تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/23 - 20:51
کد خبر: 484691

حملات راکتی القسام به تل‌آویو

حملات راکتی القسام به تل‌آویو

گردانهای القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- خبر داد که در پاسخ به کشتارهای صهیونیستها، تل‌آویو را با راکت هدف قرار داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، در ادامه عملیات مقاومت فلسطین موسوم به طوفان الاقصی، بار دیگر شهر تل‌آویو هدف حملات راکتی قرار گرفت.

گردانهای القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- خبر داد که در پاسخ به کشتارهای صهیونیستها، تل‌آویو را با راکت هدف قرار داده است.

پس از حملات موشکی و راکتی ساعاتی پیش از جنوب لبنان به سمت شهرکهای اسرائیلی، منابع خبری ساعاتی قبل گزارش دادند که تیراندازیهای شدیدی در مناطق مرزی لبنان و فلسطین اشغالی صورت گرفت.

منابع خبری اسرائیلی با بیان اینکه نظامیان اسرائیلی روز سختی را در شمال فلسطین پشت سر گذاشته‌اند، خبر دادند که نقطه ثقل درگیریها در نزدیکی شهر «کریات شمونا» است.

مسئولان صهیونیستی از ساکنان این منطقه و الجیل خواسته‌اند که وارد پناهگاهها شوند. برخی از منابع اسرائیلی می‌گویند که شماری از نیروهای مقاومت موفق شده‌اند در این منطقه نفوذ کنند.

نظامیان اسرائیلی هم که یارای مقابله با نیروهای مقاومت را ندارند، به صورت مکرر منازل غیر نظامیان را بمباران می‌کنند. وزارت بهداشت فلسطین شامگاه امروز اعلام کرد که تعداد شهدای تجاوز صهیونیست‌ها به غزه به ۲۶۷۰ شهید و بیش از ۹۶۰۰ مجروح رسیده است.

ساعتی پیش نیز «مارتین گریفیتس» معاون دبیر کل سازمان ملل در امور بشردوستانه هشدار داد که شبح مرگ بر غزه سایه افکنده است و هزاران نفر در نوار غزه بدون برق، غذا و دارو به کام مرگ کشانده خواهند شد.

 «می الکیله» وزیر بهداشت فلسطین گفت که در جریان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه برای هشتمین روز متوالی، ۲۸ نفر از کارکنان بخش بهداشت شهید و ده‌ها نفر زخمی شدند.

الکیله در بیانیه مطبوعاتی خود افزود: ۱۵ مرکز درمانی در اثر بمباران آسیب دیدند، بیمارستان بیت حانون و بیمارستان کودکان الدره ارائه خدمات را متوقف کردند؛ ۲۳ آمبولانس آسیب دیده و از کار بازماندند.

وزیر بهداشت فلسطین مجدداً از جامعه بین‌المللی، سازمان ملل متحد و سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری و بشردوستانه درخواست کرد تا از بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، آمبولانس‌ها، پرسنل بهداشتی و بیماران و مجروحانی که هر روز در معرض بمباران‌های رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرند، فوراً حمایت فوری کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمار کشته‌ها را ساختیم تا به ایران حمله شود!
فیلم | مردم ایران همیشه همدلند
وزیر اقتصاد با بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم بیمه شخص ثالث موافقت کرد
شرایط تقسیط شهریه دانشجویان شهریه‌پرداز دانشگاه علامه اعلام شد
طرح احداث خوابگاه ۶۴ واحدی متأهلین دانشگاه خوارزمی بررسی شد
آئین‌نامه دستیار پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تصویب شد
راه‌حل پژوهشگران دانشگاه تهران برای معضل انرژی در ساختمان‌های آموزشی
زمان ثبت‌نام نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه خواجه نصیر تغییر کرد
شیوه‌نامه آموزش مجازی دانشگاهها ابلاغ شد
درس «استعداد تحصیلی» از آزمون دکتری ۱۴۰۵ حذف شد
انقلاب ایران جهان را به سمت زیست دینی برد
سرمایه‌داران بهائی و تاراج منابع ملی
رسوایی قرن یا ورشکستگی تمدنی؟
اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی تا پایان هفته
پزشکیان قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در جام ملت‌های آسیا را تبریک گفت
۵۳ درصد داوطلبان آزمون دکتری را مردان تشکیل می‌دهند
اطلاعیه آموزش و پرورش درباره سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری
بسته شهری- رفاهی شهرداری برای تهرانی‌ها
تمدید مهلت ثبت‌نام بسته‌های حمایتی دانش‌بنیان‌ تا ۲۵ بهمن
کارت شرکت در آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
آغاز ثبت نام فرصت مطالعاتی اساتید جوان در دانشگاه‌های چین
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top