تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/28 - 09:36
کد خبر: 491185

بازداشت نامادری به خاطر شکنجه دختر ۴ ساله

بازداشت نامادری به خاطر شکنجه دختر ۴ ساله

نامادری دختر ۴ ساله که با کتک زدن و پرت کردن کودک از پله‌ها باعث به کما رفتن وی شده است از سوی پلیس ارومیه دستگیر و روانه بازداشتگاه شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اوایل هفته فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که دوربین‌های مداربسته خانه ثبت کرده بود و نشان می‌داد زنی جوان، دست دختر بچه کوچکی را گرفته او را با عصبانیت از اتاق بیرون کشیده و در اقدامی هولناک او را از بالای پله‌های ایوان به داخل حیاط پرت می‌کند. در ادامه دختر بچه پس از آنکه با شدت سرش به زمین برخورد کرده بود از جا بلند شده و گریان و پریشان از در حیاط خانه بیرون می‌رود.

پس از این حادثه همسایه‌ها بلافاصله با دیدن وضعیت کودک با پدرش که برای کار بە یکی از شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی رفته بود، تماس می‌گیرند. پدر دخترک وقتی خود را با عجله به خانه می‌رساند با دیدن وضعیت جسمی فرزندش، او را به بیمارستان منتقل می‌کند، اما دخترک که آوا نام دارد بر اثر شدت ضربه به سرش به کما می‌رود. در حال حاضر این کودک در بیمارستان تحت درمان قرار دارد. این در حالی است که نامادری از وجود دوربین‌های مداربسته در خانه خبر نداشته و با بررسی تصاویر دوربین‌ها، راز بدرفتاری‌ها و کتک زدن‌های فرزندان از سوی وی فاش می‌شود. پس از این حادثه و با محرز شدن ارتکاب جرم از سوی نامادری وی با شکایت همسرش دستگیر می‌شود.

به گزارش مهر، حسین مجیدی دادستان مرکز استان آذربایجان غربی در واکنش به حادثه ناگوار ضرب و شتم کودک ۴ ساله توسط نامادری‌اش در ارومیه اظهار کرد: این کودک پنجشنبه شب گذشته بر اثر ضربات نامادری هوشیاری خود را از دست داده و روز جمعه نیز دادستانی از آن باخبر شد. بنابراین بلافاصله بازپرس ویژه قتل برای عیادت دختر بچه ۴ ساله که بر اثر ضربات نامادری هوشیاری خود را از دست داده است، به بیمارستان کودکان شهید مطهری ارومیه اعزام شد.

وی با بیان اینکه در پی وقوع این حادثه ناگوار و اطلاع دادستانی مرکز استان بلافاصله دستور دستگیری این نامادری صادر شد، از بازداشت متهم به اتهام ضرب و جرح عمدی و شروع به قتل خبر داد و اعلام کرد متهم روانه‌ بند نسوان زندان مرکزی ارومیه شد.

مجیدی در توصیه به شهروندان تأکید کرد: زوجین با بالابردن مهارت‌های زندگی خود از فروپاشی خانواده‌ها ممانعت به عمل آورده تا شاهد پیامدهای اینچنینی ناشی از طلاق و ضرب و جرح عمدی توسط نامادری یا ناپدری نباشیم.

منبع: روزنامه ایران

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
وقتی چرخ قانون نمی‌چرخد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top