تاریخ انتشار: شنبه 1402/09/18 - 11:50
کد خبر: 490281

سری جدید پایتخت به نوروز ۱۴۰۳ می رسد؟

سری جدید پایتخت به نوروز ۱۴۰۳ می رسد؟

رئیس صدا و سیما درباره آغاز ساخت سری جدید سریال پایتخت و رسیدن آن به نوروز ۱۴۰۳ توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیمان جبلی رئیس صدا و سیما که برای حضور در اختتامیه هفتمین جشنواره تلویزیونی مستند به کاشان آمده بود، در جمع خبرنگاران حاضر شد.

وی درباره اهمیت ساخت مستندهای بین‌المللی گفت: ظرفیت هنری مستندسازان کشور ما بسیار فراتر از مرزهای ایران است. در حال حاضر آثاری را با مدیریت مستندسازان ایرانی در فضای بین‌المللی در حال تولید داریم که به زودی از آنها رونمایی خواهد شد. علاوه براین، مستندسازان توانمندی در منطقه و جهان هستند که آماده همکاری با فیلمسازان ایرانی هستند. همچنین در اهداف اعلام شده جشنواره تلویزیونی مستند می‌توانیم میزبان آثار فاخر مستندسازان بین‌المللی باشیم. امیدوارم همکاران ما بتوانند زمینه‌های تحقق این کار را در دوره‌های آینده جشنواره تلویزیونی مستند، فراهم کنند. البته تجربه کار مشترک مستندسازی بین‌المللی وجود دارد و امیدوارم زمینه نمایش این آثار در جشنواره سال بعد به وجود بیاید.

او با اشاره به حمایت تلویزیون از مستندسازان گفت: یکی از بدیهی ترین کمک‌های رسانه ملی به مستندسازان، عرضه و نمایش کارهای آنهاست. بسیاری از مستندسازان را می‌شناسم که وقتی فیلمشان برای اولین بار از شبکه مستند پخش شد، به جشنواره‌های ملی و بین‌المللی دعوت شدند. این موضوع اهمیت پخش مستند را نشان می‌دهد. البته در کنار این موضوع، باید حمایت‌های دیگری را از مستندسازان به عمل بیاوریم. در آینده نزدیک، یک جلسه کاری با مستندسازان کشور خواهم داشت. علاوه براین، در ساختار معاونت سیما، مدیریت مستند را در مرکز سیمرغ به وجود آوردیم. امیدواریم بتوانیم با تقویت بنیه مالی تولید مستند، کمک‌های قوی‌تری را از آنها به عمل بیاوریم.

جبلی در پاسخ به سوالی درباره آغاز ساخت سری جدید سریال پایتخت و رسیدن آن به نوروز ۱۴۰۳ گفت: اطلاعات دقیق‌تر را همکاران ما در سیما فیلم دارند و باید از آنها سوال بپرسید.

رئیس رسانه ملی با اشاره به برخی تحلیل‌ها در فضای رسانه‌ای مبنی بر استقبال جامعه از موسیقی‌های مبتذل به دلیل کم کاری در تلویزیون گفت: البته کم کاری فقط مربوط به صدا و سیما نیست و مربوط به همه دستگاه‌های فرهنگی است. حتما همه دستگاه‌های متولی در حوزه موسیقی کم کاری داشته‌اند. با این حال درباره رسانه ملی باید بگویم که علاوه بر تولیدات جدیدی که در مرکز شعر و موسیقی و سرود داشتیم، این مرکز تقویت شد؛ از دفتر به مرکز تبدیل و بخش شعر نیز بدان اضافه شد. همچنین تولیدات بسیار خوبی در حوزه شعر و نماهنگ به ویژه در دوران اخیر و اتفاقات غزه داشتیم. حتما می‌دانید که هفته گذشته از قطعه جدید ارکستر سمفونیک صدا و سیما رونمایی کردیم. همین ارکستر سمفونیک ظرفیت‌های بسیار زیادی برای تولید آثار و قطعات فاخر دارد.

