تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/14 - 12:44
کد خبر: 489958

کار در اسرائیل به جنگ قدرت رسید

کار در اسرائیل به جنگ قدرت رسید

جنگ قدرت در آستانه عزل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تشدید شده و وزیر اقتصاد برای رهبری حزب حاکم اعلام آمادگی کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کانال ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی درباره تشدید جنگ قدرت در این رژیم گزارش داد: «نیر برکات» وزیر اقتصاد قصد دارد تا رهبری «بنیامین نتانیاهو» بر حزب لیکود را به چالش بکشد.

عصر دوشنبه وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در نشستی با فعالان سیاسی عضو لیکود اعلام کرد که از برگزاری انتخابات بعد از پایان جنگ غزه حمایت می کند و قصد دارد نامزد رهبری این حزب شود.

برکات به از دست رفتن اعتماد صهیونیست ها به کابینه حاکم، بعد از شکست از مقاومت فلسطین اشاره کرد و گفت که بعد از جنگ، باید دوباره برای کسب اعتماد صهیونیست ها تلاش کنیم.

در هفته های اخیر، وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی، اختلافات با نخست وزیر را علنی کرده و به اصلاحیه بودجه این رژیم برای ۲ ماه باقی مانده سال ۲۰۲۳ رای منفی داد.

برکات همچنین با اشاره به اختلاف نظر خود با متحدان نتانیاهو در احزاب افراطی گفت: قصد ندارم با احزابی کار کنم که فقط به منافع خود فکر می کنند.

پیشتر، جمعی از اعضای حزب لیکود در بیانیه ای خواستار کناره گیری نتانیاهو از رهبری حزب لیکود و انتخاب فرد جدیدی به جای وی شده بودند.

به گزارش ایرنا، جنگ غزه هم نتوانست اختلافات بین سران رژیم صهیونیستی را کاهش دهد و غیر از جنگ قدرت در داخل کابینه حاکم، جنگ قدرت بین احزاب مخالف نیز تشدید شده است.

در حالی که «یائیر لاپید» رهبر حزب «یش عتید» مدعی رهبری ائتلاف مخالفان در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی است، «بنی گانتس» رهبر حزب «اتحاد» مدعی اصلی پست نخست وزیری در انتخابات آتی است.

رسانه های رژیم صهیونیستی در ماه های اخیر با انتشار نظرسنجی های متعدد، گانتس را بهترین گزینه برای جانشینی نتانیاهو اعلام کردند.

جنگ قدرت برای تصاحب منصب نخست وزیری رژیم صهیونیستی در حالی تشدید شده که دستگاه قضائی این رژیم نیز به تلاش برای وادار کردن نتانیاهو به استعفا، ادامه می دهد.

جلسه دادگاه نتانیاهو به اتهام فساد، با وجود ادامه جنگ در غزه، دیروز دوشنبه از سرگرفته شد. جلسات دادگاه از سپتامبر گذشته متوقف شده بودند.

براساس گزارش رسانه های صهیونیستی، سه جلسه استماع این هفته، پس از دو ماه وقفه برگزار می شود و در این جلسات، شهادت افسران پلیس رژیم اسرائیل و یک مقام مالی در یکی از سه پرونده اتهامی علیه نتانیاهو که در رسانه ها به «پرونده ۴۰۰۰» معروف شده است، شنیده خواهد شد.

به گزارش شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، محاکمه نتانیاهو در این پرونده در حال حاضر در مرحله شاهدان دادستانی است و پس از آن، مرحله دفاع خواهد بود که خود نتانیاهو در آن شهادت خواهد داد.

اگرچه این روند زمان زیادی طول خواهد کشید، اما صرفاً طرح شدن موضوع محاکمه در افکار عمومی "اسرائیلی‌ها" در سرزمین‌های اشغالی در سایه جنگ علیه غزه، تحولی منفی برای نتانیاهو خواهد بود که تقریباً از سوی همه طرف‌ها متهم به شکست و سهل انگاری در خصوص عملیات طوفان الاقصی است که مقاومت فلسطین ۷ اکتبر گذشته (۱۵ مهرماه) آن را آغاز کرد.

نتانیاهو در سه پرونده فساد و رشوه خواری متهم شده و تلاش می‌کند که از محاکمه خود جلوگیری کند.

نتایج یک نظرسنجی جدید در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که بیش از ۷۰ درصد صهیونیست‌ها، مخالف ادامه کار کابینه حاکم بر رژیم صهیونیستی به ریاست نتانیاهو بویژه بعد از شکست و ناکامی در جلوگیری از وقوع عملیات طوفان الاقصی هستند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top