تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/08/30 - 20:39
کد خبر: 488524

فلج شدن شرکت‌های نوپای رژیم صهیونیستی بوسیله جنگ‌ با غزه

فلج شدن شرکت‌های نوپای رژیم صهیونیستی بوسیله جنگ‌ با غزه

کاهش در بخش سرمایه‌گذاری خطر پذیر در سرزمین‌های اشغالی در ماه اکتبر شدیدتر از زمان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه در سال ۲۰۱۴ محسوب می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: معاملات مربوط به سرمایه گذاری خطرپذیر رژیم صهیونیستی از آغاز تجاوزات رژیم اشغالگر به نوار غزه به شدت کاهش یافته است و  به موازات آن بر بخش فناوری در حال رشد این رژیم تأثیر منفی زیادی گذاشته و استارتاپ‌های در مراحل اولیه را تهدید کرده است.

کاهش در بخش سرمایه‌گذاری خطر پذیر در سرزمین‌های اشغالی در ماه اکتبر شدیدتر از زمان تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه در سال ۲۰۱۴ محسوب می‌شود.

فایننشال تایمز امروز سه شنبه در گزارشی در این خصوص آورده است که بخش سرمایه گذاری خطرپذیر  رژیم صهیونیستی از  زمان آغاز تجاوز نظامی این رژیم به نوار غزه کاهش شدیدی را ثبت کرد که ضربه ای به بخش فناوری وارد کرد که رژیم اشغالگر به آن به عنوان عامل اساسی در تحریک تولید ناخالص داخلی اتکا دارد.

بر اساس داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط شرکت تحقیقات بازار محلی "IVC"، حدود ۳۲۵ میلیون دلار از مجموع تامین مالی پروژه‌ها در رژیم صهیونیستی در اکتبر گذشته در قالب ۱۲۰ معامله  سرمایه‌گذاری شد که کاهش قابل‌توجهی نسبتا به میزان یک میلیارد دلار در ۲۳۲ معامله در ماه سپتامبر را نشان می‌دهد.

در حالی که بخشی از کاهش رشد سرمایه‌گذاری در این حوزه ممکن است ناشی از عوامل فصلی یا عوامل دیگر باشد، برخی از سرمایه گذاران خارجی از زمان عملیات طوفان الاقصی که توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر آغاز شد، کار بر روی معاملات را کند کرده‌اند.

در همین رابطه، شیمی پرز، شریک مدیر صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر اسرائیلی "Pitango" می‌گوید: برخی استارتاپ‌ها در شرف تکمیل سرمایه گذاری معاملات خود بودند و به نظر می‌رسید همه چیز خوب است و سپس جنگ شروع شد و سرمایه گذاران گفتند که می‌خواهند صبر کنند و ببینند چه می‌شود.

بخش فناوری یک محرک مهم چرخ اقتصاد رژیم اشغالگر است، زیرا حدود ۱۵٪ از کل مشاغل را از طریق صدها استارت آپ و شرکت چند ملیتی مانند اینتل و مایکروسافت تشکیل می‌دهد.

در این گزارش آمده است: علاوه بر این فضای نامطلوب، استارت آپ‌های رژیم صهیونیستی با چالش‌های دیگری نیز روبرو هستند. جنگ غزه منجر به فراخوانی حدود ۱۵ درصد از کارمندان فناوری پیشرفته اسرائیلی برای خدمت سربازی شده که برخی از آنها از مدیران ارشد چندین شرکت نوپا بوده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مصرف خانگی گاز به ۷۵ درصد تولید کشور رسید
فروش تیک تاک در سال ۲۰۲۶ نهایی می شود
ورود ۹۴۵ واگن جدید مترو تا ۴ سال آینده؛ ناوگان تهران دوبرابر می‌شود
غربالگری سلامت ۲۲ هزار زن سرپرست خانوار توسط بهزیستی
استاندار تهران: اصلاح فرهنگ مصرف انرژی در اولویت باشد
افزایش ۷ برابری بورس‌ تحصیلی دولت‌های خارجی برای دانشجویان ایرانی
نقشه آمریکا، امارات و تل‌آویو برای غارت منابع گاز غزه
کاهش ۳۳ درصدی بارش کشور؛ تهران با افت ۸۹ درصدی رکورددار کم‌بارشی
عقیل کشاورز مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی اعدام شد
پیشگیری از بیماری‌های کلیوی با چکاپ منظم
ایران دستگاه «کمک‌جراح سرطان» ساخت؛ تشخیص سرطان به ۱۵ ثانیه رسید
اپ‌ها وارد چت جی‌پی‌تی شدند
آمار ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ از ۴۸۰ هزار نفر گذشت
یک ماهواره استارلینک در حال سقوط است
چین نمونه اولیه ماشین مخصوص تراشه‌سازی را ساخت
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top