تاریخ انتشار: 00 00 0000 - 00:00:00
کد خبر: 4853

ده نمکی:به خاطر فیلم «فقر و فحشا» ممنوع الورود به دبی هستم!

مسعود ده‌نمکی در پشت صحنه سریال جدیدش، گفت: مسئله من نه در سینما و در نه در تلویزیون رقابت نیست. فکر می‌کنم آدم‌ها حرف‌ها‌‌ی خودشان را دارند و جای دیگری را تنگ نمی‌کنند و به شخصه، حتی خوشحال می‌شوم که در سینما کسی پیدا شود و رکورد «اخراجی‌ها» را بزند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مسعود ده‌نمکی عصر امروز در جمع خبرنگارانی که پشت صحنه سریال تلویزیونی «دارا و ندار» حاضر شده بودند حضور یافت و در خصوص ویژگی‌های سریال نوروزی خود با خبرنگاران به گفت‌وگو پرداخت.

* تلویزیون، در بدترین شرایط یک کار بین 7 تا 10 میلیون بیننده دارد

براساس این گزارش، ده‌نمکی در شروع صحبت‌های خود در خصوص خط کلی داستان گفت: ترجیح می‌دهم خط کلی داستان همانی باشد که پیش از این اعلام شده بود و تأکید من هم این بود که به همان کلیات بسنده کنیم چرا که فیلم‌نامه «دارا و ندار» تا امروز سه بار بازنویسی شده است که هر بار با تغییراتی همراه بوده و در اجرا نیز فیلمنامه بازهم تغییر می‌کند، به همین دلیل می‌‌کنیم تازگی و طراوات کار همچنان حفظ شود.

ده‌نمکی همچنین در خصوص تفاوت‌های کار در سینما و تلویزیون اظهار داشت: تفاوت‌های زیادی میان مدیوم سینما و تلویزیون وجود دارد و اولین تفاوت آن در بحث مخاطب است، چرا که ما در سال‌های اخیر در سینما با یک ریزش مخاطب مواجه بوده‌ایم، اما در تلویزیون، در بدترین شرایط یک کار بین 7 تا 10 میلیون بیننده دارد که گاهی به 50 میلیون نفر هم می‌رسد و به همین دلیل، شرایط کار در تلویزیون هم سخت‌تر از سینما است و هم وسوسه‌برانگیز است.

وی تأکید کرد: شاید اولین دلیل همین احترام به مخاطب است که فکر می‌کنم در مدیوم تلویزیون نیز می‌شود حرف‌های متفاوت زد، چرا که در چند سال اخیر تلویزیون در بیان موضوعات پیش‌قدم‌تر بوده است و سعی می‌کنیم با بیان طنز بخشی از مشکلات را بیان کنیم.

* مسئله من نه در سینما و در نه در تلویزیون رقابت نیست

کارگردان سریال تلویزیون «دارا و ندار» همچنین در ادامه سخنان خود در پشت صحنه سریال «دارا و ندار» در خصوص رقابت با سایر سریال‌های نوروزی گفت: مسئله من نه در سینما و در نه در تلویزیون رقابت نیست و فکر می‌کنم آدم‌ها حرف‌ها‌‌ی خودشان را دارند و جای دیگری را تنگ نمی‌کنند و به شخصه، حتی خوشحال می‌شوم که در سینما کسی پیدا شود و رکورد «اخراجی‌ها» را بزند. در تلویزیون نیز ما سعی کرده‌ایم بهترین‌ها را دور هم جمع کنیم تا کار جدیدی ارائه دهیم، به همین دلیل قرار نیست کار ما با سایر کارها مقایسه شود و امیدوارم هرکسی هرکاری که می‌کند از ما موفق‌تر باشد.

* علت عدم حضور عوامل «اخراجی‌ها» در «دارا و ندار»

ده‌نمکی همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص حضور عوامل «اخراجی‌‌ها» در «دارا و ندار» گفت: در این کار به جز 2 تا 3 نفر از مجموع 40 بازیگر اصلی از «اخراجی‌ها» نیستند و به هر حال این خودش یک شگرد و روند غیر قابل پیش‌بینی بود که شاید اگر این سریال کار خوبی شود نشان می‌دهد پتانسیل بازیگران ما خیلی زیاد است.

این کارگردان سینما و تلویزیون همچنین در خصوص عدم حضور «جواد رضویان» و بازیگران شناخته شده طنز در «دارا و ندار»‌ گفت:‌ «جواد رضویان» به دلیل مشکلات شخصی نتوانست در کار حضور پیدا کند اما بقیه بازیگران به این منظور انتخاب شده‌اند که یک مقدار مخاطب از بازیگران همیشگی طنز اشباع شده است و سعی کرده‌ایم از نقش‌ها آشنایی‌زدایی کنیم.

