تاریخ انتشار: چهارشنبه 1402/07/19 - 21:02
کد خبر: 484378

بیانیه آیت‌الله سیستانی درباره حملات رژیم صهیونیستی به غزه

بیانیه آیت‌الله سیستانی درباره حملات رژیم صهیونیستی به غزه

این اقدامات در مقابل دیدگان همه جهان رخ می‌دهد و مانع و بازدارنده‌ای وجود ندارد، بلکه برخی از این اقدامات جنایت کارانه حمایت و آن را به بهانه و توجیه دفاع از خود حمایت می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از مهر، دفتر آیت الله العظمی سیستانی، مرجع عالیقدر دینی در نجف اشرف با صدور بیانیه‌ای به حملات رژیم صهیونیستی به غزه واکنش نشان داد.

در این بیانیه آمده است: نوار غزه این روزها شاهد بمباران پیوسته و حملات بی نظیری است که منجر به شهید و مجروح شدن بیش از ۶ هزار غیرنظامی بی گناه، مهاجرت شمار زیادی از منازل خود، تخریب گسترده مناطق مسکونی و بمباران مناطقی شده است که دیگر برای مردم امن نیست. اسرائیل محاصره خفقان آوری شامل آب، غذا، دارو و سایر ضروریات زندگی اعمال کرده و بیشترین آزار و اذیت را نصیب اهالی آن منطقه که قدرت و دفاعی ندارند، کرده است گویا می‌خواهد از آنها انتقام بگیرد و شکست بزرگ و سنگین خود در درگیری‌های اخیر را جبران کند.

همچنین دفتر آیت الله سیستانی بیان کرد: این اقدامات در مقابل دیدگان همه جهان رخ می‌دهد و مانع و بازدارنده‌ای وجود ندارد، بلکه برخی از این اقدامات جنایت کارانه حمایت و آن را به بهانه و توجیه دفاع از خود حمایت می‌کنند. از همه جهان خواسته می‌شود در مقابل این توحش فجیع بایستند و مانع از گسترش اجرای طرح‌های نیروهای اشغالگر برای آسیب بیشتر به ملت مظلوم فلسطین شوند.

در این بیانیه آمده است: پایان دادن به تراژدی این ملت بزرگوار که از هفت دهه گذشته ادامه دارد، برای دستیابی به حقوق مشروع و از بین بردن اشغال و غصب سرزمینشان، تنها راه برقراری امنیت و صلح در این منطقه است و بدون آن مقاومت در برابر تجاوزکاران ادامه خواهد داشت و چرخه خشونت جان‌های بی گناه بیشتری را می‌گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top