تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/21 - 16:32
کد خبر: 490607

قاضی‌زاده هاشمی:

دعوای امروز در عالم بر سر تعریف زن است

دعوای امروز در عالم بر سر تعریف زن است

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از وجود هفت هزار شهید زن در کشور خبر داد و گفت: تاکنون به مردان شهید می‌پرداختیم اما برای معرفی زنان کم کاری کردیم و دیگران برای ما الگو انتخاب کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  امیرحسین قاضی زاده هاشمی در اختتامیه فراخوان «ایده روایت زن شهید» که در سالن باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، ضمن گرامیداشت دهه فاطمیه، اظهارداشت: هشت هزار جانباز زن و 68 زن آزاده در خط مقدم جبهه یا جایی بودند که دست دشمن به آنها می‌رسید.

وی افزود: مادران صبور شهدا به عنوان خاکریز دوم نقش ویژه‌ای در به میدان فرستادن فی سبیل الله فرزندانشان به جبهه دارند، اگر مردی در جهاد حق ایستاده به خاطر وجود مادر است.

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: در اسلام و تفکر دینی ما نگاه ویژه‌ای به زن شده است، دعوای امروز در عالم بر سر تعریف زن است تفکر غرب براساس جنبش‌های فمینیستی به خاطر تبعیض زن بود در غرب به زن نگاه کالایی داشتند آنها می‌خواستند این نگاه را عوض کنند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: آثار تبعیض بین زنان و مردان را در دنیای غرب می‌بینم این انحطاط در افسردگی و خودکشی زنان در دنیای مرفه غرب دیده می‌شود اگر این زنان به نقطه ایده آل خود می ‌رسیدند نباید این همه انحطاط در این کشورها وجود داشته باشد.

وی تاکید کرد: مادر محور و مدیر خانواده تلقی می‌شود ما نقش زن را به عنوان الگو تعریف کردیم که مرکز راهنما، روشنگر و تبیین کننده است، حق و باطل را به دیگران نشان می‌دهد در نقش فرزندی پدر خود را در آغوش می‌گیرد و به عنوان همسر پشتیبان است این تعریف زن در اسلام است.

قاضی زاده هاشمی گفت: نیاز است زنان شاخص را به عنوان الگو معرفی کنیم، تاکنون به مردان شهید می‌پرداختیم اما برای معرفی زنان کم کاری کردیم و دیگران برای ما الگو انتخاب کردند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ما مدیون زنان هستیم باید بیشتر به نقش زنان در پشتیبانی، تجهیز نیرو برای جنگ، امدادگری می‌پرداختیم.

وی بیان کرد: مادرانی با پنج شهید داریم، چگونه یک مادر توانسته از فرزندانشان بگذرد و آنها را در راه خدا بدهد، ما مسئولان فرهنگی کشور در معرفی این افراد کم کاری کردیم این جشنواره ابتدای راه است که توسط خانواده‌ها انجام شده و کاملا مردمی بوده است.

قاضی زاده هاشمی ابراز امیدواری کرد: در سال‌های آتی شاید همایش‌های این چنینی و آثار فاخری باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
زاخارووا: تمامی عاملان حمله به قطار کریمه شناسایی و مجازات خواهند شد
اسپانیا: هیچ راه‌حل نظامی برای تنش‌ها در غرب آسیا وجود ندارد
حزب‌الله تجمعات ارتش رژیم صهیونیستی را در جنوب لبنان هدف گرفت
محسن رضایی: اجازه دخالت هیچ طرف سومی در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
فیلم | خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
شنیده شدن صدای انفجار در اقلیم کردستان عراق
گوترش خواستار پایبندی به آتش‌بس در ایران، لبنان و غزه شد
توصیه مهم سید مجید موسوی: مردم حضور در خیابان را حفظ کنند
موج حملات به نتانیاهو به داخل لیکود هم کشیده شد
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
فیلم | استاد دانشگاه: کار دانشگاه مماس شدن با نظام مسائل کشور است
تداوم تجاوزات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
احمدیان: صدای خروشان ملت ایران را در آسمان تل‌آویو بشنوید
مقام ایرانی: توافق بدون رفع تحریم‌ها و آزادسازی دارایی‌ها غیرممکن است
مبلمان میسونی، هارمونی اصالت خانه های کلاسیک
راهنمای جامع حقوقی سنندج: استراتژی های دفاعی و انتخاب وکلای متخصص در دعاوی ملکی و خانواده
نوسانات برق قاتل خاموش کمپرسور اسکرو و راهکارهای حفاظت از سرمایه
قیمت عایق پشم سنگ | بررسی کامل عوامل مؤثر + لیست قیمت روز بازار
تحول در صنعت نمای ساختمان با متریال‌های نوین؛ چرا جی آر سی و میکروسمنت آینده معماری را تغییر داده‌اند؟
میکروسمنت چیست؟ معرفی ترندترین متریال‌های ساختمانی مدرن
بست داربست ایران بست و قالب بتن ایران بست | راهکار حرفه‌ای در صنعت ساختمان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top