تاریخ انتشار: 00 00 0000 - 00:00:00
کد خبر: 4853

ده نمکی:به خاطر فیلم «فقر و فحشا» ممنوع الورود به دبی هستم!

مسعود ده‌نمکی در پشت صحنه سریال جدیدش، گفت: مسئله من نه در سینما و در نه در تلویزیون رقابت نیست. فکر می‌کنم آدم‌ها حرف‌ها‌‌ی خودشان را دارند و جای دیگری را تنگ نمی‌کنند و به شخصه، حتی خوشحال می‌شوم که در سینما کسی پیدا شود و رکورد «اخراجی‌ها» را بزند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، مسعود ده‌نمکی عصر امروز در جمع خبرنگارانی که پشت صحنه سریال تلویزیونی «دارا و ندار» حاضر شده بودند حضور یافت و در خصوص ویژگی‌های سریال نوروزی خود با خبرنگاران به گفت‌وگو پرداخت.

* تلویزیون، در بدترین شرایط یک کار بین 7 تا 10 میلیون بیننده دارد

براساس این گزارش، ده‌نمکی در شروع صحبت‌های خود در خصوص خط کلی داستان گفت: ترجیح می‌دهم خط کلی داستان همانی باشد که پیش از این اعلام شده بود و تأکید من هم این بود که به همان کلیات بسنده کنیم چرا که فیلم‌نامه «دارا و ندار» تا امروز سه بار بازنویسی شده است که هر بار با تغییراتی همراه بوده و در اجرا نیز فیلمنامه بازهم تغییر می‌کند، به همین دلیل می‌‌کنیم تازگی و طراوات کار همچنان حفظ شود.

ده‌نمکی همچنین در خصوص تفاوت‌های کار در سینما و تلویزیون اظهار داشت: تفاوت‌های زیادی میان مدیوم سینما و تلویزیون وجود دارد و اولین تفاوت آن در بحث مخاطب است، چرا که ما در سال‌های اخیر در سینما با یک ریزش مخاطب مواجه بوده‌ایم، اما در تلویزیون، در بدترین شرایط یک کار بین 7 تا 10 میلیون بیننده دارد که گاهی به 50 میلیون نفر هم می‌رسد و به همین دلیل، شرایط کار در تلویزیون هم سخت‌تر از سینما است و هم وسوسه‌برانگیز است.

وی تأکید کرد: شاید اولین دلیل همین احترام به مخاطب است که فکر می‌کنم در مدیوم تلویزیون نیز می‌شود حرف‌های متفاوت زد، چرا که در چند سال اخیر تلویزیون در بیان موضوعات پیش‌قدم‌تر بوده است و سعی می‌کنیم با بیان طنز بخشی از مشکلات را بیان کنیم.

* مسئله من نه در سینما و در نه در تلویزیون رقابت نیست

کارگردان سریال تلویزیون «دارا و ندار» همچنین در ادامه سخنان خود در پشت صحنه سریال «دارا و ندار» در خصوص رقابت با سایر سریال‌های نوروزی گفت: مسئله من نه در سینما و در نه در تلویزیون رقابت نیست و فکر می‌کنم آدم‌ها حرف‌ها‌‌ی خودشان را دارند و جای دیگری را تنگ نمی‌کنند و به شخصه، حتی خوشحال می‌شوم که در سینما کسی پیدا شود و رکورد «اخراجی‌ها» را بزند. در تلویزیون نیز ما سعی کرده‌ایم بهترین‌ها را دور هم جمع کنیم تا کار جدیدی ارائه دهیم، به همین دلیل قرار نیست کار ما با سایر کارها مقایسه شود و امیدوارم هرکسی هرکاری که می‌کند از ما موفق‌تر باشد.

* علت عدم حضور عوامل «اخراجی‌ها» در «دارا و ندار»

ده‌نمکی همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص حضور عوامل «اخراجی‌‌ها» در «دارا و ندار» گفت: در این کار به جز 2 تا 3 نفر از مجموع 40 بازیگر اصلی از «اخراجی‌ها» نیستند و به هر حال این خودش یک شگرد و روند غیر قابل پیش‌بینی بود که شاید اگر این سریال کار خوبی شود نشان می‌دهد پتانسیل بازیگران ما خیلی زیاد است.

