تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/07/30 - 16:43
کد خبر: 485460

اسرائیلی‌ها خطاب به حماس: نتانیاهو را بگیرید، فرزندانمان را آزاد کنید

اسرائیلی‌ها خطاب به حماس: نتانیاهو را بگیرید، فرزندانمان را آزاد کنید

خانواده‌های اسرای اسرائیلی در تظاهرات شب گذشته علیه نتانیاهو، از جنبش حماس خواستند که فرزندانشان را در ازای به اسارت گرفتن نتانیاهو، آزاد کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، شب گذشته (شنبه، ۲۱ اکتبر) هزاران نفر در تل‌آویو طی تظاهراتی اعتراض آمیز، خواستار استعفای نخست وزیر رژیم صهیونیستی و توافقی برای آزادسازی اسرای اسرائیلی در غزه شدند.

یکی از شعارهایی که حاضران در این تظاهرات سر می‌دادند، خطاب به حماس بود که طی آن، تظاهرات‌کنندگان فریاد می‌زدند: «نتانیاهو را بگیرید و فرزندانمان را به ما برگردانید!».

شب گذشته تل‌آویو شاهد تظاهرات هزاران نفری علیه نتانیاهو بود. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به بهانه آغاز جنگی تمام عیار و خونین علیه غزه، تصور می‌کرد از شر تظاهرات‌ها علیه خود و کابینه‌اش راحت شده است و گواه آن، عدم برگزاری تظاهرات علیه او در هفته پیش بود، شب گذشته بار دیگر شاهد به خیابان آمدن اسرائیلی‌ها در تل‌آویو بود که این‌بار وی را مسؤول به اسارت گرفته شدن شمار زیادی از صهیونیست‌ها و کشته و زخمی شدن آن‌ها در جریان عملیات طوفان الاقصی می‌دانند.

رویترز پیشتر نوشته بود که اسرائیلی‌ها کابینه نتانیاهو را مقصر حمله حماس و شروع جنگ غزه می‌دانند. روزنامه صهیونیستی «معاریو» نیز روز جمعه (۲۰ اکتبر) با انتشار آخرین نظرسنجی در سرزمین‌های اشغالی نوشت: ۸۰ درصد اسرائیلی‌ها نتانیاهو را مسئول شکست و کشته‌های حمله از نوار غزه می‌دانند.

صبح روز هفتم اکتبر جاری بود که حماس و گروه‌های فلسطینی در غزه، عملیات طوفان الاقصی را در پاسخ به تجاوزهای رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست در حق مردم فلسطین و دارایی‌ها و مقدسات آ‌ن‌ها بویژه مسجدالاقصی در قدس شرقی آغاز کردند. حمله‌ای که موجب تلفات بسیاری در صفوف صهیونیست‌ها شد و بیش از ۲۰۰ صهیونیست نیز به اسارت مقاومت درآمد. 

در مقابل، ارتش رژیم صهیونیستی نیز حملات خونین و وحشیانه خود به نوار غزه را آغاز کرد و موجب شهادت هزاران فلسطینی و مجروحیت هزاران نفر دیگر و آوارگی آن‌ها شد. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشگاه شیراز موفق به کسب مدال برنز مسابقات بین‌المللی IDA آمریکا شد
واکنش نتانیاهو به حنوکای خونین در استرالیا
استقلال منتظر پاسخ استعلام های نهایی درباره ماشاریپوف
دانشگاه، محل پیوند نقد و مطالبه‌گری با ظرفیت‌های قانون اساسی است
حماسه کادر درمان و داروسازی در بحران جنگ تحمیلی۱۲ روزه
اخراج استاد ایرانی از آمریکا، رسوایی نقض حقوق بشر است
برترین‌های پژوهش و فناوری در جشنواره دانشگاه تهران تقدیر شدند
نگرانی برای تامین سوخت زمستانی وجود ندارد
بانوان بهشت؛ آغاز یک مسیر و شبکه سازی مستمر
چطور یک کلاس آنلاین حرفه‌ای برگزار کنیم؟ ۱۰ نکته کاربردی از برنامه‌ریزی تا اجرای بدون قطعی
بهترین برند ورق پلی کربنات کدام است؟ معرفی برندهای ایرانی و خارجی
۵ عامل پنهان مؤثر بر کاهش لایک اینستاگرام و راهکارهای بازگشت تعامل
آشنایی با لوازم جانبی ضروری دوچرخه در یک نگاه
تفاوت مستر کارت و ویزا کارت در چیست ؟کدام بهتر است؟
۱۰ بهترین کلاس آموزش زبان ایتالیایی در تهران و شهرهای بزرگ
نرخ اتحادیه باربری تهران به شهرستان چه قدر است؟
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: مذاکرات تحت سایه تجاوزات، یک فریب است!
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: اسرائیل طرح الحاق لبنان به سوریه را دنبال می‌کند
فیلم | شیخ نعیم‌ قاسم: خلع سلاح تحت هیچ شرایطی پذیرفته نمی‌شود
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top