تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/08/14 - 12:11
کد خبر: 486876

هشدار امنیتی جدید به میلیون‌ها کاربر آیفون

 هشدار امنیتی جدید به میلیون‌ها کاربر آیفون

میلیون‌ها کاربر آیفون که به سیستم عامل iOS ۱۷ ارتقاء پیدا کرده‌اند، با تهدید احتمالی از سوی یک دستگاه هک چند منظوره روبرو هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دستگاه فلیپر زیروی ۱۶۹ دلاری، می‌تواند با سرازیر کردن سیل درخواست‌های اتصال، باعث از کار افتادن آیفون شود. در حال حاضر، تنها راه جلوگیری از حمله نفوذگران، خاموش کردن بلوتوث است.

در این تهدید که نخستین بار توسط یروئن فان در هام، محقق امنیتی، گزارش شد، از یک دستگاه فلیپر زیرو استفاده می‌شود. به گفته سازنده این دستگاه ۱۶۹ دلاری، این رادیو کنترل‌ شده با نرم‌افزار می‌تواند برای هک دیجیتالی مانند پروتکل‌های رادیویی، سیستم‌های کنترل دسترسی، سخت‌افزار و موارد دیگر استفاده شود. این دستگاه به دلیل طراحی کد باز آن، می‌تواند با یک میان افزار سفارشی، فلش شود که احتمالات بسیاری را ایجاد می‌کند.

یکی از این گزینه‌های میان افزار، فلیپر اکستریم است. یک تنظیمات به دستگاه فلیپر زیرو اجازه می‌دهد تا در دسترس بودن یک دستگاه بلوتوث کم مصرف نزدیک به آیفون را اعلام کند. یک تنظیمات دیگر که زمینه حمله انکار سرویس را فراهم می‌کند، به سادگی حمله iOS ۱۷ نامیده شده است.

حمله داس همچنین می‌تواند دستگاه‌های اندرویدی و ویندوز را هدف قرار دهد. با این حال، این موارد را می‌توان راحت‌تر مسدود کرد زیرا هر دوی این سیستم‌ عامل‌ها، یک تاگل در تنظیمات برای خاموش کردن اعلان‌ها برای جفت شدن سریع دو دستگاه دارند.

 همانطور که نام آن نشان می‌دهد، به نظر می‌رسد این حمله آیفون برای iOS ۱۷ طراحی شده است. فان در هام نتوانسته است در آیفون‌های مجهز به نسخه ‌ای قبلی  iOS، این خرابی را تکرار کند.

کاربرانی که گوشی خود را به iOS ۱۷ ارتقاء داده‌اند، می‌توانند با خاموش کردن بلوتوث آیفون در برنامه تنظیمات، حمله را مسدود کنند و بستن تاگل بلوتوث در پنل مرکز کنترل، کافی نیست. متاسفانه، لوازم جانبی مهمی مانند اپل واچ و ایر پاد برای اتصال به آیفون کاربر، به بلوتوث متکی هستند، بنابراین این محافظت ممکن است برای بسیاری از کاربران عملی نباشد.

بر اساس گزارش فوربس، اپل هنوز در این باره اظهارنظر نکرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top