تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/08/01 - 17:08
کد خبر: 485584

جهان به نظم جدیدی نیاز دارد

جهان به نظم جدیدی نیاز دارد

سخنگوی کرملین امروز در پاسخ به سخنان «بایدن» گفت: جهان به نظم جدیدی نیاز دارد؛ نظمی که تحت نظارت واشنگتن نباشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سخنگوی کرملین امروز دوشنبه در پاسخ به سخنان اخیر جو بایدن رییس جمهور آمریکا گفت که جهان نیازمند نظم جدید است، اما (نظم) نه تحت حمایت واشنگتن.

دیمیتری پسکوف سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه در این خصوص ادامه داد که نظم جهانی باید بر اساس قوانین بین المللی، احترام متقابل، منافع متقابل و همچنین عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر باشد.

وی در این باره به رسانه ها گفت که کرملین اظهارات جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را تأیید می کند که جهان به نظم جدیدی نیاز دارد، اما مسکو موافق نیست که چنین نظمی تنها تحت نظارت واشنگتن ایجاد شود.

پسکوف اضافه کرد: ما کاملاً با بایدن موافقیم. این یک موقعیت نادر است که ما کاملاً با آنچه او گفت موافقیم. در واقع، جهان به نظم جدیدی نیاز دارد، [اما نظمی] بر اساس اصول کاملاً متفاوت از آنچه ایالات متحده ترویج می کند.

وی خاطر نشان کرد که کرملین معتقد است هر نظم جهانی آینده باید عاری از هرگونه تلاش برای متمرکز کردن تمام مکانیسم‌ های کنترلی در دست یک کشور واحد و نیز تلاش‌ های آن قدرت واحد برای تحمیل اراده و تصمیمات خود بر سایر کشورها باشد.

این مقام روسیه افزود: نظم جهانی باید مبتنی بر قوانین بین‌ المللی باشد، نه بر اساس قوانین (وضع شده از سوی یک کشور). این موضوع باید بر اساس احترام متقابل، منافع متقابل، عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر و غیره باشد.

دیمیتری پسکوف تاکید کرد که کرملین با بخشی دیگر اظهارات بایدن مبنی بر اینکه آمریکا توانایی ساخت چنین نظامی را دارد، هرگز موافق نبوده و نیست.

نماینده کرملین تاکید کرد که مقصود ایالات متحده از نظام جهانی، نظامی است که حول محور این کشور می‌ چرخد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
اشعار حماسی و رجزخوانی‌های جنابعالی، تداوم‌بخش غُرش موشک‌های رزمندگان اسلام است
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top