این کارگردان سینما و تلویزیون همچنین در خصوص عدم حضور «جواد رضویان» و بازیگران شناخته شده طنز در «دارا و ندار»‌ گفت:‌ «جواد رضویان» به دلیل مشکلات شخصی نتوانست در کار حضور پیدا کند اما بقیه بازیگران به این منظور انتخاب شده‌اند که یک مقدار مخاطب از بازیگران همیشگی طنز اشباع شده است و سعی کرده‌ایم از نقش‌ها آشنایی‌زدایی کنیم.

کارگردان سریال «دارا و ندار» همچنین درباره عدم حضور محمدرضا شریفی‌نیا در این پروژه و شایعات پیش آمده در این زمینه، گفت: ایشان همزمان در دو سریال بازی دارند و نقشی که برایشان در نظر گرفته بودیم احتیاج داشت تا سه ما به صورت تمام وقت کنار پروژه حضور داشته باشند و برخلاف اخبار برخی از سایت‌ها هیچ مشکلی با هم نداشتیم.

* به خاطر ساخت فیلم «فقر و فحشا» ممنوع‌الورود به دبی هستم

وی همچنین در خصوص زمان فیلمبرداری کار در دوبی گفت: این موضوع هنوز مشخص نشده است اما من به خاطر ساخت فیلم «فقر و فحشا» ممنوع‌الورود به دوبی هستم و کار را در دوبی شخص دیگری پیگیری خواهد کرد اما اکثر صحنه‌های مربوط به دوبی را با استفاده از کروماکی در تهران تصویربرداری خواهیم کرد.

* 13 قسمت یک سریال برابر 7 کار سینمایی است

ده‌نمکی همچنین در خصوص دلیل پذیرش یک کار مناسبی در تلویزیون گفت: هیچ‌چیز این موضوع دست خودم نبود و یک مقدار در رودربایستی با تهیه‌کننده کار گیر کرده‌ام و از طرف دیگر دوست داشتم بین اخراجی‌ها 2 و 3 یک تجربه جدیدی داشته باشم که ساخت سریال این امکان را به من می‌داد و از طرف دیگر نیز بسیاری از افراد سینما به خصوص کسانی که در تلویزیون ناموفق بوده‌اند می‌گفتند که آمدن از سینما به تلویزیون سخت است و کار عادی نخواهد بود و ما نیز سعی کردیم کارمان عادی نباشد و توقع مخاطب را برآورده کنیم.

ده‌نمکی همچنین در خصوص این که آیا «دارا و ندار»‌ قطعاً به پخش نوروزی خواهد رسید یا خیر گفت: در کار تولید اگر مشکلی پیش نیاید طبق برنامه‌ریزی به نوروز خواهد رسید اما اگر حتی تداخلی یکی دو روزه در کار بوجود بیاید به نظر من کار به پخش نوروزی نخواهد رسید چرا که سبک فیلمبرداری ما با توجه به کاری که دوستان انجام می‌دهند و نوع دکوپاژهای سینمای کار یک مقدار سخت است و باید همان کار سینما برای این سریال در نظر گرفته شود، یعنی 13 قسمت یک سریال برابر 7 کار سینمایی است، در طی 3 ماه که امیدوارم بتوانیم قبل از نوروز کار را تمام کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۷ سال ایران با پیروزی مقابل فرانسه، قهرمان جهان شد
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
تاریخ‌سازی دختران والیبال ایران در قهرمانی آسیا / با شایستگی چهارم شدیم
قطار چینی در ۵.۳ ثانیه به سرعت هواپیما رسید
ادامه نقض آتش بس؛ حملات دوباره رژیم اسرائیل به چند شهرک در جنوب لبنان
وضعیت بحرانی ذخایر موشک‌های راهبردی آمریکا پس از تجاوز علیه ایران
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top