تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/09/02 - 10:49
کد خبر: 488713

جزییات برنامه ابلاغی وزارت علوم به دانشگاه‌ها درباره روز دانشجو

جزییات برنامه ابلاغی وزارت علوم به دانشگاه‌ها درباره روز دانشجو

مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برنامه های روز ۱۶ آذر را تشریح کرد واز تشکیل کارگروه تشکل های دانشجویی و انتخابات خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مهدی بادپا با اشاره به برنامه‌های معاونت فرهنگی وزرت علوم با توجه به انتخابات پیش روی مجلس و ۱۶ آذر روز دانشجو گفت: برای سالگرد روز دانشجو ۱۶ آذر و همین‌طور بحث انتخابات دو کارگروه در معاونت فرهنگی وزارت علوم تشکیل شده است.

وی ادامه داد: یک کارگروه ویژه تشکل‌های دانشجویی و یک کارگروه انتخابات که با دعوت از فعالان سابق تشکل‌های دانشجویی و فعالان کنونی تشکل‌های دانشجویی در این کارگروه‌ها جلسه مشورتی سیاستگذاری در این زمینه انجام می‌شود.

مدیرکل پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: در بحث ۱۶ آذر امسال نیز مانند سال گذشته، نامه‌ای به سران قوا و مسئولان وزرا و مسئولان کشوری ارسال می‌کنیم مبنی‌بر این‌که در ایام روز دانشجو در جلسات پرسش‌وپاسخ دانشجویی حضور پیدا کنند و نشاط فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی دانشگاه‌ها را افرایش دهند.

وی افزود: همچنین در وزارت علوم در حال تنظیم ابلاغیه‌ای در رابطه با انتخابات هستیم کما اینکه ابلاغیه ۱۶ آذر را نیز یک آذرماه به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌کنیم. سال گذشته ابلاغیه ۱۸ بندی برای بزرگداشت ۱۶ آذر به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم که عمده بندهای آن مربوط به سیاستگذاری درباره نشاط فضای سیاسی در دانشگاه‌ها، عدم تصدی گری معاونت‌های فرهنگی در اجرای برنامه‌ها در حد امکان و اجرای برنامه توسط دانشجویان، ارائه تریبون به تشکل‌ها و ارائه مجوز به برنامه‌های تشکل‌ها و برخورد عادلانه با تشکل‌های دانشجویی بود.

بادپا افزود: همچنین توصیه شده بود برنامه سیاسی که در چارچوب آئین نامه و اهداف تشکل‌ها برگزار می‌شوند، مجوز دریافت کنند امسال هم قوی‌تر از سال گذشته این توصیه‌ها را به دانشگاه داشته ایم و در ابلاغیه‌ها تاکید می‌کنیم.

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top