تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/07/17 - 17:08
کد خبر: 484119

آغاز دوباره تمرینات تیم ملی با حضور ۱۰ بازیکن

آغاز دوباره تمرینات تیم ملی با حضور ۱۰ بازیکن

نخستین تمرین تیم ملی فوتبال کشورمان برای شرکت در تورنمنت اردن با حضور۱۰ بازیکن برگزار شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان برای حضور در تورنمت اردن از عصر امروز (دوشنبه) با حضور 10 بازیکن در مرکز ملی فوتبال آغاز شد.

* از 23 بازیکن دعوت شده به اردوی تیم تنها 10 بازیکن در تمرین امروز حضور داشتند و چند بازیکن هم در مرکز پِک اختصاصی تمرین کردند.

* امین حزباوی و محمد محبی تنها لژیونر‌های حاضر در تمرین امروز تیم ملی بودند و سایر لژیونر‌ها در روزهای آینده به اردو ملحق خواهند شد.

* صالح حردانی مدافع تیم استقلال که به خاطر مصدومیت صادق محرمی جایگزین این بازیکن شده است، در تمرین امروز تیم ملی حضور داشت.

* در حالی اکثر رسانه‌ها منتظر حضور امیر قلعه‌نویی برای مصاحبه بودند، سرمربی تیم ملی تمایلی به مصاحبه نداشت و به جای او رضاییان، حزباوی و حسین‌نژاد پاسخگوی سؤالات خبرنگاران بودند.

* سیدحسین حسینی و پیام نیازمند دو دروازه‌بان حاضر در اردوی تیم ملی زیر نظر آلین دینکا به تمرینات اختصاصی پرداختند.

* تمرین ابتدا زیر نظر مربیان تیم ملی آغاز شد و در بیشتر آیتم‌های تمرین، قلعه‌نویی بر عملکرد ملی‌پوشان نظارت داشت. در ادامه، بازیکنان در سه گروه تقسیم شدند و به تمرین حفظ توپ روی آوردند و پس از آن بازیکنان تمرینات تاکتیکی را زیر نظر حمید مطهری و سعید الهویی انجام دادند.

* علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان و مرتضی پورعلی‌گنجی سه بازیکن پرسپولیس به دلیل اینکه شب گذشته در هفته هفتم لیگ برتر مقابل گل‌گهر سیرجان بازی کرده بودند، در ساختمان پِک ریکاوری کردند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
افتتاحیه یازدهمین کنگره ملی اعتکاف +عکس
حدادعادل: پیروزی عزتمندانه در جنگ، بهترین تسلی برای خانواده شهداست
گردهمایی «به رسم عقیله» +عکس
روایتی از مجروح شدن رهبر معظم انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه ای
زلنسکی: ترامپ به من خیانت کرد؛ زیر فشار آمریکا استعفا نمی‌دهم
چرا بعضی کانال‌های تلگرام سریع رشد می‌کنند و بعضی نه؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
بیماران چطور پزشک‌شان را آنلاین انتخاب می‌کنند؟
خرید کمپرسور اسکرو با بهترین قیمت از گروه دانیال
راهنمای انتخاب و تأمین پمپ آب برای ساختمان‌های چندطبقه
آیت‌الله عابدینی: روایت الهی از جنگ، روایت فتح است و در آن ناامیدی جایی ندارد
نتایج اولیه فلوشیپ علوم آزمایشگاهی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
خواص آنغوزه برای سلامتی؛ از کمک به هضم غذا تا نکات مهم مصرف
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
ادعای فروپاشی اقتصاد ایران توهم است
سلامت روان در محاصره فشارهای اجتماعی؛ از فرهنگ قضاوت تا ترس از متفاوت‌بودن
۷۶ درصد مادران مشمول قانون جوانی جمعیت همچنان در صف انتظار خودرو
مراحل دسترسی به سکوهای خارجی اعلام شد
پس از جنگ ۴۰ روزه به سلاح‌های پیشرفته‌تری دست یافته‌ایم
اصابت پهپاد به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک
از حجاب تا کنشگری، فرصتی که نباید از دست برود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top