تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/30 - 08:44
کد خبر: 485374

قتل هولناک دختر و برادر در یک روز

قتل هولناک دختر و برادر در یک روز

پرونده مردی از اتباع بیگانه که برادر و دختر نوجوانش را به قتل رسانده بود در حالی به دادگاه کیفری یک استان تهران رفت که اولیای دم گذشت خود را اعلام کرده‌اند و وی تنها از جنبه عمومی جرم محاکمه می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رسیدگی به این پرونده از اردیبهشت سال قبل با مراجعه زن میانسالی که مدعی بود پسر ۲۸ ساله‌اش به نام رحمان ناپدید شده است، آغاز شد.

وی در توضیح ماجرا گفت: چند سال پیش به اتفاق دو پسرم برای کار به ایران آمدیم. یک هفته بعد دو پسرم رحمان و اکبر در شریف‌آباد پاکدشت مشغول به کار شدند. آنها هر روز صبح سرکار می‌رفتند و شب برمی‌گشتند. آخرین باری که او را دیدم به همراه برادرش اکبر از خانه خارج شدند اما پس از چند ساعت اکبر تنها برگشت و مدعی شد رحمان برای انجام کاری از من جدا شد و گفت خودش برمی‌گردد اما دو روز گذشته و او برنگشته است.

افشای راز جنایت

پس از آن مأموران در نخستین گام اکبر ۳۴ ساله را احضار کردند و تحت بازجویی قرار دادند. او ابتدا سعی داشت مسیر تحقیقات را منحرف کند اما وقتی در برابر شواهد قرار گرفت به ناچار به قتل برادرش اعتراف کرد و در تشریح ماجرا گفت: چند روز پیش دختر ۱۴ ساله‌ام گفت که عمویش به او تعرض کرده است و من هم چاره‌ای جز قتل او نداشتم.

دخترم با نشان دادن یک فیلم این موضوع را ثابت کرد و من هم بلافاصله به بهانه‌ای با برادرم تماس گرفتم و او را به بیابان‌های شریف‌آباد کشاندم و با چند ضربه چاقو کارش را تمام کردم.

اگر زنده می‌ماند باز هم تلاش می‌کردم او را بکشم چون سزای کارش فقط مرگ بود.

پس از اعتراف صریح متهم، مأموران به محل جنایت رفتند و در حالی که بخشی از جسد توسط حیوانات خورده شده بود بقیه جسد را کشف کردند.

افشای راز دومین جنایت

در حالی که به نظر می‌رسید تحقیقات درباره پرونده به سرانجام رسیده همسر اکبر راز جنایت دیگری را برای مأموران فاش کرد.

زن جوان که به اداره آگاهی رفته بود به پلیس گفت: صبح روزی که برادرشوهرم کشته شد اکبر دخترم را به بهانه خرید لباس، از خانه بیرون برد و چند ساعت بعد تنها برگشت و وقتی جویای حال دخترم شدم، او گفت دخترمان را از کشور خارج کرده و دیگر هم سراغش را نگیر. حالا که فهمیدم شوهرم برادرش را کشته احتمال می‌دهم دخترم را هم کشته باشد. پس از آن اکبر بار دیگر تحت بازجویی قرار گرفت و این بار به قتل دخترش اعتراف کرد و گفت: وقتی موضوع تعرض را فهمیدم دنیا برایم تیره و تار شد، دیگر زنده ماندن او فایده‌ای نداشت. دخترم را با خودم بیرون بردم و با او صبحانه خوردیم و بعد به محل خلوتی رفتیم و با چاقو چند ضربه به او زدم و وقتی مطمئن شدم مرده است به خانه برگشتم و به همسرم دروغ گفتم. ساعتی بعد هم به سراغ برادرم رفتم. این لکه ننگ را باید پاک می‌کردم، هرچند دخترم بی‌گناه بود اما او قربانی رفتارهای کثیف برادرم شد.

با اعترافات متهم، مأموران به سراغ محل قتل دختر نوجوان رفتند اما فقط توانستند چند تکه از استخوان‌های او و لباس و کفشش را پیدا کنند.

با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. در این میان مادر و همسر متهم با حضور در دادگاه رضایت بدون قید و شرط خود را از متهم اعلام کردند. به این ترتیب متهم به‌زودی از جنبه عمومی جرم محاکمه می‌شود.

منبع: روزنامه ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top