تاریخ انتشار: پنجشنبه 1402/09/23 - 13:15
کد خبر: 490812

بازار سیاه بلیت فروشی دربی

بازار سیاه بلیت فروشی دربی

در شرایطی که عوامل برگزاری دیدار تیم های استقلال و پرسپولیس و همچنین نیروی انتظامی اعلام کرده اند تماشاگران از مقابل ورزشگاه بلیت تهیه نکنند اما بازهم بازار سیاه مورد استقبال هواداران است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دیدار دو تیم استقلال تهران و پرسپولیس از ساعت ۱۶:۱۵ دقیقه و از معوقه هفته پنجم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:

برخی افراد سودجو بلیت جایگاه را مقابل ورزشگاه به قیمت سه میلیون تومان به علاقه مندان می فروختند و هواداران هم به خاطر اینکه بتوانند این بازی را از نزدیک تماشا کنند بدون معطلی بلیت را از این افراد سودجود می خریدند. عوامل انتظامی بارها به هواداران هشدار دادند که از خرید بلیت ها مقابل در ورزشگاه خودداری کنند چون برخی از آنها جعلی است و نمی توانند وارد ورزشگاه شوند.

* پلیس از هواداران دو تیم می خواست که اگر بلیت ندارند در ورزشگاه نمانده و راهی منازل خود شوند.

* باتوجه به این که ورودی هواداران دو تیم از درهای غربی و شرقی است هواداران دو تیم کمتر یکدیگر را می دیدند و همین دلیل باعث شد تا اتفاق خاصی پیش نیاید.

* حضور پرتعداد عوامل شهرداری تهران برای طرح «من شهردارم» هم در ورزشگاه وجود دارد و کارمندان شهرداری با گرفتن شماره موبایل مردم، آنها را دعوت به همکاری با شهرداری تهران می کنند.

* هواداران پرسپولیس یحیی گل محمدی، علیرضا بیراوند و مهدی ترابی را تشویق کرده و از سرمربی تیمشان می خواهند این دیدار را با پیروزی به پایان برسانند. ضمن اینکه برخی هواداران اعتقاد دارند اگر پرسپولیس این دیدار را واگذار کند شرایط ماندن برای گل محمدی در پرسپولیس سخت خواهد شد.

* هواداران استقلال هم با تشویق سرمربی، کاپیتان و سایر بازیکنان، تیم شان را مورد حمایت قرار داده و درست برخلاف برخی طرفداران پرسپولیس آنها اعتقاد دارند که حتی اگر استقلال این دیدار را هم واگذار کند دست از حمایت از سرمربی تیم شان برنخواهند داشت.

* هر چه به زمان بازی نزدیک تر می شویم حضور تماشاگران دو تیم مقابل ورزشگاه بیشتر شده و ترافیک در این منطقه سنگین و به اتوبان کرج هم سرایت کرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top