تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/02 - 20:17
کد خبر: 485732

عرضه ۸۵۰۰ خودرو وارداتی به‌زودی

عرضه ۸۵۰۰ خودرو وارداتی به‌زودی

۷ خودروی جدید و ۲ خودرو که از قبل وارد شده بود عرضه کردیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: مهدی ضیغمی در نشستی خبری با اشاره به آغاز سومین عرضه خودروهای وارداتی، اظهارداشت: ۷ خودروی جدید و ۲ خودرو که از قبل وارد شده بود عرضه کردیم. عرضه‌ها به صورت مستمر ادامه دارد و یک هفته دیگر به روزرسانی سامانه عرضه یکپارچه را خواهیم داشت.

وی افزود: فعلاً عرضه‌ها به خودروهای موجود در ایران محدود می‌شود و البته برای خودروهایی که شرکت‌های معتبر وارد می‌کنند و روی آب هستند رزرو می‌گیریم و مشتریان می‌توانند با شرکت‌ها وارد معامله شوند.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: بسیاری از شرکت‌هایی که در عرضه اول بودند قیمت قطعی را دریافت کردند مثل زوتی که مربوط به شرکت پارس خودرو می‌شود و قیمت سه خودروی دیگر هم وارد شورای رقابت شدند که به‌زودی قیمت قطعی را دریافت می‌کنند که پس از تعیین قطعی، فراخوان برای تحویل به متقاضیان ارسال می‌شود.

* 8500 خودرو وارداتی در مرحله اول عرضه می‌شود 

معاون وزیر صمت درخصوص تعداد خودروهای وارداتی گفت: در حال حاضر خودروهای وارداتی موجود در ایران را عرضه می‌کنیم که حدود 8 هزار و 500 خودرو هستند و حدود 600 خودرو هم شرکت سایپا تاکنون پلاک کرده و تحویل داده است.

ضیغمی با بیان اینکه ارز مورد نیاز برای واردات خودرو تامین شده است، تصریح کرد: شرکت‌ها پس از تحویل خودرو با دریافت ریال وارد مرحله بعدی تأمین ارز می‌شوند و بانک مرکزی در تأمین ارز همکاری خوبی داشته است.

مجری طرح واردات خودروی وزارت صمت اظهار کرد: تاکنون نزدیک به 250 میلیون یورو پرداخت شده اما یک بخشی از ارزها هنوز از سوی شرکت‌ها استفاده نشده و منتظر هستند پس از عرضه خودروها، ریال دریافت کنند و ارز را بگیرند.

قیمت نهایی فاصله زیادی با قیمت علی‌الحساب ندارد

ضیغمی در مورد فرمول تعیین قیمت علی الحساب خودروهای وارداتی، تصریح کرد: سازمان حمایت بر اساس مستندات شرکت‌ها، تعرفه خودرو، سود واردکننده و بخشی از هزینه‌ها قیمت علی الحساب را اعلام می‌کند که قیمت نهایی فاصله زیادی با قیمت علی الحساب ندارد. هزینه‌هایی اعم از هزینه‌های مالیاتی، حقوق و عوارض قانونی پس از ترخیص و نمایندگی و غیره است که به قیمت خودرو اضافه می‌شود که حداقل 30 تا 35 درصد قیمت نهایی را در مرحله اول عرضه افزایش داد و در این مرحله هم بین 15 تا 20 درصد افزایش خواهد داد.

وی افزود: تا پایان سال به لحاظ ارزی و سایر مؤلفه‌ها، می‌توانیم بیشتر از 60 هزار خودرو را عرضه کنیم. البته اینکه چقدر شرکت‌ها برای واردات توانمندی دارند مساله دوم است.

* 37 شرکت مجوز واردات خودرو گرفتند

وی افزود: تاکنون نزدیک به 37 شرکت مجوز واردات گرفته‌اند و بیش از 20 شرکت ثبت سفارش کرده و 15 شرکت ارز برای واردات گرفته‌اند. اگر مشکلی هم است مربوط به خود شرکت‌ها می‌شود و به وزارت صمت بر نمی‌گردد.

معاون وزیر صمت در مورد واردات خودروهای اقتصادی گفت: حداقل خودرویی که استانداردها را داشته باشد کمتر از 7 هزار دلار نیست که با جمیع هزینه‌ها 800 تا 950 میلیون تومان می‌شود.

* واردات 2 هزار خودروی برقی در آبان ماه

وی در خصوص خودروهای برقی تصریح کرد: برنامه جدی برای واردات خودروهای برقی اعم از فول برقی، هیبرید، پلاگین و… داریم. یکی دو هزار خودروی برقی در همین آبان ماه وارد خواهد شد که در مرحله نخست مشتری تاکسی‌رانی است اما در مرحله بعدی مردم عادی هم می‌توانند بخرند زیرا این خودروها به لحاظ قیمتی به صرفه تر از خودروهای بنزینی هستند.

ضیغمی گفت: تاکنون تقریباً 5 شرکت داخلی درخواست داده‌اند و فعلاً اکثر خودروها چینی هستند و فقط یک برند غیرچینی است. البته برای خودروی برقی محدودیت سقف قیمتی نخواهیم داشت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | دقایقی بی‌پرده با آن‌هایی که از تغییر پارادایم سخن می‌گویند...
فیلم | ملت ها چگونه فریب می خورند؟
ترامپ می‌گوید زمان برایش مهم نیست اما رای دهندگان برایشان مهم است
روانبخش: حمایت از لبنان، نوشدارو پس از مرگ سهراب نشود
با هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا، ترامپ عقب‌نشینی کرد
دختر نخبه‌ای که آمریکا به شهادت رساند
تاثیر ورزش سنگین پس از جراحی سرطان سینه
نقش زنان ایران در جنگ تحمیلی
مراکز مشاوره ازدواج روی ریل تحول عملیاتی
تاثیر رژیم غذایی گیاهی در کاهش خطر چاقی زنان یائسه
نکاتی برای پاک کردن انواع لکه های فرش
ریدیزاین سایت چیست و چه زمان به آن نیاز داریم؟
راهنمای ۰ تا ۱۰۰ یدک خودرو در جاده‌های اصفهان
سلاح الله اکبر، رمز پیروزی بر مستکبران دوران
ادعای نهاد تروریستی سنتکام درباره پاسخ موشکی ایران
ذخایر بنزین آمریکا به کمترین میزان ۱۲ سال اخیر رسید
نخستین پرواز از جده به تهران انجام شد
اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران» +عکس
خانواده محیط امنی برای رشد روح و فکر است
حسین سیب سرخی به سوگ مادر نشست
لفاظی وزیر نزدیک به نتانیاهو علیه ایران
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top