تاریخ انتشار: دوشنبه 1402/10/04 - 09:05
کد خبر: 491699

استقلال نیاز به تقویت دارد

استقلال نیاز به تقویت دارد

پیشکسوت فوتبال با بیان اینکه استقلال عملکرد خوبی مقابل گل گهر داشت اما مهاجمانش نتوانستند از موقعیت ها استفاده کنند گفت: خط حمله استقلال نیاز به تقویت دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ منصور رشیدی در خصوص تساوی یک بر یک استقلال برابر گل گهر سیرجان گفت: گل گهر سیرجان نشان داد که هنوز تفکرات قلعه نویی در این تیم وجود دارد. آنها از لحاظ هماهنگی، ارسال پاس و پرس کردن خوب بودند و خط هافبک این تیم، نمایش قابل قبولی از خود نشان داد و اعتقاد دارم هنوز اثرات چندین ساله قلعه نویی در این تیم هویداست و این تیم می تواند با این شرایط نتایج بهتری در ادامه لیگ به دست بیاورد.

وی در خصوص عملکرد تیم استقلال هم گفت: آبی پوشان تهرانی بازی خوبی از خود به نمایش گذاشتند، خط دفاع بی نقص بود، هافبک ها عملکرد خوبی داشتند و بازی سازی قابل قبولی انجام دادند اما هنوز در خط حمله استقلال دچار ضعف است و جواد نکونام باید در نیم فصل، این ضعف ها را برطرف کند تا تیمش بتواند از موقعیت های به دست آمده بهترین استفاده را کرده و پیروز از زمین خارج شود. در این بازی یامگا باز هم گره گشا شد، رمضانی هم خوب بازی کرد و برای سایر بازیکنان موقعیت سازی کرد اما با توجه به قدرت برابر دو تیم، این بازی با تساوی به پایان رسید و سهم هر کدام از تیم ها یک امتیاز بود.

رشیدی در پاسخ به این پرسش که برخی ها اعتقاد دارند رمضانی باید به عنوان یار تعویضی به میدان بیاید، چون در آن زمان تاثیرگذارتر است گفت: در این خصوص باید کادر فنی نظر دهد. آنها بازیکنان شان را به خوبی می شناسند و می دانند چه کسی باید از ابتدا درون زمین قرار بگیرد اما تجربه نشان داده که بازیکنانی چون رمضانی و مطهری وقتی به عنوان تعویضی به میدان می آیند تاثیرگذارتر خواهند بود اگر چه نمی دانم علت عدم استفاده نکونام از مطهری چیست اما این بازیکن همیشه نمایش خوبی از خود برای استقلال به جای گذاشته است.

کارشناس فوتبال که خودش سال ها دروازه بان تیم ملی و استقلال بوده است در خصوص عملکرد سیدحسین حسینی و اخباری گفت: دو دروازه بان فوق العاده بودند، هر دو چند موقعیت مسلم را از مهاجمان گرفتند. حسینی دو موقعیت صد درصد را از مهاجمان گل گهر گرفت تا استقلال دست خالی به تهران باز نگردد. در مجموع دو دروازه بان نمایش بسیار خوبی داشتند و نشان دادند که از تجربه بالایی برخوردار بوده و می توانند در بازی های حساس بهترین عملکرد را داشته باشند.

رشیدی در پاسخ به این پرسش که عملکرد کدام بازیکن استقلال بهتر از از سایر نفرات بود گفت: به اعتقاد من یامگا ستاره این بازی بود. او در حال حاضر یکی از بهترین پنالتی زنان فوتبال ایران است؛ خونسرد، آرام و بدون استرس بازی می کند. در خدمت تیم است و کمتر دچار اشتباه می شود. اگر تمام خارجی های فوتبال ایران مثل او بودند فوتبال ما جذاب تر می شد. در مجموع باید بگویم همه بازیکنان تلاش خود را انجام داده و خوب بازی کرده اند اما یامگا مثل همیشه فراتر از انتظار ظاهر شد.

