تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/09/13 - 20:30
کد خبر: 489878

حماس: رسانه‌های اسرائیلی و غربی در پی دیوسازی از ما هستند

حماس: رسانه‌های اسرائیلی و غربی در پی دیوسازی از ما هستند

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، آبان ماه گذشته، با انتشار ویدئوهایی مدعی وجود یک شبکه چند سطحی از تونل‌های حماس و استفاده مقاومت از آن برای اهداف نظامی در زیر بیمارستان الشفاء شده بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: جنبش حماس فلسطین، ادعاهای رژیم صهیونیستی درباره تجاوز نیروهای این جنبش به اسرای اسرائیلی را تکذیب و تأکید کرد که هدف از این ادعاها، مخدوش کردن چهره مقاومت و زیر سؤال بردان رفتار انسانی و اخلاقی با اسراست.

خبرگزای شهاب به نقل از حماس گزارش داد، همسویی برخی از رسانه‌های غربی با تبلیغات گمراه‌کننده صهیونیستی، به این خاطر است که سیاست دیوسازی را در قبال حماس اجرا کنند.

در این بیانیه آمده است، این تبلیغات نیز بخشی از دروغهای ماشین تبلیغاتی صیونیستی است که کذب بودن آن بارها بر ملا شده است؛ از ادعای سر بریدن کودکان گرفته تا استفاده از بیمارستان الشفا به عنوان اهداف نظامی.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، آبان ماه گذشته، با انتشار ویدئوهایی مدعی وجود یک شبکه چند سطحی از تونل‌های حماس و استفاده مقاومت از آن برای اهداف نظامی در زیر بیمارستان الشفاء شده بود. 

نظامیان صهیونیست چند روز بعد، در یورش به بیمارستان الشفاء، تفتیش اتاق‌های مختلف آن و بازجویی از کادر درمان و آوارگان فلسطینی که در این بیمارستان پناه گرفته‌اند، مدعی شدند که «سلاح و مرکز فرماندهی عملیات حماس را در داخل بیمارستان الشفا» کشف کرده‌اند.

«منیر البرش» مدیر کل وزارت بهداشت غزه، آن را تکذیب کرد و گفت: نیروهای رژیم صهیونیستی بعد از ورود غیرقانونی به مجتمع پزشکی الشفاء در نوار غزه هیچ سلاحی در این مجتمع پیدا نکردند.آنها در این یورش، مجتمع پزشکی الشفاء را تخریب و تجهیزاتی را که تنها در این مجتمع وجود داشت، از بین بردند. تنها چیزی که در بیمارستان دیدند، بیمار و پناهجو بود.

حماس در پایان از همه رسانه‌ها خواست که در دام اکاذیب صهیونیستها و تبلیغات مغرضانه آن قرار نگیرند و بری صیانت از رسالت خبرنگاری، درباره هر اطلاعاتی تحقیق کنند.

بر خلاف ادعاهای صهیونیستها مبنی بر بدرفتاری نیروهای مقاومت با اسرای اسرائیلی، گردانهای القسام به تازگی نامه یکی از اسرای زن اسرائیلی را منتشر کردند که خطاب به مجاهدان و فرماندهان این جنبش است؛ کسانی که در دوران اسارت، با این اسیر صهیونیست همراه بوده‌اند.

در این نامه، این اسیر اسرائیلی نوشته است: خطاب به ژنرالهایی که در هفته‌های اخیر با من همراه بودند. من صمیمانه و از اعماق قلبم، قدردان شما هستم. از انسانیت غیر عادی شما نسبت به دخترم امیلیا تشکر می‌کنم» 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top