تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/08/15 - 21:37
کد خبر: 487067

پایگاه های آمریکا زیر آتش مقاومت عراق

 پایگاه های  آمریکا زیر آتش مقاومت عراق

مقاومت اسلامی عراق خبر داد که از بامداد امروز دوشنبه، چهار پایگاه متعلق به نظامیان آمریکا را در سوریه و عراق، شش بار هدف قرار داده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: مقاومت اسلامی عراق خبر داد که از بامداد امروز دوشنبه، چهار پایگاه متعلق به نظامیان آمریکا را در سوریه و عراق، شش بار هدف قرار داده است.

در این بیانیه آمده است: سه حمله به پایگاه عین الاسد در غرب عراق و یک حمله به هر کدام از پایگاههای نزدیک به اربیل در شمال عراق، تل البیدر در شمال سوریه و التنف در جنوب سوریه صورت گرفته است.

این گروه مقاومت تأکید کرد که این حملات با سلاحهای مناسب صورت گرفته و به اهداف نیز اصابت کرده است.

شبکه خبری المیادین نیز ساعتی پیش، گزارش داد که یک پهپاد انتحاری، پایگاه اشغالگران آمریکایی را در شمال شرق سوریه هدف قرار داده است. این پایگاه در نزدیکی روستای «قصرک» در شمال الحسکه واقع در شمال شرق سوریه قرار دارد.

به دنبال تشدید جنگ در اراضی اشغالی فلسطین، پایگاه‌های آمریکا در مناطق مختلفی از عراق و سوریه طی روزهای گذشته هدف حمله قرار گرفته‌ و در پی این حملات، ده‌ها نظامی آمریکایی مجروح شده‌اند.

حملات مقاومت، اشغالگران آمریکایی را مجبور کرد تا دو سوم پرسنل نظامی و «غیرنظامی» خود در عراق را علاوه بر خروج سفیر و کارکنان اصلی، تنها ظرف یک هفته از این کشور خارج کنند.

مقاومت عراق تنها یک هفته پس از شروع عملیات علیه اشغالگران آمریکایی ثابت کرد که با آمادگی بالای خود توانسته در تمام غرب آسیا با این اشغال‌گری مقابله کند، تکرار می‌کنم در تمام غرب آسیا. این یک تصمیم است نه یک شعار، بلکه زمان مقاومت و فقط مقاومت است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احتمال غیبت مدافع پرسپولیس مقابل خیبر
پزشکیان: اگر خودتحریمی نکنیم، دشمن نمی‌تواند ما را به زانو درآورد
امتیاز ویژه برای طلایی‌های آسیایی کشتی در انتخابی
نتانیاهو حمله به فرودگاه ریاض را محکوم کرد
رضایی: ترامپ با استخدام اشرار به قاچاق روی آورده است
حمله جدید موشکی به ریاض؛ ترمینال ۴ فرودگاه «ملک خالد» در آتش سوخت
نکونام: فردا میهمان هستیم نه میزبان؛ خبری از رقابت برابر نیست
رقابت ۵ فرنگی‌کار ایرانی در روز اول مسابقات امیدهای جهان
مخبر: ایران قطعا فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه می‌زند
یزد دوشنبه عزای عمومی اعلام شد
۴ عملیات ویژه نیروهای مسلح یمن در عمق خاک عربستان
کشمکش وزارت ورزش و شرکت توسعه بر سر تعطیلی باشگاه انقلاب
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از سه‌شنبه
خدمت به خانواده شهدا نباید در حد وظیفه اداری باقی بماند
ایران جزو ۱۲ کشور برتر دنیا در صنعت فضایی است
هزینه ۵ خارجی پرسپولیس در ازبکستان خبرساز شد
۱۳ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند
فدراسیون پاسخ خداداد عزیزی را داد؛ پیگیر بودیم و هستیم
همتی: فروپاشی اقتصادی با بیانیه سیاسی تحقق نمیابد
وقوع حادثه برای یک نفتکش در سواحل عمان
ارّه خاویر میلی بر ریشه ۳۳ هزار کسب‌وکار آرژانتینی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top