تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/08/08 - 09:50
کد خبر: 486263

اعلام نتایج کمیسیون انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی

اعلام نتایج کمیسیون انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر علوم پزشکی

مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت از اعلام نتایج کمیسیون «نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر» دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا البرزی با بیان اینکه جلسه کمیسیون نقل و انتقالات دانشجویان با حضور نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار و با انتقال دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر دارای بالاترین امتیاز موافقت شد، افزود: بررسی نقل و انتقال دانشجویان در مقاطع دکتری حرفه‌ای (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، کارشناسی ارشد، کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و مقطع کاردانی صورت گرفت و بررسی نقل و انتقال دانشجویان جامعه هدف این اداره کل به اتمام رسید.

وی گفت: نتیجه موافقت با انتقال دانشجویان از طریق پیامک به آنان اطلاع رسانی شده و همزمان نامه موافقت از طریق سامانه به دانشگاه‌های مبدأ و مقصد ارسال شده است و این نامه در سامانه نقل و انتقال قابل مشاهده است.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت یادآور شد: با توجه به آیین نامه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر، اولویت انتقال به ترتیب با دانشجویان فرزند شهید یا مفقود الاثر و جانبازان ۷۰ درصد (دختر)، فرزند شهید یا مفقود الاثر و جانبازان ۷۰ درصد (پسر)، همسر شهید یا مفقود الاثر، جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، فرزندان (دختر) جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، فرزندان (پسر) جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، همسر جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر و آزادگان، جانبازان و فرزندان جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد است.

وی افزود: طبق تبصره (۱) آیین نامه انتقال، دانشجویان واجد الشرایط ورودی سال‌های قبل موضوع ماده (۱)، در صورت عدم تکمیل ظرفیت به وسیله دانشجویان جدیدالورود به ترتیب اولویت ذکر شده مشمول این آیین نامه خواهند بود. همچنین طبق تبصره (۲) این آیین نامه در صورتی که سهمیه انتقال بوسیله افراد واجد شرایط فوق تکمیل نشود، برای همسران و فرزندان جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد استفاده خواهد شد. طبق تبصره (۳) نیز مقاطع تخصصی (دکتری PhD و دستیاری تخصصی) مشمول این آیین نامه نخواهند بود.

البرزی گفت: بنابراین بر اساس این اولویت ها، انتقال فرزندان شهید و جانبازان ۷۰ درصد در اولویت بیشتری قرار داشته و انتقال فرزندان جانبازان ۲۵ تا ۴۹ درصد در کمترین اولویت هستند و دانشجویان جدیدالورود در اولویت اول بوده و دانشجویان شاغل به تحصیل به ویژه برای انتقال به دانشگاه‌های بزرگ، نسبت به گروه‌های یاد شده دارای اولویت کمتری است.

وی بیان کرد: نامه موافقت نامه از طریق سامانه به دانشگاه‌های مبدأ و مقصد ارسال شده است و برای دانشجویانی که با انتقالی آنان موافقت شده است، نتیجه موافقت از طریق «پیامک» به دانشجو اطلاع رسانی می‌شود و لذا خواهشمند است از مراجعه و یا تماس با این اداره کل خودداری کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top