کارشناس فوتبال در پایان و در خصوص دیدار بعدی استقلال از هفته آخر دور رفت که قرار است مقابل پیکان تهران برگزار شود گفت: پیکان حریف آسانی برای استقلال نیست. هیچ تیمی ساده نیست. همه تیم ها به دنبال کسب امتیاز هستند و نمی خواهند به راحتی بازنده باشند. پیکان با تغییراتی که در کادر فنی خود صورت داده به دنبال شگفتی سازی است. استقلال هم باید این دیدار را به فراموشی بسپارد. کسب یک امتیاز در خارج از خانه خوب است اما دیگر نباید به آن فکر کند. نکونام باید نقاط قوت و ضعف پیکان را بررسی کند تا بتواند در ورزشگاه آزادی و در مقابل هواداران استقلال، این تیم را شکست داده تا همچنان صدرنشین لیگ باقی بماند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مشهدالرضا در آستانه تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب +عکس
عشق به امام شهید مرز نمی‌شناسد/ تصویر ماندگار در بین‌الحرمین عراق +عکس
واکنش عزیزی به حمله آمریکا/ نظم ایرانی را در تنگه هرمز به رسمیت بشناسید
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
ولایتی: به ماجراجویی‌ها پاسخ فوری داده می‌شود
شهادت سروان «علی معینی» در حمله جنایتکارانه آمریکا به بوشهر
مراسم بزرگداشت قائد شهید از سوی مقام معظم رهبری در قم برگزار می‌شود
تصویری از فرزند ارشد قائد شهید امت در کنار فرزندان آیت‌الله سیستانی
شهادت ۸ رزمنده ارتش در حمله آمریکا به جنوب کشور
ضرغامی: به زبان دیپلماسی اعلام کنید قاتل رهبر شهید در دسترس بود
انگلیس: باید آتش‌بس بین ایران و آمریکا برقرار شود
درگیری سپاه با گروهک‌های تروریستی در سردشت/ شهادت یک پاسدار
ایران حمله آمریکا و اسرائیل به مراکز فضایی خود را به سازمان ملل کشاند
غریب‌آبادی: با ترامپ قاتل باید با زبان خودش صحبت کرد
واکنش عراقچی به سخنان موهن رئیس تروریست آمریکا
پیام احساسی قلعه‌نویی پیرامون تیم ملی و جام جهانی
دیدار علما و بزرگان نجف اشرف با فرزند ارشد رهبر شهید انقلاب
بقائی: یادداشت تفاهم با آمریکا از ابتدا بر پایه اعتماد نبود
رایزنی‌ عراقچی با همتای قطری درباره وقایع اخیر در تنگه هرمز
فراتر از مرزها؛ آنجا که عشق، ژئوپلیتیک را شکست می‌دهد
شهادت دو صیاد هرمزگانی در پی حملات تروریستی آمریکا
امکان برگزاری آزمون مجدد برای دانشجویان دانشگاه آزاد فراهم شد
پنجمین نشست پایش برنامه پزشکی خانواده برگزار شد
پیشرفت پزشکی نوین در گرو سرمایه‌گذاری در علوم پایه است
آمادگی کامل زیرساخت‌های ارتباطی مشهد برای تشییع و تدفین رهبر شهید
همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد بلامانع شد
آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در روزهای ۲۵ و ۲۶ تیرماه برگزار می‌شود/ اعلام زمان دریافت کارت ورود به جلسه داوطلبان
با اصل الگوی جدید تغذیه مخالفیم/این طرح ریسک تورم را به دانشجویان منتقل می‌کند
بزرگترین درس رهبر شهید برای کارآفرینان، حل مسئله و تبدیل معضل به فرصت بود
کاهش پذیرش دکتری در برترین دانشگاه‌های آمریکا
عبور از موانع فناوری‌های نرم و تقویت محتوای بومی؛ مصادیق امروز جهاد علمی
آغاز توزیع کارت کنکور ارشد از ۲۲ تیر؛ برگزاری آزمون در ۲۵ و ۲۶ تیر
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top