت‌هایی در شمال شلیک شد.

خبرنگار المیادین تاکید کرد: ارتش اشغالگر حومه شهرک کفر شوبا در لبنان را با تعدادی گلوله هدف قرار داد و پس از شلیک خمپاره از خاک لبنان، به شهرک نشینان نزدیک مرز لبنان دستور داده شد به مناطق مستحکم و پناهگاه‌ها بروند.

خبرنگار الجزیره نیز از شنیدن صدای انفجار در مزارع شبعا و تپه‌های کفرشوبا در جنوب لبنان خبر داد. خبرنگار الجزیره همچنین تاکید کرد که سایت رویسات العلم رژیم صهیونیستی در تپه‌های کفار شوبا با تعدادی گلوله هدف قرار گرفت.

رادیو ارتش اشغالگر اعلام کرد که گلوله‌های خمپاره از لبنان به سمت مواضع ارتش اشغالگر شلیک شد.

رویترز به نقل از منابع امنیتی گزارش داد که گلوله‌های شلیک شده از لبنان به یک پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در مزارع شبعا اصابت کرد.

خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی «گلگلتز» خبر داد به مواضعی که حزب‌الله آن‌ها را هدف قرار داده، خسارات سنگینی وارد شده است.

به دنبال حمله حزب‌الله، ارتش رژیم صهیونیستی دستور داد تمام پارک‌ها و استراحتگاه‌ها در مجاورت خطوط مرزی لبنان تعطیل شوند.

ارتش رژیم صهیونیستی لحظاتی بعد در بیانیه‌ای کوتاه مدعی شد که با یک پهپاد چند زیرساخت حزب‌الله را هدف قرار داده است.

رئیس شورای منطقه‌ای «جلیل علیا» در شمال فلسطین اشغالی به دنبال این حمله گفت به نظر می‌رسد رویدادهای جنوب دارد به شمال نفوذ می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top