تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/23 - 18:02
کد خبر: 484662

عطایی:

خوشحالم که برای انتخاب بازیکن زد و بند نکردم

خوشحالم که برای انتخاب بازیکن زد و بند نکردم

سرمربی پیشین تیم ملی والییال با بیان اینکه فدراسیون برای رسیدن به اهدافش از خطوط قرمز عبور کرد گفت: خوشحالم که برای انتخاب بازیکن زد و بند نکردم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، حاشیه‌های والیبال پس از ناکامی در رقابت‌های انتخابی المپیک 2024 همچنان ادامه دارد. در این بین میلاد عبادی‌پور همچون گذشته علیه بهروز عطایی سرمربی تیم ملی موضع گرفت و انتقادهای تندی را علیه او مطرح کرد.

عطایی در این باره گفت: ما شکست خوردیم و به آنچه هدف‌مان بود نرسیدیم و متأسف هستم که چنین اتفاقی رخ داد. کسی به این اتفاق اشاره نکرد که تیم ملی 7-6 بازیکن خود را از دست داد و آنها از حضور در تیم ملی خداحافظی کردند. با امیر غفور صحبت کردم اما گفت چون مدت‌ها از تیم ملی دور بوده نمی‌تواند بازگشت خوبی داشته باشد. با این وجود مسائل حاشیه‌ای در مورد غفور مطرح کردند به این معنی که او کادرفنی را قبول نداشته و به خاطر همین به تیم ملی نیامده است.

وی ادامه داد: برخی رسانه‌ها به صورت خاص هدایت شدند. یک رسانه با هزینه فدراسیون تیم ملی را در لیگ ملت‌ها همراهی کرد اما پس از آن شروع به تخریب من کرد. حتی شنیدم به همان رسانه از فدراسیون دیکته شد که عطایی را بزنید اما داورزنی را نزنید! متأسفانه تمامی این موارد خط دهی بود که من را بزنند.

سرمربی پیشین تیم ملی اظهار داشت: شکست‌های تیم ملی خیلی بزرگ جلوه داده شد. مجری تلویزیون در برنامه زنده به رئیس فدراسیون التماس می‌کرد مربی خارجی برای تیم ملی جذب کند، آیا این اتفاقات در فوتبال هم می‌افتد؟! کسی جرأت دارد در مورد قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال چنین حرف‌هایی بزند؟

عطایی با اشاره به صحبت‌‌های میلاد عبادی‌پور عنوان کرد: او از حرفه‌ای‌گری حرف زده؟ آیا خودش حرفه‌ای است که در کوران مسابقات علیه کادر فنی صحبت کرد؟ آقای عبادی‌پور! شما خیلی بی‌جا می‌کنی که اینگونه حرف می‌زنی. بخشی از حرف‌های عبادی‌پور دروغ بود. بعد از صحبت‌های عبادی‌پور به حافظه خودم شک کردم که نکند آن را از دست داده‌ام. صدای ضبط شده او را دارم که بعد از هفته اول لیگ ملت‌ها گفت که به مسابقات نمی‌رسد. منت هیچ بازیکنی را نمی‌کشیدم. بازیکنان سرباز تیم ملی هستند و نباید به سرباز التماس کرد.

وی یادآور شد: توهمات عبادی‌پور بالا رفته و نمی‌تواند خودش را کنترل کند. او در فینال مسابقات قهرمانی آسیا مقابل ژاپن 19 اسپک زد و 7 امتیاز گرفت. مشخص بود که خوب بازی نمی‌کند و من هم گفتم او به ما کمک نکرد. این در حالی بود که شرایط هم پستی‌های عبادی پور بهتر از او بود. عبادی‌پور در کدام باشگاه بزرگ دنیا بازی کرده بود؟  وقتی عبادی‌پور علیه محمود افشاردوست مصاحبه کرد توقع داشتم کمیته فنی به من اجازه نمی‌داد از این بازیکن استفاده کنم اما فدراسیون برای رسیدن به اهدافش از تمامی خطوط قرمز خود عبور کرد. آنها معتقدند تیم تحت هر شرایطی پیروز شود و موارد دیگر اهمیتی ندارد.

عطایی پیرامون عدم استفاده از سعید معروف تصریح کرد: معروف اعلام کرده بود که بازنشسته شده و من هم گفتم هر زمانی که تمایل داشته باشد از او در تیم ملی استفاده خواهم کرد. اتفاقاتی در آمریکا برای تیم ملی رخ داد که اگر بگویم چهار ستون بدن همه می‌لرزد اما کسی حرفی نزد، چون رسانه‌ها در اختیار روابط عمومی فدراسیون والیبال بودند.

سرمربی پیشین تیم ملی گفت: دوست داشتم مردم را خوشحال کنیم. از اینکه به هدف‌مان نرسیدم ناراحتم اما از اینکه سالم زندگی کردم و برای انتخاب بازیکن زد و بند نکردم و مانع فساد شدم خوشحالم. تاوان مبارزه با فساد را دادیم. بازهم از مردم عذرخواهی می‌کنم.

وی اظهار داشت: مواضع جمهوری اسلامی حمایت از مربیان ایرانی بود، اما برخی می‌خواستند این موضع را شهید کنند. جریانی به راه افتاده بود که این موضع به کرسی ننشیند. برخی طوری صحبت می‌کردند که انگار والیبال ایران سال‌ها قهرمان جهان بوده است. والیبال ما جزو 10 تیم برتر دنیا بود. مشکلاتی داشتیم و اگر این فشار غیر متعارف وارد نمی‌شد و همین نتایج به دست می‌آمد باز هم از سِمت خودم استعفا می‌کردم.

عطایی گفت: از سال 2010 تا امروز هفتمین مربی تیم ملی والیبال هستم و شما ببینید در این مدت چه کسانی ثابت ماندند؟ رئیس فدراسیون، سرپرست تیم ملی، پزشک و بازیکنان همگی ثابت بودند. وقتی همه‌گونه اتفاقی می‌افتاد مربی تخریب می‌شود و اتفاقی برای بازیکنان رخ نمی‌دهد مشخص است دیگر چیزی برای این بازیکن اهمیت ندارد. بازیکنان از بیرون به شدت کنترل می‌شدند.

عطایی با تشکر از داورزنی خاطرنشان کرد: او مدام کنار ما بود اما جریان سرخودی در فدراسیون والیبال وجود داشت که رئیس فدراسیون نتوانست آن را کنترل کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
«طرح مقابله با اقدام انگلیس علیه سپاه» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
دست رد اروپایی‌ها به سینه آمریکا درباره تنگه هرمز
آمار ثبت نام زائران اربعین از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر عبور کرد
تعیین تکلیف ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس در دستور کار آموزش و پرورش
اعتراض AFC به پروژه جدید فیفا
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
آلمان به‌دنبال میزبانی جام جهانی
رایزنی تلفنی عراقچی و کالاس
توان بالای موشکی ایران؛ چالش جدی ارتش آمریکا
حمله موشکی یمن به یک کشتی نفتی عربستان
کاخ سفید: جلسات ترامپ با زلنسکی و نتانیاهو سازنده بود
آمریکا و تلاش‌ها برای تسلط بر تنگه هرمز: گزینه‌ها و موانع
واکنش صداوسیما به اظهارات دبیر شورای نظارت
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و اوکراین
عارف: به ۲ سال آینده خوش‌بینم اما خود را برای بدترین شرایط آماده کرده‌ایم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top