تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/09/05 - 22:36
کد خبر: 489027

سرمربی سپاهان: تصمیمات AFC را متوجه نمی شوم

سرمربی سپاهان: تصمیمات AFC را متوجه نمی شوم

خیلی زیباتر بود که در نقش جهان بازی می‌کردیم برای مردم راحت نیست که ۴۰۰-۵۰۰ کیلومتر مسافت طی کنند تا بازی را در آزادی ببینند و به شهرشان برگردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: ژوزه مورایس در نشست خبری پیش از مسابقه با نیروی هوایی عراق در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: همیشه سخت است یا ساده نیست در مورد بازی که شروع نشده صحبت کنیم خیلی چیزها می شود گفت اما بحث عمل است. بعد از بازی خیلی بیشتر می توانیم صحبت کنیم.

*تصمیمات AFC را متوجه نمی شوم

وی در مورد اینکه اتفاقات زیادی رخ داده و شما به جای ورزشگاه نقش جهان فردا در آزادی بازی می‌کنید، گفت: تصمیماتیAFC است که من متوجه نمی‌شوم. حتی سه امتیازی که از ما کم کردند را متوجه نمی‌شوم یا نمی‌توانم قبول کنم. اینکه سه امتیاز از تیم ما کم شود و بعد سه بازی خارج از خانه داشته باشیم. کنفدراسیون فوتبال آسیا سازمان قابل احترامی است اما به نظر من باید دلیل روشن‌تری برای این تصمیم‌شان می‌آوردند. به نظرم به عدالت افتخار کنیم و قوانین برای هر دو طرف مساوی باشد. فردا هم در ایران بازی می‌کنیم، بازی در ایران خیلی مهم است. فوتبال برای این است که آدم‌ها و روابط‌شان را به هم وصل کند که اینگونه پیش برویم. دنیا باید متحد شود و AFC باید برای تصمیماتی که می‌گیرد به این ارزش‌ها فکر کند و احترام بگذارد. می‌خواهم بدانم آیا مشکلی بین دو کشور وجود دارد؟ فکر نمی‌کنم مشکلی بین دو کشور باشد. چون پرسپولیس اکنون در عربستان است و فردا بازی دارند پس مشکلی بین دو کشور نیست ما هم فردا در تهران بازی می‌کنیم.

وی افزود: در تهران هوادار داریم و مردمی که عاشق یک فوتبال هستند و می‌خواهند بیایند فوتبال با کیفیت ببینند. همه برای یک دلیل اینجا هستیم. کارها باید جدی‌تر پیش برود با عدالت در فوتبال، چون باید به شور و شوقی که در فوتبال است افتخار کنیم و احترام بگذاریم. دنیا این را کم دارد ارزش داشتن برای مردم؛ امیدوارم در آینده دلایل را بهتر بتوانم متوجه شوم. چون وقتی من متوجه نشدم مطمئنا خیلی از افراد و مردم متوجه این موضوع و دلیل این تصمیم نیستند.

*خیلی زیباتر بود که در نقش جهان بازی می کردیم

سرمربی سپاهان ادامه داد: خیلی زیباتر بود که در نقش جهان بازی می‌کردیم برای مردم راحت نیست که 400-500 کیلومتر مسافت طی کنند تا بازی را در آزادی ببینند و به شهرشان برگردند. یکی از اهداف AFC این است که ورزشگاه‌ها پر باشند اما این تصمیمی که گرفتند برخلاف آن اهداف بوده است. این ورزشگاه خانگی استقلال و پرسپولیس است و نساجی هم در این ورزشگاه در آسیا بازی می‌کند. ما هم که در اینجا بازی می‌کنیم.خانه ما هم هست چون همه ما ایرانی هستیم.

