تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/08/29 - 08:51
کد خبر: 488287

قتل شوهر با شربت سـمـی

قتل شوهر با شربت سـمـی

مرد جوان وقتی از سرکار به خانه برگشت وهمسرش با یک لیوان شربت به استقبال او رفت نمی‌دانست چه فرجام شومی در انتظارش است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چند روز قبل خبر مرگ مشکوک مردی ۳۹ ساله در خانه‌اش واقع در یکی از خیابان‌های قزوین به پلیس اعلام شد و بلافاصله عوامل انتظامی و نیروهای امدادی برای بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

در بررسی‌های اولیه همسر این مرد مدعی شد وقتی شوهرش از سرکار به خانه برگشته به دلیل احساس ناراحتی در ناحیه قلب و قفسه‌سینه برای استراحت وارد اتاق‌ خواب شده اما پس از گذشت چندین ساعت و بدتر شدن حالش او با اورژانس تماس گرفته است و عوامل امدادی نیز پس از حضور در محل، مرگ شوهر را تأیید کرده‌اند.

سردار علی ابراهیمی، فرمانده انتظامی استان قزوین در تشریح این پرونده جنایی گفت: باتوجه به اینکه مأموران متوجه تناقض‌گویی همسر این مرد شده بودند، به‌همین منظور کارگروه ویژه‌ای از کارآگاهان پلیس آگاهی مسئول بررسی علت اصلی مرگ او شدند، در تحقیقات انجام‌شده از خانواده و همکاران متوفی مشخص شد وی با همسر خود سابقه اختلافات شدید خانوادگی داشته و در آن روز نیز بدون هیچ‌گونه مشکل خاص یا احساس درد و ناراحتی با سلامت کامل از محل کار به منزل رفته است.

بدین‌ترتیب در ادامه بررسی‌ها سرانجام کارآگاهان بااستفاده از شگردهای پلیسی از دست داشتن همسر این مرد و حضور مردی دیگر در این پرونده پرده برداشته و آنها را دستگیر کردند.

متهم ضمن اعتراف به قتل شوهرش، انگیزه خود از این اقدام را اختلافات خانوادگی بیان کرده و اظهار داشته که یک لیوان شربت حاوی مقدار زیادی دارو به همسر خود داده و پس از اطمینان از فوت وی، با اورژانس تماس گرفته است.

منبع: روزنامه ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتقاد خضریان از دور زدن قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان توسط سازمان اداری و استخدامی
از رؤیای نئوم تا پناهگاه‌های ریاض؛ عربستان در تله جنگ یمن
اعتراضات گسترده‌ آذربایجانی ها علیه ممنوعیت حجاب
جزئیات افزایش واریز ۵۰۰ هزارتومانی کالابرگ برای ۴۰ میلیون نفر
میلیاردرهایی که به شرورهای جدید هالیوود تبدیل شدند
اسامی ۳۵ نماینده امضاکننده استیضاح عراقچی منتشر شد
بختیاری‌زاده:می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم؛ بازیکنان فداکاری می‌کنند
نکونام: خیلی نمی خواهند ما نتیجه بگیریم/ دفعه بعد با امیدها می‌آییم
گودرزی: برای خوشحالی هواداران استقلال با تمام وجود می‌جنگیم
سفیر جدید هند در ایران به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
دیدار مجمع نمایندگان استان تهران با وزیر امور خارجه
شمار قربانیان حملات عربستان در یمن به ۳۸۵ شهید و زخمی رسید
استقلال دومین تیم قطری را به زانو درآورد
غریب‌آبادی: ایران از دیپلماسی استقبال می‌کند
خلیل‌زاده: AFC باید برای تراکتور کاری کند؛ شرایط جوانمردانه نیست
ادعای ترامپ: انتخابات آمریکا تأثیری بر تصمیمم در قبال ایران ندارد
سرلشکر وحیدی: هیچ قدرت فرامنطقه‌ای حق ندارد در تنگه هرمز مداخله نماید
رئیس اقلیم کردستان عراق: مانع حمله گروه‌های معارض به ایران شدیم
آژیر هشدار در جنوب عربستان فعال شد
افزایش پاداش مدال‌آوران المپیک جوانان
عراقچی: پاسخگو کردن دشمنان این آب و خاک ضرورتی انکارناپذیر است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top