تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/07/17 - 17:01
کد خبر: 484117

ارزش پول اسرائیل به پایین‌ترین حد در ۸ سال گذشته رسید

 ارزش پول اسرائیل به پایین‌ترین حد در ۸ سال گذشته رسید

درپی درگیری‌های اخیر در سرزمین‌های اشغالی، ازرش پول رژیم صهیونیستی در روز دوشنبه بازهم در برابر دلار آمریکا کاهش یافت و به کمترین سطح خود در ۸ سال گذشته رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  واحد پول رژیم صهیونیستی یعنی شِکِل در روز دوشنبه 3 درصد در برابر دلار آمریکا کاهش یافت و به بیش از 3.96 واحد معامله شد که ضعیف‌ترین سطح خود را در 8 سال گذشته نشان می‌دهد.

ارزش این پول در بحبوحه تشدید درگیری‌ها بین نیروهای امنیتی اسرائیل و گروه های مسلح فلسطینی در غزه سقوط کرده است.

شاخص TA-35 بازار بورس اسرائیل نیز روز دوشنبه 0.3 درصد افت کرد و افت 6.5 درصدی از روز یکشنبه را افزایش داد.

بازارهای سهام در سرتاسر خاورمیانه نیز به دلیل نگرانی از گسترش درگیری‌ها کاهش یافتند.

شاخص بورس دبی 2.8 درصد کاهش یافت، شاخص EGX 30 مصر 0.6 درصد افت کرد و شاخص بازار سهام عربستان سعودی نیز 0.55 درصد کاهش یافت.

روز شنبه، گروه فلسطینی حماس هزاران موشک به سمت اسرائیل شلیک کرد و شبه نظامیان را برای نفوذ به سرزمین‌های اشغالی در نزدیکی مرز با غزه مستقر کرد.

در پاسخ به این حملات، مقامات اسرائیلی "عملیات شمشیرهای آهنین" را آغاز کردند. بنا بر گزارش ها از آغاز این حمله صدها اسرائیلی و فلسطینی کشته شده‌اند.

بانک مرکزی اسرائیل اعلام کرده است که برای افزایش ارزش شِکِل قصد دارد تا 30 میلیارد دلار ارز بفروشد و از طریق مکانیسم‌های مبادله تا 15 میلیارد دلار دیگر نیز این فروش را افزایش دهد.

فروش ارز اولین اقدام در نوع خود با هدف حمایت از شکل از زمانی است که این تنظیم کننده اجازه داد ارز داخلی آزادانه معامله شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چرا یکدیگر را به آسانی قضاوت می کنیم؟
تحویل سلاح‌های آمریکایی به تعویق افتاد
فشار یوفا و کونکاکاف بر اینفانتینو
جمینای هم هکر شد
تکلیف تصاویر بدون حجاب و تماس با نامحرم چیست؟
افزایش ۶۰ درصدی مشروطی دانشجویان پس از کرونا
بیانیه شورای امنیت درباره تحولات یمن
چرا اوراق سکه در بازار اثر کاهشی نداشت؟
اعدام عامل انتقال اطلاعات سایت‌های موشکی اصفهان به موساد
پاسخ عراقچی به وزیر خارجه فرانسه
نرخ سرویس مدارس استان تهران بالاتر از انتظار
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس: ایران را با یمن مقایسه نکنید!
ذخایر نفت رو به اتمام است/ هزینه‌های زندگی در انگلیس بالا رفت
تصاویری از رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری جانفدای ایران در روز جمعه ۲۷ شهریور
صحن دانشگاه را به سنگرِ بعثت تبدیل می‌کنیم
فیلم | شعرخوانی: دلتنگ مشهدیم و پریشان کربلا...
ایجاد فضای بی‌نظمی و بروز تنش‌های احتمالی در محیط دانشگاه، پیامد مستقیمِ سیاست‌های تجملی و عدم برخورد قاطع با جریان‌های انحرافی است
تصاویری از آیت الله سید مجتبی خامنه ای دو سال پیش که به عیادت مجروحان پیجری در بیمارستان های تهران رفتند
رفع موانع تولید و ساماندهی تجارت؛ محورهای قانون جدید کشاورزی
جنگ اقتصادی نیازمند ستاد مشترک و دیپلماسی فعال است
 دویست شب قدرت‌نمایی «ما»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top