*تیم ملی ایران با شخصیت است و باشگاه‌های ایرانی هم همینطور

مورایس افزود: فردا انتظار یک بازی خوب را داریم برای یحیی گل‌محمدی آرزوی موفقیت می‌کنم در بازی فردا. برای تیم پرسپولیس چون نماینده کشور ایران  هستند باید این را بگویم که تیم‌های ایرانی کیفیت خیلی خوبی دارند. AFC هم باید تصمیماتش را به گونه‌ای بگیرد که اینگونه رقابت‌ها را بهتر کنیم. چون تیم‌های ایرانی با کیفیت هستند و به لیگ قهرمانان کیفیت می‌دهند. همانطور هم که تیم ملی ایران

یک تیم با شخصیت و پرستیژ است باشگاه‌های ایرانی هم همینطور هستند چون از بازیکنان خوبی برخوردارند. برای نساجی و پرسپولیس مقابل رقبای‌شان آرزوی موفقیت می‌کنم.

*نیروی هوایی تیمی قابل احترام است

وی در مورد تیم نیروی هوایی عراق گفت: حریف تیم قابل احترامی است. هر تیمی که وارد این رقابت می‌شود تیم‌های خوبی هستند. بهتر است که فردا اینجا باشید تا سؤالات‌تان را بعد از بازی بپرسید.

*سپاهان نسبت به تیم های دیگر گروه، یک بازی کمتر انجام داده است

مورایس در مورد اینکه چقدر شانس در صعود سپاهان دخیل خواهد بود، عنوان کرد: فرقش این است که سپاهان نسبت به تیم‌های دیگر در این گروه یک بازی کمتر انجام داده است. نباید اینگونه می‌شد اما این اتفاق رخ داده است. برخی موضوعات هم به کیفیت ربط دارد و البته بستگی به حریفان هم دارد. اینکه با چه حریفی باید بازی کنید اما همه اینها به مربیگری ربط دارد و اینکه بدانیم چگونه تیم را بر حسب اتفاقاتی که می‌افتد مدیریت کنیم. ما همه انسان هستیم. شاید هم انتظار اتفاقات بهتری خواهیم داشت که شاید آن اتفاقات رخ ندهد چون همه ما انسانیم و کامل نیستیم. پرسپولیس هم در ابتدای این مسابقات نتایجی که مدنظرش بود را کسب نکرد؛ ما هم همینطور، باید جلو برویم و ببینیم چه می‌شود. 

*حساسیتی در دیدار فردا نمی‌بینم

وی در مورد اینکه چقدر امیدوارید که نیروی هوایی عراق را شکست بدهید، گفت: حساسیت بازی فردا به این دلیل است که ما یک بازی کمتر انجام داده‌ایم و نتیجه بازی را به الاتحاد دادند. شرایط اینگونه مهیا شد که این بازی حساس شود. وگرنه هیچ حساسیت دیگری در هیچ موضوعی  وجود ندارد. این فوتبال است باید از آن لذت برد من اینگونه به آن نگاه می‌کنم و حساسیتی نمی‌بینیم. 

*یک تیم بودن مهم است

سرمربی سپاهان در مورد اینکه خودش گفته ترکیب تیم برای اولین بار کامل است و فردا چگونه این تیم پرمهره را چیدمان خواهد کرد، اظهار داشت: مهم‌ترین چیز برای یک مربی این است که تیمش بتواند بازی کند. ما فردا 11 بازیکن در زمین داریم و 5 تعویض؛ یک تیم بودن مهم است تا اینکه بخواهیم بحث را انفرادی کنیم. نکته مثبت تیم ما هم همینجا است که بازیکنانم همه در اختیار تیم هستند. ما با این ارزش جلو می‌رویم. اگر هم بخواهیم بحث را انفرادی کنیم. باید بگویم همه تکه‌های پازل جمع می‌شود و یک تیم تشکیل می‌شود. راحت نیست که به عنوان یک تیم بازی کنیم و از خودمان عملکرد نشان بدهیم.  به امید خدا فردا بازیکنانم عملکرد خوبی از خودشان نشان می‌دهند و اگر بازیکنی فردا نتواند بازی کند در بازی دیگر به او بازی خواهد رسید تا عملکردش را نشان دهد. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top