تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/07 - 10:33
کد خبر: 489187

نسخه اولیه اساسنامه سازمان ملی سنجش تهیه شد

نسخه اولیه اساسنامه سازمان ملی سنجش تهیه شد

رییس سازمان سنجش درباره تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور از تهیه نسخه اولیه اساسنامه این سازمان در ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دکتر عبدالرسول پورعباس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر افزود: موضوع تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور به مبادی ذیربط ابلاغ شده است و سه ماه از زمان ابلاغ، فرصت وجود دارد که اساسنامه آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی تهیه شود.

وی افزود: طبق مصوبه ابلاغی تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، مسئولیت تدوین اساسنامه با ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی است. کمیته‌ای برای تدوین اساسنامه تشکیل شده که نسخه اولیه اساسنامه در آن کمیته تهیه شده و در دستور صحن ستاد شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته است.

رئیس سازمان سنجش خاطرنشان کرد: مسئولیت تدوین اساسنامه با ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و با همکاری ستاد علم و فناوری شورا و وزارتخانه‌های آموزش و پرورش، علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. مسیر اصلی طی و نسخه اولیه آن نهایی شده است. پس از بررسی‌های نهایی در ستاد به صحن شورا برای تصویب نهایی ارائه می‌شود.

وی یادآور شد: پس از تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی روند اجرایی تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور آغاز می‌شود.

پورعباس درباره بند مربوط به سازمان سنجش در برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: با توجه به مصوبه رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، مجلس دیگر به بند مربوط به سازمان سنجش در برنامه هفتم توسعه ورود نکرد.

وی تاکید کرد: تنها مصوبه تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مربوط به مصوبه رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی است. این سازمان بر سخت افزار موجود سازمان سنجش آموزش کشور بنا می‌شود و بقیه دستگاه‌های حاضر در دیگر مراکز که در این زمینه فعال هستند به این سازمان می‌پیوندند. البته نحوه اجرا در اساسنامه مشخص می‌شود.

رئیس سازمان سنجش گفت: سازمان ملی در سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مسئولیت تام دارد که به کمک دستگاه‌های اجرایی موضوع سنجش و ارزشیابی را در کشور اجرا کند. حوزه‌های نظارت، سازماندهی، مدیریت در این سازمان گنجانده می‌شود تا با کمک سایر دستگاه‌های اجرایی این کار را اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون در حوزه پزشکی خدماتی به داوطلبان می‌دهیم ولی در وزارت بهداشت حضور نداریم. در حوزه دانشگاه فرهنگیان هم کمک می‌کنیم ولی در وزارت آموزش و پرورش حضور نداریم. بنابراین اگر سازمان سنجش در ذیل وزارت علوم هم حضور نداشته باشد وظیفه و خدمات خود را انجام می‌دهد. در واقع موضوع سنجش به شکل کنسرسیوم با هماهنگی وزارتخانه‌های متبوع و تکالیف متعدد اجرا می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۱۰ پرواز فضایی برتر که در سال ۲۰۲۵ رقم خوردند
عصائب اهل الحق: سلاح را تحویل نمی دهیم و از مقاومت عقب نشینی نمی کنیم
انفجار شدید در شرق سوریه؛ البوکمال لرزید
جنگ روانی اسرائیل، تجربه شکست خورده
سدهای کشور چقدر آب دارند؟
تلویزیون اینترنتی جهاد دانشگاهی برای دانشجویان کلید می‌خورد
۲ تا ۵ بار در هفته از ته دل بخندید
رویترز: الشرع زندان‌ها را نبست، پُر کرد!
رییس جمهوری آمریکا برای توجیه الحاق گرینلند به کشورش مدعی شد که آمریکا برای امنیت ملی کشورش به این منطقه نیاز دارد.
دندان‌ها باید حفظ و ترمیم شوند، نه کشیده!
رئیس مجلس ونزوئلا: با سناریوی دزدی دریاییِ دوران استعمار روبه رو هستیم
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top