تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/14 - 11:26
کد خبر: 489942

پرداخت حقوق ۱۵ میلیونی به المپیکی‌ها از آذر

 پرداخت حقوق ۱۵ میلیونی به المپیکی‌ها از آذر

ورزشکاران المپیکی از اول آذر ۱۵ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمود خسروی وفا، رییس کمیته ملی المپیک صبح سه‌شنبه در نشست سالانه کمیته ملی المپیک در مورد پرداخت حقوق به ورزشکارانی که سهمیه المپیک گرفته‌اند، بیان کرد: سعی می‌کنیم در این دوره ورزشکاران را بیش‌تر ببینیم. آکادمی، کمیته ملی المپیک و فدراسیون ممکن است در قبل ورزشکاران را  کم‌تر دیده باشند اما در هدف‌بندی ما ورزشکار اولویت است.

او ادامه داد: مبلغی را به عنوان پایه حقوق گذاشتیم. در توکیو ۵ میلیون بود که عملا در حد کمک هزینه نیز نبود. در این دوره کف حقوق را ۱۵ میلیون گذاشتیم که از همان روز کسب سهمیه پرداخت می‌شود. بعلاوه ۵۰ میلیون تومان هم پاداش کسب سهمیه برای هر ورزشکار است. برای مثال اگر حسن یزدانی و هانیه رستمیان سهمیه بگیرند هر دو ۱۵ میلیون کف حقوق دارند ولی سوابق یزدانی بر آن اضافه می‌شود و ۳۵ میلیون می‌گیرد. کسب موفقیت در امتحانات سنجش نیز حدود ۵۰ میلیون به مبلغ اضافه می‌کند. رویدادهای پیش‌رو و هر مدال که در مسابقات مورد تایید کمیته ملی المپیک کسب شود، ۴۰ میلیون تومان به مبلغ حقوق اضافه می‌شود. حضور در تمرینات و رضایت‌مندی فدراسیون‌ها از نظم و انضباط و رعایت شئونات ملی و مذهبی نیز در حقوق تعیین شده تاثیر دارد. ورزشکاری که در پیش‌بینی نبوده اما در المپیک مدال بگیرد، میزان ۲۰۰ میلیون را می‌گیرد. مثلا فروغی را کسی فکر نمی‌کرد مدال بگیرد؛ اگر در المپیک پاریس تکرار کند ۲۰۰ میلیون می‌گیرد. کادر فنی هم ۸۰ درصد رنگ مدال را دریافت می‌کند و کمک مربی ۲۵ درصد کم‌تر از سرمربی می‌گیرد. این‌ها پول های زیادی نیست.

پرداخت حقوق به المپیکی‌ها از اول آذر

زهرا نعمتی، نماینده ورزشکاران در مجمع از خسروی وفا سوال کرد در صورتی که ورزشکاری دو ماه مانده به المپیک سهمیه گرفت، حقوق ماه‌های قبل را دریافت می‌کند؟ که خسروی وفا تاکید کرد: آنچه مصوب شده است پرداخت حقوق از اول آذر تا المپیک پاریس است و اگر ورزشکار سه ماه بعد از آن هم سهمیه بگیرد، حقوق سه ماه قبل را دریافت می‌کند. اما اگر ورزشکاری سال قبل سهمیه گرفته باشد، سال قبل را شامل نمی‌شود و برای همه ورزشکاران از همان اول آذر شامل می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top