تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/16 - 20:57
کد خبر: 487195

تصویب ریاست فرهنگستان علوم بر هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی

تصویب ریاست فرهنگستان علوم بر هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی

اساسنامه شورای‌عالی جوانان مطابق با مصوبه جدید اصلاح و برای تصویب به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ارائه خواهد شد تا از این پس این شورای‌عالی مسائل جوانان و نوجوانان را توأمان پیگیری کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در جلسه عصر امروز سه‌شنبه که به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، دستور رئیس‌جمهور برای توسعه مأموریت شورای‌عالی جوانان را که در دیدار روز سه‌شنبه 9 آبان با جمعی از نوجوانان مطرح شد، مورد بررسی و تصویب قرار داد.

بر این اساس، اساسنامه شورای‌عالی جوانان مطابق با مصوبه جدید اصلاح و برای تصویب به شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ارائه خواهد شد تا از این پس این شورای‌عالی مسائل جوانان و نوجوانان را توأمان پیگیری کند.

در ادامه پیشنهاد رئیس فرهنگستان علوم درباره ریاست این مجموعه بر هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد و مناظره، طرح و اعضا با توجه به تغییرات اخیر و رشد کمی و کیفی مطلوب فعالیت‌های فرهنگستان علوم، با ریاست فرهنگستان علوم بر این هیأت موافقت کردند.

ارائه گزارش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی درباره سند تحول جامع این مجموعه بخش پایانی جلسه امروز شورا بود. براساس گزارش تهرانچی از فعالیت‌های دانشگاه در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، مهارت‌آموزی و فعالیت‌های اقتصادی، دانشگاه آزاد اسلامی رشد و توسعه قابل توجهی به‌ویژه در حوزه‌های مهارت‌آموزی مطابق با سند جامع تحول این دانشگاه داشته است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top