تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/07/19 - 19:03
کد خبر: 484363

زیان ۷ میلیارد دلاری صهیونیست‌ها از درگیری با مقاومت

 زیان ۷ میلیارد دلاری صهیونیست‌ها از درگیری با مقاومت

یک بانک صهیونیست‌ها اعلام کرد که درگیری با نیروهای مقاومت فلسطینی تاکنون ۶.۸ میلیارد دلار برای رژیم صهیونیستی هزینه ایجاد کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، به نقل از تایمز آف اسرائیل، بانک هاپوآلیم رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد، درگیری نظامی رژیم صهیونیستی با نیروهای مقاومت فلسطین تاکنون 6.8 میلیارد دلار برای این رژیم هزینه در پی داشته است.

این بانک می‌گوید: رژیم صهیونیستی 300 هزار سرباز ذخیره را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای خدمت در ارتش فراخوانده و باید در نظر گرفت این افراد باید شغل خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رها کنند. از سوی دیگر بازسازی زیرساخت‌ها و تامین مایحتاج ارتش در کنار پیش‌بینی یک درگیری نظامی طولانی و تامین مخارج نیروهای مجروح و همچنین پرداخت پول به خانواده سربازهای کشته شده از جمله مخارجی است که دولت رژیم صهیونیستی با آنها روبرو شده است.

مودی شفریر، کارشناس ارشد بانک هاپوآلیم، می‌گوید: در حال حاضر پیش‌بینی اینکه اوضاع چگونه پیش خواهد رفت، سخت است. اگر بنا باشد به غزه حمله زمینی شود، این درگیری هفته‌ها طول خواهد کشید و اگر درگیری‌ها به شمال کشیده شود، نیز شرایط متفاوت خواهد بود.

ارزیابی‌های کنونی بر این فرض است که هزینه جنگ حاضر معادل 1.5 درصد کل تولید ناخالص داخلی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

وی می‌گوید: به عبارت دیگر رژیم صهیونیستی در سال جاری شاهد افزایش 1.5 درصدی کسری بودجه خود خواهد بود.

البته بخشی از پیش‌بینی بانک هاپوآلیم بر مبنای هزینه‌های درگیری قبلی رژیم صهیونیستی با غزه و همچنین جنگ دوم این رژیم با لبنان بوده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگاهداری: حکمرانی در شرایط تنش ضرورتی انکارناپذیر است
پیام تبریک آقاجانپور در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
مخالفت ۶۳ نماینده با توسعه اختیارات رئیس‌جمهور در فضای مجازی
پیام تبریک سرپرست وزارت دفاع در پی انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح
تصویب منع تردد تجهیزات آمریکایی و صهیونیستی از تنگه هرمز
عارف: دولت با تمام ظرفیت، همراه و پشتیبان میدان است
نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس مسیر جدیدی را برای ثبت درخواست متقاضیان معرفی کرد
رئیس قوه قضاییه انتصاب‌ فرماندهان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح را تبریک گفت
بیش از ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار زائر در اربعین به عتبات عالیات مشرف شدند
پیام تبریک عراقچی به فرماندهان نظامی کشور
ادغام ستادکل و قرارگاه خاتم؛ آغاز یک ساختار جدید نظامی در کشور
تاب‌آوری با تحمل فشار بی‌نهایت محقق نمی‌شود/ ضرورت تقویت مدیریت مادرانه در بحران‌ها
قالیباف: سپاه‌ ثابت کرد که تکیه‌گاهی امن و با صلابت برای مردم شریف ایران است
ورود دیوان محاسبات به اجرای تکالیف دستگاه‌های مسئول در وضعیت ذخایر راهبردی
خبر خوبِ معاون ارتباطات دفتر معاون اول رئیس‌جمهور
هشدار رییس کانون سردفتران ازدواج و طلاق درباره وضعیت اقتصادی این دفاتر
قول سخنگوی دولت برای پیگیری مسئله جابه‌جایی اموال هنرهای ملی
رفیعی: رهبر شهید اعتقاد داشتند حضور بانوان در همه عرصه‌ها بویژه عرصه علمی ضروری است
نامه قالیباف به پزشکیان برای ارائه لایحه اصلاح قانون بودجه
پیام تبریک دادستان کل کشور به امیر سرتیپ کیومرث حیدری
بازدید کمیسیون بهداشت از پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top