تاریخ انتشار: شنبه 1402/09/18 - 20:34
کد خبر: 490322

ائتلاف الفتح عراق: حملات آمریکا به الحشد الشعبی، مصداق عملیات تروریستی است

ائتلاف الفتح عراق: حملات آمریکا به الحشد الشعبی، مصداق عملیات تروریستی است

خالد السرای عضو ائتلاف الفتح عراق تأکید کرد که حملات آمریکا به نیروهای الحشد الشعبی، مصداق عملیات تروریستی است و همه گروههای عراق، مخالف حضور نظامی واشنگتن هستند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فارس نوشت: خالد السرای  عضو ائتلاف الفتح عراق تأکید کرد که حملات آمریکا به نیروهای الحشد الشعبی، مصداق عملیات تروریستی است و همه گروههای عراق، مخالف حضور نظامی واشنگتن هستند.

ارتش آمریکا در تاریخ یکم آذر گزارش داد که نیروهای این کشور در پاسخ به حملات به نیروهای آمریکایی در منطقه، تأسیساتی را در عراق هدف حملات دقیق قرار داده‌اند. که به شهادت ۱۰ نفر از نیروهای مقاومت عراق منجر شد.

این حمله که در مقر حزب‌الله عراق در منطقه «جرف النصر» (جرف الصخر) در شمال استان بابل رخ داد، موجب عصبانیت شدید گروهها و شخصیت‌های مختلف عراقی شده است.

السرای با بیان اینکه باید در خصوص هیأتهای دیپلماتیک، قانون اجرایی شود تا از نقض حاکمیت عراق جلوگیری کرد، گفت: دولت باید با حملات نیروهای اشغالگر [آمریکا] به نیروهای رسمی عراق در مناطق مختلف، مقابله کند».

وی با اشاره به اینکه اقدامات آمریکا هیچ ارتباطی به حقوق بشر ندارد، خاطر نشان کرد: آمریکاییها هیچ گاه به حقوق بشر پایبند نبوده‌اند.

«اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش نجبای عراق هم پیش از این، ضمن فراخوان همگانی برای اعلان جنگ و اخراج اشغالگران از عراق، تأکید کرد که مقاومت در میدان به وعده‌های خود عمل خواهد کرد.

«قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق عراق نیز در یک سخنرانی تلویزیونی از ادبیات دولت این کشور در خصوص درخواست از آمریکا برای خروج از عراق انتقاد کرد.

وی با بیان اینکه حضور نظامی آمریکا مغایر با قانون اساسی عراق است، افزود:«درخواست عراق در سال ۲۰۱۴ فقط شامل انجام حملات هوایی و کمک اطلاعاتی بود و شامل ایجاد پایگاه‌های نظامی و حضور نیروهای رزمی نمی‌شد».

اما «ابوحسین الحمیداوی» دبیرکل گردان‌های حزب‌الله عراق نیز در بیانیه‌ای گفت که حملات علیه پایگاههای آمریکا تا زمانی که این کشور به اشغالگری در عراق ادامه می‌دهد، متوقف نخواهد شد.

از ابتدای حملات اسرائیل در غزه، گروههای مقاومت در عراق نیز به همراه حزب‌الله لبنان و مقاومت یمن و سوریه، دهها حمله به پایگاههای آمریکا انجام داده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آثار تجاوز آمریکا به مراسم عروسی در سیریک +عکس
کری عضو هیئت مدیره پرسپولیس با تاجرنیا پس از تساوی دربی ۱۰۷
مهدی تارتار: خودم هم انتظار این بازی را نداشتم
پرسپولیس از گلزن استقلال در دربی ۱۰۷ شکایت کرد
بهروز رهبری فرد: یکی از بهترین دربی‌ها را دیدیم
گل «۲۰۰» برای پرسپولیس در تاریخ دربی
عارف: دولت از بخش خصوصی فعال در حوزه هوش مصنوعی حمایت می‌کند
وزیر آموزش و پرورش در مسجد جمکران حضور یافت
پیکر شهدای مراسم عروسی کوهستک پنجشنبه تشییع می‌شود
توافق برای توسعه همکاری‌ فناورانه بین شهرداری تهران و معاونت علمی
دیدار مسئول ارتباطات اسلامی جنبش حماس با قالیباف +عکس
دیدار سرکنسول جدید ایران در بصره با عراقچی
ادعای سنتکام درباره حمله به جشن عروسی در سیریک
دیدار سرکنسول ایران در کازان با عراقچی
آزمون کاردانی مهارتی ۲۰ شهریور برگزار می شود
آیت‌الله اعرافی حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک را محکوم کرد
بیش از ۲۱۰ هزار نفر فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ را تکمیل کردند
رقابت ۲۳ تیم خارجی استارتاپی در اینوتکس ۲۰۲۶ برای نخستین بار
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top