تاریخ انتشار: سه شنبه 1402/09/28 - 11:38
کد خبر: 491215

تأسیس یک شبکه جدید در صدا و سیما

تأسیس یک شبکه جدید در صدا و سیما

سحاب به عنوان شبکه تازه تأسیس صدا و سیما قرار است با ۲۴ سرویس زبانی در جهت ایجاد تصویر ذهنی صحیح و واقعی از ایران در اذهان مردم دنیا قدم بردارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شبکه سحاب گام جدیدی در برون‌مرزی صدا و سیما به شمار می‌رود که در جهت ایجاد تصویر ذهنی صحیح و واقعی از ایران در اذهان مردم دنیاست.

در توضیحات تکمیلی راجع به ماهیت و مأموریت این شبکه آمده است: توجه به فضای‌مجازی و ظرفیت روایت‌سازی در آن در قالب‌های مختلف در اولویت این شبکه قرار داشته و تلاش می‌شود تا خرده پروژه‌ها و کلان پروژه‌های رسانه‌ای براساس اولویت‌های سیاستی در 24 سرویس زبانی موجود در این شبکه به فراخور، تعریف شده و به مرحله اجرا خواهد رسید.

محوریت محتوایی در این شبکه، روایت ایران در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، معرفتی، اندیشه‌ای، تاریخی، سیاسی، اقتصادی و حوزه پیشرفت است و حول آن مسائل منطقه و جهان نیز مورد توجه قرار دارد.

فرم ارائه محتوا در این شبکه نیز بر پایه فرم‌های متناسب و مرسوم وب و شبکه‌های اجتماعی است و در برخی زبان‌های دارای اولویت به سمت تلویزیون‌های اینترنتی و در برخی زبان‌ها نیز رادیوهای آنلاین یا رادیوهای فرکانسی در دستور کار این شبکه قرار خواهد داشت.

حسین شیخیان به عنوان مدیر شبکه تازه تأسیس «سحاب» انتخاب شده است.
او  مشاور امور بین‌الملل معاون برون مرزی و سرپرست اداره کل آسیای میانه و قفقاز معاونت برون‌مرزی  و پیش از این مدیر کارگروه مطالعات تبلیغ بین‌الملل پژوهشکده سازمان تبلیغات اسلامی بوده و مدیریت رسانه‌های مجازی اتحادیه رادیو تلویزیون‌های اسلامی در مناطق شبه قاره هند و شرق آسیا و جنوب شرق آسیا را نیز عهده‌دار بوده است.

همچنین راه‌اندازی و هدایت مجموعه‌های مستقل فرهنگی و رسانه‌ای مختلف در عرصه بین‌الملل طی سال‌های 1390 تاکنون و نویسندگی و کارگردانی و تهیه‌کنندگی مستندهای پژوهشی و تلویزیونی را در کارنامه دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
روایت زنی از پشت دیوارهای سفارت آمریکا
کنار گذاشتن حجاب تا عادی‌شدن بدن‌نمایی
بهترین کولر گازی ۲۴۰۰۰ خارجی
یک وب‌سایت زیبا کافی نیست؛ اهمیت سرعت در طراحی سایت‌های حرفه‌ای
بهترین ایده های پک هدیه برای روز کارمند و مناسبت های درون سازمانی
تورم چیست و چه اثری روی ارزش پول و نرخ ارز دارد؟
جعبه دمنوش کادویی و تبلیغاتی ؛ بهترین ایده برای هدیه های سازمانی
از تماشای ماه تا کشف منظومه شمسی؛ آموزش نجوم چگونه کودکان را به دنیای علم علاقه‌مند می‌کند؟
خودکار تبلیغاتی پرشیا؛ هدیه‌ای ساده که در کلاس، همایش و انجمن علمی دیده می‌شود
چرا بعضی دانشجویان برای مقاله‌هایشان از متخصص کمک می‌گیرند؟
سرویس دوره‌ای خودرو شامل چه مواردی است و چه زمانی باید انجام شود؟
پیام بسیج دانشگاه تهران مقابل چشم سفارت آلمان نصب شد
شبنم نعمت‌زاده به زندان بازگشت
انتخابات آمریکا ساعت ۱۳:۳۰ سه‌شنبه آغاز و تا چهارشنبه صبح ادامه دارد
دانشگاه باید به‌عنوان دیدبان اساسی کشور، تحولات را از دور و با نگاه جامع رصد کند
تشییع پیکر زنده‌یاد «حمید علیدوستی»
بسته شدن ورودی دانشگاه سوربن و مراکز آموزشی در فرانسه
الشیبانی از احتمال پیوستن سوریه به توافق مکه خبر داد
استقلال در اندیشه شکار سومین تیم قطری
عوامل مسلح اصلی درجنایت منجربه شهادت مأموران پلیس در اصفهان اعدام شدند
سازندگان مسکن بدون سپرده وام می‌گیرند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top