تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/08/01 - 09:14
کد خبر: 485525

ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متأهلی و ضروری دانشجویان آغاز شد

 ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متأهلی و ضروری دانشجویان آغاز شد

رئیس صندوق رفاه دانشجویان جزئیات پرداخت وام به دانشجویان را تشریح کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وام‌های دانشجویی انواع مختلفی دارد و دانشجویان واجد شرایط می‌توانند از انواع وام‌ها نظیر وام تحصیلی، ضروری، ودیعه مسکن دانشجویی و وام شهریه استفاده کنند.

وام تحصیلی ساده‌ترین وام است که هر ساله دانشجویان زیادی برای حل مشکلات تحصیلی خود از این وام استفاده می‌کنند و  هر دانشجو در هر نیمسال تحصیلی می‌تواند وام تحصیلی خود را دریافت کند، تنها شرط آن هم تسویه کردن وام قبلی است.

وام ضروری دانشجویی به دانشجویان تمامی مقاطع مختلف تعلق می‌گیرد اما شرایط دریافت این وام در دانشگاه آزاد و دولتی با یکدیگر متفاوت است، به این صورت که دانشگاه آزاد وام ضروری را در زمان احتیاج دانشجو به خدمات درمانی فوری نظیر بستری شدن یا جراحی ارائه می‌دهد، اما وام ضروری دانشجویی در دانشگاه سراسری موارد بیشتری را پوشش می‌دهد.

وام ودیعه مسکن دانشجویی تنها به افراد متأهل به شرط ارائه اجاره‌‌نامه معتبر همراه با کد رهگیری خانه‌ای که در شهر محل تحصیل دانشجو قرار دارد، تعلق می‌گیرد و  هر دانشجو یک بار در دوران تحصیل امکان استفاده از این وام را دارد.

وام شهریه، فقط به دانشجویان پذیرفته شده دانشگاه آزاد یا دانشگاه شبانه تعلق می‌گیرد. پس از درخواست دانشجو و ثبت‌نام در سامانه صندوق رفاه دانشجویان، این صندوق هزینه همان نیمسال را به دانشگاه پرداخت کرده و دانشجو تنها باید قسط وام خود را بپردازد.

زمان ثبت‌نام انواع وام‌های دانشجویی

مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره زمان و نحوه پرداخت وام‌های دانشجویان گفت: دانشجویان برای ثبت‌نام درخواست وام‌ ودیعه مسکن متأهلی و ضروری از یکم تا ۱۵ آبان ماه می‌توانند در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان ثبت‌نام کنند و دانشگاه‌ها هم تا ۲۰ آبان فرصت دارند درخواست دانشجویان را تأیید کنند.

وی افزود: همچنین ثبت‌نام وام تحصیلی دانشجویان هم از ۱۶ تا ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۲ آغاز می‌شود و کارشناسان فرصت دارند تا ۵ آذر درخواست‌ دانشجویان را تأیید کنند.  

رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره زمان وام شهریه دانشجویان نیز گفت: زمان ثبت‌نام این وام از یکم تا ۱۵ آذر است و به کارشناسان یک هفته فرصت داده شده تا مدارک را بررسی کنند تا بتوانیم هرچه سریعتر وام دانشجویان را در اختیارشان قرار دهیم. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top