تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/16 - 13:24
کد خبر: 483980

دلیل عدم حضور دانشگاه تربیت مدرس در نظام رتبه‌بندی تایمز

دلیل عدم حضور دانشگاه تربیت مدرس در نظام رتبه‌بندی تایمز

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس دلیل عدم حضور دانشگاه تربیت مدرس در نظام رتبه‌بندی تایمز را تشریح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید حمید خداداد حسینی معاون برنامه‌ریزی، نظارت و فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس دلیل عدم حضور دانشگاه تربیت مدرس در نظام رتبه‌بندی تایمز را تشریح کرد.

خدادادحسینی با بیان این مقدمه که نظام‌های رتبه ‌بندی متعددی در دنیا وجود دارد و هر کدام بر اساس اهداف، معیارها و مأموریت های خاص خود دانشگاه ها را ارزیابی می کنند، گفت: نظام‌های رتبه ‌بندی متعددی در دنیا وجود دارد که از مهمترین آنها می توان به کیو. اس (Quacqvarelli Symonds)، شانگهای، لایدن، تایمز و اخیرا تایوان اشاره کرد.

وی ادامه داد: هر ساله بر اساس چارچوب تعیین شده از سوی این مؤسسات متولی رتبه‌بندی، دانشگاه ها در سطح جهان رتبه‌بندی می‌شوند. هریک از این مؤسسات در رتبه‌بندی های خود از معیارها، اهداف و ماموریت های خاص خود استفاده می کنند.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس افزود: به عنوان نمونه کیو.اس بیشتر بر کارفرماها و اشتهار دانشگاه ها، لایدن بر خروجی‌های پژوهشی و همکاری های بین‌المللی، شانگهای بر دستاوردهای جهانی نظیر جوایزی مانند نوبل، فیلدز و تایوان بر برون دادهای پژوهشی متمرکز هستند.

خدادادحسینی ادامه داد: بر اساس معیارهای مورد نظر این مؤسسات در نظام‌های رتبه‌بندی، دانشگاه تربیت مدرس نیز مورد ارزیابی قرار گرفته که بطور میانگین هر ساله بین رتبه‌های ۳ تا ۷ را در بین دانشگاه‌های کشور در این نظام های رتبه بندی بدست آورده است. اما در خصوص موسسه تایمز همانطور که رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران نیز اشاره کرده است، این موسسه معیار اصلی خود را در رتبه‌بندی معرفی دانشگاه‌ها به دانشجویان قرار داده لذا چنانچه دانشگاهی فاقد مقطع کارشناسی باشد در این رتبه‌بندی قرار نمی‌گیرد.

وی اضافه کرد: هدف این مؤسسه از رتبه‌بندی دانشگاه‌ها بر محور معرفی دانشگاه‌ها به دانشجویان است و اینکه دانشجویان دریابند که چه دانشگاهی را می‌توانند انتخاب کنند، از این رو دانشگاه تربیت مدرس بدلیل منحصر بفرد بودن در تحصیلات تکمیلی در سطح کشور شرایط لازم برای ارزیابی جهت رتبه‌بندی توسط این موسسه را احراز نکرده و در امتیازدهی آن لحاظ نشده است.

معاون برنامه‌ریزی، نظارت و فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس ابراز امیدواری کرد از طریق رایزنی‌های لازم به ویژه از طریق رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ترتیباتی اتخاذ شود تا شرایط لازم برای ورود دانشگاه تربیت مدرس به رتبه‌بندی این موسسه نیز اجرایی شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی «رساندنِ نفت» از خودِ «نفت» گران‌تر می‌شود!
مطالبه‌گری حق دانشجوست، آشوب نه/ اجازه نمی‌دهیم دانشگاه به سکوی آشوب تبدیل شود
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top