وی تاکید کرد: با این حال، من تأیید می‌کنم که کم کاری داشته‌ایم. اگر ما و همه مراکز فعال در عرصه موسیقی بتوانیم قوی‌تر و جامع‌تر عمل کنیم حتما می‌توانیم با ذائقه ایرانی تطبیق پیدا کرده و برای آنها نیز جذابیت ایجاد کنیم.

جبلی در پاسخ به سوال دیگری با محوریت صحبت‌های اخیرش درباره تبعات سلبریتی محوری و پرورش سلبریتی سالم گفت: بارها درباره این مسئله صحبت کرده‌ام و شاید فرصت کافی برای این موضوع وجود نداشته باشد اما اگر بخواهم در چند جمله این موضوع را بیان کنم باید بگویم که این چهره‌ها باید در خدمت مردم، کشور و ارزش‌های اعتقادی و فرهنگ اصیل ایرانی باشند. همه کسانی که در رشته‌های مختلف هنری حاضرند در این عرصه با رسانه ملی همکاری کنند، دستشان را به گرمی می‌فشاریم و درب صدا و سیما همیشه به روی آنان باز است. امیدوارم چهره‌ها نیز درب را به روی خود نبندند و با باز کردن این درب، از ظرفیت رسانه ملی استفاده کنند.

او در پاسخ به این سوال که آیا بازگشت محمدرضا گلزار به تلویزیون براساس همین ویژگی‌ها بوده یا خیر، گفت: اظهارنظر دقیق‌تر درباره اشخاص و برنامه‌ها توسط همکاران ما در سیما انجام می‌شود.

وی درباره اینکه چه سریال‌هایی از شبکه نمایش خانگی در رسانه ملی قابل پخش است، گفت: اخیرا از آقای مقیسه رئیس محترم ساترا سوال پرسیدم و ایشان چند سریال را پیشنهاد کردند. به نظرم قابل بررسی است و می‌توان انتخاب کرد. او چند اسم را به من گفت اما چون هنوز چیزی قطعی نشده نمی‌توانم بیان کنم. البته باید اشاره کنم که فقط آثار آماده نیست و حتی فیلمنامه‌هایی وجود دارند که می‌توان با حمایت صدا و سیما تولید کرد و بعد از توزیع در پلتفرم‌ها از صدا و سیما نیز پخش شود.

جبلی درباره سرنوشت شبکه تهران نیز گفت: ماموریت و رسالت شبکه تهران، استان تهران است؛ درست است که این شبکه در دوره‌های مختلف، سرنوشت‌های گوناگونی داشته اما تصمیم ما بر این است که شبکه تهران برای استان تهران و تا قبل از انتخابات با همان مخاطبان استان‌ها باشد. به تدریج اطلاع رسانی خواهد شد که از یک تاریخ معین، فقط قابل دریافت در استان تهران باشد. رئیس صدا و سیما در پایان درباره حضور سلبریتی‌ها در تلویزیون در ایام انتخابات پیشرو گفت: نباید از چهره‌ها استفاده مقطعی و موردی کرد. این چهره‌ها همکار رسانه و در خدمت مردم هستند و باید در دوران غم و شادی همراه مردم باشند. رسانه ملی بهترین تریبون و عرصه برای این است که چهره‌ها در خدمت مردم باشند. حتما یکی از عرصه‌ها انتخابات است که اگر این هم‌افزایی بین مردم و رسانه ملی رخ بدهد، اتفاقات خوبی رخ خواهد داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
آژانس از مراکز هسته‌ای ایران بازدید خواهد کرد
«لوفت‌هانزا» به ایران بازمی‌گردد
عصبانیت ترامپ از عدم کاهش قیمت بنزین در آمریکا
تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برابر مصر
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top