کارگردان سریال «دارا و ندار» همچنین درباره عدم حضور محمدرضا شریفی‌نیا در این پروژه و شایعات پیش آمده در این زمینه، گفت: ایشان همزمان در دو سریال بازی دارند و نقشی که برایشان در نظر گرفته بودیم احتیاج داشت تا سه ما به صورت تمام وقت کنار پروژه حضور داشته باشند و برخلاف اخبار برخی از سایت‌ها هیچ مشکلی با هم نداشتیم.

* به خاطر ساخت فیلم «فقر و فحشا» ممنوع‌الورود به دبی هستم

وی همچنین در خصوص زمان فیلمبرداری کار در دوبی گفت: این موضوع هنوز مشخص نشده است اما من به خاطر ساخت فیلم «فقر و فحشا» ممنوع‌الورود به دوبی هستم و کار را در دوبی شخص دیگری پیگیری خواهد کرد اما اکثر صحنه‌های مربوط به دوبی را با استفاده از کروماکی در تهران تصویربرداری خواهیم کرد.

* 13 قسمت یک سریال برابر 7 کار سینمایی است

ده‌نمکی همچنین در خصوص دلیل پذیرش یک کار مناسبی در تلویزیون گفت: هیچ‌چیز این موضوع دست خودم نبود و یک مقدار در رودربایستی با تهیه‌کننده کار گیر کرده‌ام و از طرف دیگر دوست داشتم بین اخراجی‌ها 2 و 3 یک تجربه جدیدی داشته باشم که ساخت سریال این امکان را به من می‌داد و از طرف دیگر نیز بسیاری از افراد سینما به خصوص کسانی که در تلویزیون ناموفق بوده‌اند می‌گفتند که آمدن از سینما به تلویزیون سخت است و کار عادی نخواهد بود و ما نیز سعی کردیم کارمان عادی نباشد و توقع مخاطب را برآورده کنیم.

ده‌نمکی همچنین در خصوص این که آیا «دارا و ندار»‌ قطعاً به پخش نوروزی خواهد رسید یا خیر گفت: در کار تولید اگر مشکلی پیش نیاید طبق برنامه‌ریزی به نوروز خواهد رسید اما اگر حتی تداخلی یکی دو روزه در کار بوجود بیاید به نظر من کار به پخش نوروزی نخواهد رسید چرا که سبک فیلمبرداری ما با توجه به کاری که دوستان انجام می‌دهند و نوع دکوپاژهای سینمای کار یک مقدار سخت است و باید همان کار سینما برای این سریال در نظر گرفته شود، یعنی 13 قسمت یک سریال برابر 7 کار سینمایی است، در طی 3 ماه که امیدوارم بتوانیم قبل از نوروز کار را تمام کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت گاز اروپا به بالاترین حد از ژانویه ۲۰۲۳ رسید
روایت کارشناس صهیونیست از حفره امنیتی بزرگ در اسرائیل
جدیدترین آمار شهدا و مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به غزه
توافق مکه؛ اولین نشست مقامات عربستان، ترکیه و پاکستان در استانبول
جوزف عون: ثبات لبنان برای ثبات منطقه و اروپا ضروری است
موضع‌گیری خصمانه اروپا علیه ایران در همراهی با آمریکا
آمار اخراج‌ اساتید در دولت سیزدهم تکذیب شد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
روایت بانویی که «زندگی را سخت نمی‌گرفت»
وقوع زلزله در تهران قطعی است
افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو برای کشاندن آمریکا به جنگ با ایران افشاگری عراقچی از فریب نتانیاهو
دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف زندانیان بدهکار و محکومان قصاص
پای بیگانگان باید از منطقه قطع شود
۶۶ هزار مجروح در جنگ تحمیلی سوم رایگان درمان شدند
کرملین: نشست سه جانبه فقط برای نهایی کردن توافقات اوکراین ممکن است
کره شمالی: سلاح هسته‌ای ضامن حاکمیت کشور است
آلمان خواستار تلاش برای پایان دادن به جنگ علیه ایران شد
ورود وطن‌فروشان ممنوع
افشای اسناد جدید همکاری تجزیه طلبان کُرد با تل آویو علیه ایران
نشست رسمی با دانشجویان مکشفه! / «شاهکار جدید» وزارت علوم پس از قطع همکاری با کارمند آمر به معروف
الاخبار: ایران ابتکار عمل جنگ را در دست دارد
هشدار دفاتر بسیج ۸ دانشگاه تهران به وزیر علوم درباره بازگشت دانشجویان اخراجی
آقای سیمایی صراف ورود دانشجویان هتاک به دانشگاه مساوی با خروج شما از وزارتخانه خواهد بود
اعطای بورس نخبگان به رتبه‌های برتر کنکور
وضعیت ارائه خوابگاه دانشجویی به قبولی‌های کنکور کارشناسی ارشد
انتخاب رشته ۱۰۰ هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵/ فردا آخرین مهلت
بیانیه دانشگاهیان برای عبور از شرایط حساس کشور
سیمایی صراف: گزارش بررسی علمی حوادث دی ماه به رئیس جمهور ارائه می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top